Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי שהתחלנו לשחזר כל מה שאפשר באוטו, הגעתי היום לפירוק השעון, ניקיתי את המגעים עם אלכוהול, שחררתי את הכפתורי כיון שהיו תפוסים במצב לחוץ (זה בעצם מה שמנע את פעולתו התקינה של השעון), הרכבתי הכל יפה, חזרה למקום וחיכיתי לחושך, כמובן, המנורה שרופה.

מהיכן משיגים כזאת מנורה ?

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חנות אביזרי רכב או מערכות שמע, מניסיון הם תמיד מחזיקים דברים כאלו אל תשכח להביא איתך את המנורה השרופה בשביל להראות דוגמה למה אתה מתכוון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כל חנות חלפים לרכב מחזיקה נורות כאלה.

בקש נורה ללוח שעונים, הם בד"כ יודעים במה מדובר (נורה קטנה מאוד ללא בסיס, 1.2W).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עידו, אם עוד פעם אחד תקרא לי אורז, יהיה לנו שיחה שלא על דפי הפורום ;)

(למנהלים: המשפט נאמר בהלצה, עידו מודע לדבר, נא לא להתייחס ברצינות).

לא חשבתי שמנורה תעלה יותר

לגבי המיקום: מחר אני צריך להיות בראשון מערב מערב (קרוב לים) אז יוצא לי מצב טוב לעבור שם, אם אתה יודע שם מדוייק של החנות אני אפרק את המנורה עוד מעט וישים בתוך שקית או משהו שלא יאבד :)

תודה ולילה טוב :)

פורסם

מול חונים קונים (אופיס דיפו, מחסני חשמל ) בכביש ממול יש זגג רכב ובדיוק באותה שורה שם יש את החנות , אי אפשר לפספס אותה , הם מוכרים חלקי חילוף ומערכות (וחלקים שלהם)

תבקש מנורה ללוח שעונים (ממליץ לך לקחת עוד כמה ספר)

אם תסתסבך תרים טלפון.

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

נא לא לבלבל את הבחור.

גם ZX היתה לי...

הנורה של השעון היא לא הנורה הרגילה של לוח שעונים. בשעון, הבסיס עם הברגת "חצי סיבוב" (בצבע

כתום אם בגילי עדיין לא סנילי) שמתברגת על המעגל המודפס, הינה יחידה אחת עם הנורה עצמה, ונסיון להוציא אותה תגרום לשבירתה!

ול- OrSe , אם גם לאחר ההחלפה, עדיין האור ירוק חלש, תחליף את הפלסטיק הירוק

במדבקה שקופה/חצי שקופה בכל צבע שתיבחר...

בכל מקרה, קח איתך את הנורה לחנות.

פורסם

טוב, לאחר התגובות כאן, ירדתי לרכב, פרקתי את המנורה, צ'קלקה כמעט 100% צודק, הנורה אכן במקשה אחת עם הבסיס (שבצבע כחול), כתוב מאחורה 1.2...

עוד דבר:

האור לא היה חלש, הוא פשוט לא היה בכלל, בפירוק השעון היום הוצאתי את הקלף פלסטיק הירקרק הזה, במטרה לראות מה יקרה, אם התוצאה לא טובה, נמשיך לשחק בזה לפי הכיף :)

עדכונים מחר :)

פורסם

בקיצר צריכים להחזיר אותו :(

הוא יושב מאחורי המסך בדיוק כאילו בין המסך לנורה ?

הצד הבהיר שלו לכיון הנורה או לכיון המסך ?

פורסם

עדכון על המנורה:

הייתי במקום שעידו אמר, אין לו, יש לו רק את הנורות הרגילות של הלוח שעונים, יותר מאוחר גיחה לת"א, אצל "גל אור" בשונצינו נמצאה המנורה, המחיר לא כמו שחשבנו, 10 ש"ח לחתיכה בודדת, בגלל שזה נורה עם בסיס :(

קניתי, בערב נרכיב בחזרה עם הקלף הירוק הזה, ונעדכן שוב ;)

פורסם

מנסיון שלי גם ב ZX הנורה יוצאת מהתושבת בדיוק כמו הנורות של לוח השעונים (אני יודע שבסיס הנורות שונה), אלה אם כבר החליפו את הנורה המקורית בכזו שלא מתפרקת.

תנסה למשוך את הנורה בחוזקה, רק בשביל לדעת.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב

בכל חנות לאביזרי רכב (מנורה קטנה כמו בלוח שעונים)

אני קניתי חבילה של עשר נורות והחלפתי גם נורות שרופות בלוח שעונים!

בצד שמאל ישנו כפתור שמגביר ומחליש את האור בלוח שעונים /ובשעון!!!

יום טוב ושבוע טוב אהוד

• תוכן חדש...