Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מי שזוכר - לפני כחודש התדיינתי כאן לגבי איזה צמיגים לקנות ואיזה חישוקים.

בכמעט שבועיים האחרונים אני תקוע בבית עם גב תפוס ולא עשיתי עם זה כלום.

אתמול, בדרך לאוניברסיטה זוגתי קיבלה תקר בגלגל השמאלי קדמי.

היום, הפאנצ'רמערכר אמר שהצמיג גמור ואין לו מה לעשות.

עוד לא קניתי צמיגים, עוד לא קניתי חישוקים.

בקיצור - אני תקוע.

להשקיע עכשיו כסף על זוג צמיגים נראה לי כמו בזבוז היסטרי.

כמה אפשר "לסחוב" עם הרזרבי הקטן? (מדובר על נסיעות מנהלתיות בעיקר בתוך העיר, מן הסתם לא אסע ככה לטיול)

תודה.

אגב - עיצות טובות יותר מנסיעה לא הכי בטוחה על הרזרבי יתקבלו גם כן בברכה.

פורסם

אפשר למשוך ולמשוך ולמשוך ולבסוף לשלם גם על צמיגים חדשים וגם על גרר לפאנצ'רמאכר. אין לזה חוק, הצמיג נועד לסוע לפנצ'ריה ולהחליף צמיג. אם נורת הבלמים הייתה נדלקת היית "מושך" עוד קצת כי עוד אפשר לבלום

עכשיו ברצינות אתה מעוניין להחליף חישוקים וצמיגים ודוחה את זה למועד שיהיה יותר נכון? אז הנה הוא הגיע תחליט מה אתה רוצה לשים גש לפנצ'ריה ותתחדש. אם אין לך כסף פרוס את זה לתשלומים או בקש הלוואה מהבנק או מכרטיס האשראי אבל למען השם אל תיסע על הרבע צמיג הזה, בבלימה חזקה הוא יבלום הרבה פחות טוב מהצמיג השני (בעיקר עם זה כבר משופשף) ואתה עלול לאבד שליטה .

פורסם

בוקר טוב לוסי,

בהמון פנצ'ריות מוכרים צמיגים משומשים.

מדובר בחרא של צמיגים, אבל אתה לא צריך יותר מזה כרגע. רק תדאג להתייחס לצמיג המשומש בזהירות הראוייה לו.

בהצלחה,

צבי

פורסם

אריאל, אתה לא ממש מכיר אותי ואתה קצת נסחף.

ברור לי שהגלגל לא בטיחותי.

כסף הוא לא הבעיה, אני מרוויח טוב ואם תקרא את השרשור המקורי תבין שגם העמדתי תקציב יפה לחישוקים וצמיגים.

העניין הוא אחר - את החישוקים שרציתי (BBS RC) כרגע אין במלאי וחיכיתי שיגיעו למיח/pitstop.

to make a long story short - כרגע הרכב שלי נוסע על צמיגונצ'יק שברור לי שאינו איכותי במיוחד או בטוח במיוחד.

אני לא רוצה להשקיע עשרת אלפים ש"ח בחישוקים שלא מוצאים חן בעיני (רמז - אני שומע progressive rock ומוסיקה קלאסית, או בקיצור - אני לא ערס) או לחלופין - כבדים מדי.

צבי - חשבתי על צמיג משומש שישמש אותי לשבוע-שבועיים הקרובים וזוגתי תיכנס לפנצ'ריה ברגע שהיא חוזרת מהמבחן באוניברסיטה...

אתם חושבים שלאנטון יהיה צמיג כזה?

פורסם

אתה יכול לשים צמיג משומש בינתיים.

הסרטים המיותרים שיש לאנשים מצמיגים כאלה הוא לרוב חסר בסיס.

הרבה פנצ'ריות קונות צמיגים משומשים מפירוקיות תוך שהן מקפידות על גיל הצמיג ומצבו.

לא מזמן שאלתי פוקוס של העבודה לשבוע, ואחרי נסיעה אינטנסיבית קצרה אחת המישלין אנרג'י שלה קרס לו [כנראה שקיבל מכה באיזה שלב אחר של חייו או משהו]

בשורה התחתונה - הצמיג הסורר הוחלף במישלין אנרג'י אחר, חדש יותר [בן חצי שנה] תמורת 100 שקל.

רק מה, תקפיד שאתה תהיה זה שנכנס ולא בת הזוג, שכן העולם מלא פנצ'רמאכערים שישמחו לדחוף זבל למי שלא מבין מה הוא רוצה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם אתה יודע איזה ג'אנטים אתה רוצה ואיזה צמיגים לך למי שאמור לספק לך אותם, תבצע הזמנה ושיתן לך פיתרון או בצורת ג'אנטים זמניים לצמיגים החדשים או צמיג חלופי שיתאים לג'אנטים הנוכחיים.

עם צמיג רזקבי לא נוסעים מעבר לפנצ'ריה. תחשוב מה יקרה אם ילד יקפוץ לכביש ולא תצליח להתחמק מפגיעה בו בגלל אותו הצמיג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"אם אתה יודע איזה ג'אנטים אתה רוצה ואיזה צמיגים לך למי שאמור לספק לך אותם, תבצע הזמנה ושיתן לך פיתרון או בצורת ג'אנטים זמניים לצמיגים החדשים או צמיג חלופי שיתאים לג'אנטים הנוכחיים."

צודק 100%.

חבל סתאם לזרוק 150-200 שקל על צמיג חילופי משומש שעוד חודש יילך לזבל.

פורסם

טוב, הזמנתי GY F1 GD-S3 במידה של 225x45x17.

850 ש"ח ליחידה, לפני מע"מ

הצמיגים יגיעו רק אחרי החגים, בינתיים הם נותנים לי 205x55x16 משומש בחינם עד שיגיעו הצמיגים.

כנראה שגם החישוקים יגיעו בקרוב.

נקווה שיהיה בסדר.

פורסם

הזמנת הזמנת...תתחדש.

תתקשר לשאול פה סתאם בשביל הקטע, שאל אותם על אותם הצמיגים באותם המידות + אותם חישוקים שהזמנת, תבדוק כמה עולה:

צמיגי איוב - יבואן.

048720711

פורסם

הכל הוזמן, יגיע אחרי פסח.

צמיג - GoodYear F1 GS-D3, 225x45R17

eaf1gsd3.jpg

חישוקים - BBS RC, 17X8, 16.5 pounds, בישראלית: 7.5 קילו...!

bbs_rc_pol_ci3_l.jpg

אגב, msds - איוב אפילו לא חזרו אלי (אמרו שיחזרו עם פרטים מדוייקים).

• תוכן חדש...