Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לקנות Air Brash-עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברצוני לקנות מכשיר אייר-בראש, או בעברית "מכחול אוויר"

אם תוכלו לתת לי קישורים לחנויות שמוכרות, או להפנות אותי לחנויות בסביבת ירושלים..

בנוסף אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר ויכול לפרט עלויות,חברות וכו'..זה יעזור מאוד

תודה מראש, מתן

1.8T 8)

פורסם

אתה מודע לעניין שזה לא רק אייר בראש .

זה מדחס אם מיכל (יש את המדחסים המיוחדים לאייר-בראש ללא מיכל כ 500 ש"ח ,אבל עדיף מדחס פשוט 1.5-3 HP אם מיכל של לפחות 20 ליטר כ-750 ש"ח ) ,צבעים,אייר בראש ,מרסס רקע (לא חובה אבל מאוד נוח),מסכת צבע טובה .

יש כל מיני סוגים של אייר בראשים ,הזנה עליונה ,ואקום .

החברות היותר טובות הן PAASCHE ו IWATA בישראל מחירם יכול להגיע לאלפי שקלים לדגם הכי פשוט .לכן עדיף תזמין מחו"ל ,אם אתה רוצה אייר בראש איכותי .

ויש את הפשוטים (למתחילים) מחירם כ 250 ש"ח (יש ברשת "שזר" ו ברשת "ארטא" ).

צבעים ,אם זה לרכב ,אז אפשר לקנות אצל צבעי רכב מחירם נע בין 20-50 ש"ח ל בקבוקון של 100 מ"ל (אולי תמצא יותר זול) או אם אתה רוצה צבע מיוחד לאייר בראש של CREATEX מחירו 40 שח לבקבוק של 100 מ"ל .אפשר להשתמש גם בצבעים אקרילים ,אבל הם מתייבשים מהר וקשה לעבוד איתם ,אפשר גם אם דיו ,גועש ,וצבעי מיים.

תעזר ב אתר

AIRBRUSH.COM יש שם המון הדרכה ודוגמאות.

בהצלחה !

P.Sאתה לא חייב להיות אומן כדי לצייר ,אתה תשתפר אם הניסיון ,ואני חייב לציין שהציור אם המכשיר מאוד מהנה .

פורסם

תודה על התגובה, האם ידוע לך על מקום בסביבת ירושלים שמוכר את המכשיר (קומפרסור,צבעים וכו'..)

ואם אפשר לדעת מה ההבדל בין הדגמים למתחילים, לבין הדגמים היקרים אך פשוטים (כמו שאמרת)..

(ז"א במה יהיה ההבדל בין מכשיר שעולה 250 ש"ח לבין מכשיר שיעלה 2000 ש"ח)

1.8T 8)

פורסם

חשמלי יעלה כ2000 עד 6000 שקל ואף יותר. והוא לשימוש מקצועי

פשוט - עם לחץ בלון יעלה כמה מאות שקלים - וכנראה יחזיק כמו איך שהוא נראה.

בצע חיפוש בזאפ. אתה תמצא את זה שם. משלוח ע-ד הבית!

• אחראי פורום
פורסם

אני מציע לך להתחיל עם הזולים, תראה אם יש לך את היכולת בכלל.

זה נכון שכישרון-על בציור לא ממש נחוץ (חוץ מעבודות אומנותיות של ממש),

כי הרוב זה בעיקר טכניקה.

אני למדתי הרבה ממגזין "airbrush" האמריקאי, מלא עצות וטכניקות מצולמות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...