Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'יפ שטח אמיתי 15-20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. אני מחפש ג'יפ (בסגנון SIX)

משהו אמין

ושלא יזלול יותר מידי דלק (יחסי כמובן)

הרכב ישמש אותי גם בחיי היום יום וגם בסופי השבוע לטיולים.

תודה רבה

פורסם

ענית על התשובה בעצמך לא? משהו בסגנון סיקס ב-15-20 אלף ש"ח זה CJ6/סיקס. \

בתקציב הזה אי אפשר לקנות ויטארה לכן את נשאר עם אופציות כמו סוזוקי סמוראי, סיקס ולאדה ניבה.

פורסם

אני לא מחפש ג'יפים מזרחיים בכל מקרה....

תוכל לתת לי פרטים על סיקס?

האם הוא עונה על הקריטריונים שביקשתי? (אמינות ודלק?)

איזה שנים לחפש?

פורסם

הוא טוחן דלק כאילו אין מחר! משהו כמו 1-6 בנסיעה רגילה למדי..

אתה לא יכול לצפות לרכב בן 20 שנה שיהיה אמין. אם אין לך ידע קודם במכונאות וידיים טובות תתרחק ממנו. לעומת זאת החלקים והקומבינות ברכב הזה אינסופיות וזולות כך שאפשר להסתדר.

פורסם

מה ההבדל בין השש לשבע כבר? האורך? זה לא נראה לי משאיר הבדלים אחרים וטענות נוספות. (תקנו אותי אם אני טועה)

בעיה: כשבנאדם מנסה להנות מכל העולמות אפשר לומר בצורה ברורה ולהסביר שזה לא יקרה. ג'יפ "אימתני" לא יהיה חסכוני או אפילו בוא נאמר לא ירחם עליך. סאמורי יעשה ביה"ס לאחלה ג'יפים אבל הוא מהמזרח ואת זה לא רצית. אמינות: הרי אתה מחפש אימתני, איך הוא גם יהיה אמין אם הוא יצתרך לסבול ולעבוד קשה? אז הוא לא יהיה אמין!

הבהרה: תחביבים מוטורים עולים כסף, זה או זה, או זה!

אי אפשר לבקש מג'יפ את הנתונים שביקשת ב-15K-20K, תגדיל פי שלוש ויותר את התקציב, קנה היילקס 4X4 ואז אולי תקבל את התוצאות שלך, אך ויתרת על המחיר קניה הנמוך.

רוצה עדיין זול? פנה לאגף הסמוראים, אבל אז הוא לא יראה גדול ואימתני והוא יהיה מהמזרח.

רוצה סיקס או סופה? הם יהיו זולים אבל לא יהיו אמינים ולא ירחמו עליך בתדלוקים.

אגב: יש בפוקוס סיקס או ויליס (לא זוכר בדיוק) שנת 70(אספנות) למכירה ב-20K טסט חצי שנתי 100 ש"ח, ביטוח 450 אם אני לא טועה, ככה שלפחות פה תחסוך ואין בעיית זמינות חלפים למכונות האלה.

אופנוען

פורסם

סיקס ו CJ7 מאוד דומים מכנית (זהים במה שקשור למנוע/גיר/טרנספר)

אל תבנה על יותר מ 1 ל 5 בממוצע.

אמינות סבירה לרכב שמטופל באופן קבוע ע"י בעליו. אם אין לך רצון "להתלכלך" ולטפל בעצמך ברכב, CJ זה לא בשבילך.

תוכל למצוא פרטים נוספים בפורומים של ג'יפולוג

www.jeepolog.com

אם חיסכון בדלק מהווה פרמטר חשוב, בתקציב הזה יש אופציה אחת - סמוראי.

סער.

• אחראי פורום
פורסם

באמת כל מה שציינת מצביע על סמוראי.

מה לא טוב במזרחיים מבחינתך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתה רוצה סיקס? זה אומר דבר אחד - יש לך טעם טוב! :-D

במיוחד בשבילך יש בג'יפולוג מדור לג'יפאים מתחילים:

http://www.jeepolog.com/novice.html

קרא במיוחד את "איך קונים ג'יפ ב20K שקל" , את ההשוואה בין סיקס לסופה, וכמובן את המדריך של חנן לבדיקת סיקס משומש שיסביר לך למה אתה נכנס - אם אתה נכנס. אחרי זה כנס למדור ג'יפ ותקרא את כל כתבות השיפורים והתחזוקה, ובעיקר את הכתבה של עירא על שיפוץ הסיקס שלו - שתדע מה קורא כשאתה קונה גרוטאה... :lol:

Jeepolog.com

פורסם

איתי, אני לא אוהב את הצורה שלו

ותמיד אהבתי CJ למינהם.... בכל אופן הג'יפ ישמש אותי גם כרכב יום יומי אני רוצה לפחות לנסוע במשהו שאני אוהב... :)

פורסם
שלום.. אני מחפש ג'יפ (בסגנון SIX)

משהו אמין

ושלא יזלול יותר מידי דלק (יחסי כמובן)

- אה... אתה רוצה גם וגם...?

- כן!!! וגם מתנה!!!

dirty old man

need love too

פורסם

רק סוזוקי סמוראי בכזה תקציב!

יכול להיות שהוא לא נראה טוב בכלל אבל בשטח הוא ממש חזק... ואני מדבר מניסיון כי לחבר שלי יש כזה אוטו... נסעתי עליו בשטח הוא עולה על דברים שלא האמנתי.. אז באמת עם אתה לא רוצה להתאכזב רק את זה תקנה.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אולי זה יכול להתאים:

20302599_full.jpg

רק שהוא מצוייד במנוע של אימפרזה טורבו כך שזה יכול לייקר קצת את העניינים ולחרוג ממגבלות התקציב...

• תוכן חדש...