Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים שצריך להרוג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים שנותנים זכות קדימה כשיש להם נתיב האצה שלם
זה דווקא חכם או שאתה מעדיף שהם יאיצו עד לסוף הנתיב יראו שהם לא ניכנסים יאטו לאפס ויכנסו לנתיב התנועה במהירות 0

טוב עכשיו נתחיל

*נשים שרוצות להרוג גברים שרוצים להרוג נשים (תמשיכו ניראה מתי תאבדו כיוון)

*את הסתומה התורנית ב 144 שמדברת איתך כאילו היא עושה לך טובה

*את הרס''ר והשטינקרים התורנים שלו

*חארות שחותכים בכביש כאילו הם בנורנברינג

*אחמדינג'אד

*את השכן שכול ערב יש לו מוזיקה כאילו זה מינימום מסיבה של טייסטו וכשאתה מדליק משהו בחצי ווליום אז יש לו עבודה מחר

*אנשי שרות בצ'מפיון הרבה כסף על לא דבר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סנובים.

אם הייתי מדבר עם אנשים נחותים ממני הייתי מסכים איתך בפומבי...

באותה כיוון: אנשים זרים שמודיעים לי שהבת שלי התחצפה אליהם (כאילו מישהו הרשה להם לדבר איתה.)

אנשים שכמעט עפים מהסיבוב עם הג'יפ היוקרתי שלהם בדרך לאילת, כי לא יכול להיות שהקליאו מאחור תיסע יותר מהר מהם.

אנשים שלא חוגרים את הילדים

אנשים שנדחפים בתור

שמר

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אנשים שלא חוגרים את הילדים

אנשים שנדחפים בתור

אוי כמה אני שונא לראות ילדים לא חגורים, או איזה סובארו די אל סשטיישן עם 13 אנשים, נשבע לכם סיפור אמיתי שתידלקתי אותם.

*בוסים שלא משלמים משכורת לפי מה שעבדת ולא נותנים בונוסים על מכירות.

*נהגים שמדביקים "אל פחד" ברכב.

*נהגים שמדביקים wad4*4 באופל קורסה.

*שוטרי תנועה.

*מחבלים

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אנשים שחושבים שזה נורמלי לחנות על 2 חניות כשאין מקום בחניון כדי שלא יוכלו לחנות ליד הקוואליר שלהם

קאקרים שבאים לתקן לך את המקרר בערב פסח ואחרי שהם באים ואומרים "מה לא עובד? הכל עובד! איך את אומרת את זה? מה יש לך מושג במקררים?!" ואחרי שהוא הולך המקרר שובק חיים ל-30 שעות והורג את כל מה שהיה לך בפנים...

מוכרות בחנויות ספרים שלא מצליחות להבין למה מישהו מעדיף להחזיר מותחן של סופר ישראלי ומעדיף לקחת משהו בנושא ההיסטוריה של סין או לחלופין בספרי היסטוריה בנושאי רכבים בריטיים ואמריקאיים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

#בחורות שמזכירות בכל הודעה שניה שהן לומדות סינית

#גברים שנוהגים על CC

#אנשים שמשאירים את הניילונים על הכיסאות כדי שיראו שהרכב שלהם חדש

#אנשים שקונים רכב יד שניה ושמים ניילונים על הכיסאות

#אנשים שמחטטים באף לידך ברמזור ומעיפים את החננה שלהם לכיוון הרכב שלך

#אנשים שנוהגים על דייהו אבל משוויצים שהם נוהגים על שברולט\פונטיאק

#אנשים שעושים לך אור גבוה בכביש עירוני (מצפים שתעבור נתיב למדרכה)

#את הזיתים החדשים במפגשישי - או יותר נכון את מי שהזמין 40 קילו כאלו (יש להם טעם של וונטולין)

#זרים שנשענים לך על האוטו

#הומואים מוחצנים (אין לי בעיה עם הומואים, אבל כל הקטע של "תראו אותי" אני הומו, לא במקום)

#בחורות שמתלהבות מהומואים כאילו הם חיות מחמד

#אנשים שחושבים שבMTV משדרים מוסיקה אמיתית.

#אנשים שמתקינים DVD ברכב ורואים הופעות במקום סרטים כחולים.

#אנשים שכותבים הודעות בשרשור "חדשות רכב" בלי לתת קרדיט למקורות, ראבק, 400K הודעות, היה מספיק לתת לינקים ואנשים היו מסתדרים, סתם תופס נפח יקר על השרת.

#אנשים.

haters will hate

פורסם
שמר
הינה חוזרת חליפת האיומים

ניזכרתי בעוד כמה

*את זאת מיסטימצקי שאחרי שאתה משלם על כריכה רכה וזולה כמה דפים ודיו (שבלשנום זה ספר) 100 ש''ח היא אומרת לך שאין סימניות ואתה צריך לחשוב מגאייור בבית (ואל תגידו נייר או בד כי זה לא שורד אצלי וביכלל כל דבר יש לו את היעוד שלו ונייר מחברת לא נועד ליהיות סימנייה)

*את האנשי שירות של יס שילמדו אותך את כל האלק' של הממיר רק כדי לא להגיע אלייך וכשהם כבר כן אתה אומר להם שהממיר לא עובד אז הוא ישר רץ לאוטו ומביא לך חדש

*אנשים שלא יודעים להפסיד בכבוד

*אנשים שעושים פרצוף מיסכן כדי שתביא להם לנצח כי החיים שלהם בטח תלויים בזה

*את הבלאק אייד פיז

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

#הומואים מוחצנים (אין לי בעיה עם הומואים, אבל כל הקטע של "תראו אותי" אני הומו, לא במקום)

אני מניח שזה יפגע בכמה משתמשי פורום, אבל בדיוק היו אצלנו אורחים מאנגליה ולטענתם כל הלוק הערסי הארץ ישראלי (קוצים, חולצות צמודות וכו') הוא gay לחלוטין. הם אפילו התפלאו כמה עליזים בארץ בקודש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז הנה בשבילך אני מוסיף:

#ערסים שנראים כמו הומואים, ז"א שחיפים עם חולצות לייקרה צמודות וקוצים מחומצנים

#ערסים שבאים בחבורות, אבל בורחים כשאתה נותן כפה לאחד מהם

#לסביות שקונות בגדים בקסטרו-מן לעצמן

#גברים עם כרס שהולכים עם חולצות בטן

#נשים שמנות שהולכות עם טייץ.

#נהגי מוניות שירות, בעיקר בקו של ת"א נתניה.

#מאבטחים שטורקים לך את הבאגז' ממש ממש חזק.

#אנשים שמתקשרים אלייך ושועלים אם הם העירו אותך, אתה משיב שכן והם ממשיכים לטחון לך את המוח.

#אנשים שמעירים אותך באמצע הלילה עם SMS שכתוב בו: אתה ער?

haters will hate

פורסם

*את הרס''ר והשטינקרים התורנים שלו

זה דבר ראשון... במיוחד את השטינקרים + מש"קי משמעת או איך שלא קוראים להם

*אנשים שמנסים להידחף עם הרכב לכל מרווח למרות שהם יצליחו לצאת רק דרך הגג אם הם יכנסו...

פורסם

אנשים שבאים לפרוץ לך לאוטו, אבל הם בעצם ילדים קטנים ומפגרים, הם לא יודעים לפרוץ לאוטו, אז במקום לשבור את השמשה קיבינימט ושהביטוח ישלם, הם הורסים את המנעול ולא מצליחים לפרוץ לך לאוטו ואז שבוע אתה צריך לפתוח את האוטו מהדלת של הנוסע, ואז מתוך האוטו את דלת הנהג, ואז כולם חושבים שאתה הומו מוחצן :|

פורסם
אנשים שבאים לפרוץ לך לאוטו, אבל הם בעצם ילדים קטנים ומפגרים, הם לא יודעים לפרוץ לאוטו, אז במקום לשבור את השמשה קיבינימט ושהביטוח ישלם, הם הורסים את המנעול ולא מצליחים לפרוץ לך לאוטו ואז שבוע אתה צריך לפתוח את האוטו מהדלת של הנוסע, ואז מתוך האוטו את דלת הנהג, ואז כולם חושבים שאתה הומו מוחצן :|

במקרה שלך זה לא בגלל האוטו :wink:

haters will hate

פורסם

# טמבלים שנוסעים רוורס בשיטת הדפיקה .

# הכלבים שצופרים לך ברמזור עוד באור צהוב.

# האנשים ששואלים אותי ברמזור, זה עוד נוסע? נו אלא מה טמבל אם אני איתך ברמזור אז זה לא נוסע? ...

# אלה שמדליקים ווישרים על המהירות הכי גבוהה כשבחוץ בקושי יורד גשם מקומי קל.

# אנשים שמתעקשים לעצור בתן זכות קדימה כשיש ראות מעולה ואין צורך בעצירה.

# את הנהגי מוניות שמחליטים לעצור באמצע הכביש לחסום לכולם את התנועה, רק כי הם קלטו לקוח פוטנציאלי בנתיב הימני.

# אלה ששמים מדבקה של "חייך הכל לטובה" :).

ROOONEEYY

פורסם

שבאה לך איזה מטו***ת לחנות ואתה שואל אותה בנימוס, אפשר לעזור? היא אומרת כן מורידה 5 נעליים מהתצוגה ומבקשת אותם במידות 39 ו 40 :shock: הבאת לה כבר הכל, נוח לה אבל בסוף המחיר לא נראה לה....כאילו מה לא יכלת להסתכל לשניה על הפתק לראות לפני שביקשת?

*אנשים מתוסכלים שמתמרמרים בפורומים על אנשים אחרים :-)

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

- דתיים שנוהגים על פולו סטיישן שצופרים ומנסים לעקוף אותך באמצע כיכר כשאתה נותן זכות קדימה להולך רגל (מקרה אמיתי שקרה היום, לא האמנתי פשוט).

- ערסים מטונפים שיכורים ביונדאי קופה שמסנוורים אותך, אתה שם להם עורות ערפל והם עדיין לא קולטים, בסוף הם קולטים, עוקפים אותך, שמים לך אורות ערפל, אתה שם להם אורות גבוהים, מנסים לעקוף באמצע סיבוב מסוכן על קו לבן, בכביש בינעירוני עם נתיב אחד לכל כיוון מהבהבים לנהג שממולם שיעבור נתיב לתעלה לצידו, ולבסוף ברמזור הקרוב הם מתייאשים ומורידים את האורות ערפל.

I Ride Because I Really Like Dessert

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...