Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לחבר סאב של קיקר (לפי המלצות של כמה חבר'ה פה) למגבר אוריון 4004.ראיתי שיש דגם COMP CVR12 ודגם COMP C12 שהוא 150 ר.מ.ס.מה עדיף שגם התקציב מוגבל?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כן שני דגמים שונים,

ה-COMP VR הוא סאב של 400RMS.

ה-COMP הוא סאב של 150RMS(מדובר על ה-12 אינצ' בשניהם כמובן).

זה ככה לידע כללי ולנושא שנוגע אליך,עם הגברה של אוריון 4004(200RMS בגישור)

הסאב שמתאים לך להגברה הוא ה-COMP את ה-VR לא תנצל יותר מדי עם ההגברה

שלך היות והוא חזק משמעותית ממה שאתה יכול לתת לו ובנוסף גם לא נציל.

לכן המלצתי לך מבין השניים הוא ה-COMP סאב חמוד ומדוייק שגם יעזור לך לחסוך כסף

כי הוא זול.

פורסם

לי אישית יש את הCOMP והוא מחובר על פיניקס גולד אוקטן R

ואני מאד מרוצה

מדוייק,סאונד מלא וחי,עוצמתי ולא עמום ומפוזר כמו הפיוניר 305C

מומלץ בחום

אתה יכול לסגור עניין עם תיבת MDF איכותית ב800 ככה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
לי אישית יש את הCOMP והוא מחובר על פיניקס גולד אוקטן R

אתה יכול לסגור עניין עם תיבת MDF איכותית ב800 ככה

איך הגעת ל 800 ש"ח בדיוק? אולי עם תיבה מקורית של קיקר? :)

1. COMP C12 - 540 ש"ח. גג!!!

2 . תיבה תבנה לבד הכי טוב וגם הנאה לא נורמלית . - גג 130 ש"ח חומרים. (MDF 19 מ"מ, טרמינל, דבק נגרים, ברגים ל MDF, סיליקון, דבק מגע, לבד שחור.)

בהצלחה.

תהנה.

בוריס.

פורסם

תודה על התגובות.האמת שאין לי זמן וראיתי באתר של צ'פר תיבה ב 200 ש' ובפומפה קיקר ב 440 ש'.מה גודל של תיבה?(אוהב דיוק)מה אתם אומרים על התיבה הנ"ל בצ'פר?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
תודה על התגובות.האמת שאין לי זמן וראיתי באתר של צ'פר תיבה ב 200 ש' ובפומפה קיקר ב 440 ש'.מה גודל של תיבה?(אוהב דיוק)מה אתם אומרים על התיבה הנ"ל בצ'פר?

אני הוצאתי מהקומפ ויאר באס פצצה עם תיבה אטומה 27 ליטר

ניסתי הרבה תיבות וזאת הייתה הכי טובה בשבילו

:wink:
פורסם

תן לנו קישור לפחות... חוץ מזה .. אתה רוצה שהסאב יהיה SQ או SPL ??? אם SQ אז אתה צריך תיבה אטומה ...

לא סתם קונים תיבה מהאינטרנט .. צריך לבנות לפעמים ולפעמים צריך להתייעץ עם חברים הפורום כדי שתנצל את הסאב עד הסוף..

שמעתי שהכי טוב לקיקר זה עם הפורט.. או שתלך לנגר מקצועי .. ותתן לו את הפרטים שמוצגים באתר של KICKER לסאב הזה..

פורסם

שמעתי שהכי טוב לקיקר זה עם הפורט.. או שתלך לנגר מקצועי .. ותתן לו את הפרטים שמוצגים באתר של KICKER לסאב הזה..

תיקון:התצורה המועדפת היא Sealed Box [לטעמי ולטעם רבים ממני וכמוני שעבדו עם הסאב גם בווריאציה של תיבת PORT]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...