Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם שוב.

אני כרגע אחרי התקנה של מורל פולס, מגבר אינפיניטי וסאב JBL (אחלה סט בסופו של דבר (: )

הגעתי למסקנה שהראש שלי (פיונייר 3100R) ישן ולא מספק לכן החלטתי להשתדרג טיפה למשהו יותר רציני.

יש לי תקציב שעומד על 1400 1500 שקל, הייתי רוצה מכשיר כמה שיותר גמיש מבחינת הגדרות שליטה בסאונד.

תוכלו ליעץ לי משהו?

תודה

E46 330CI

פורסם

תכנס לפומפה - ותביט שם במערכות של פנסוניק ושל סוני במחירים האלה - יש שם שני דגמים שאני זוכר שמצאו חן בעיניי ושקלתי פעם אם לשדרג... אבל למה שלא תיכנס לזאפ?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלפיין אלפיין ושוב...אלפיין.

9847 אם אני לא טועה בתקציב הזה

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אני מעוניין רק יד ראשונה.

אני יושב בזאפ בשבוע האחרון, ראיתי הרבה דברים בתקציב שלי, אבל הבעיה היא שאני לא הכי מבין בזה

ככה שפניתי לפורום בתקווה שאנשים עם נסיון יוכלו לעזור לי.

חשבתי לקנות את הפיוניר "דולפינים" החדש DEHP7750MP, הציעו לי ב1400

חשבתי לקנות אלפיין, יש כמה דגמים ואין לי מושג מה ההבדל בינהם:

CDE9845 Alpine

CDA9847 Alpine

האפשרות השלישית שלי היו הJVC שנכנסים בתקציב.

E46 330CI

פורסם

אה עוד משהו שרציתי לציין, הייתי באחת מחניות האודיו באזור שלי, דיברתי עם המוכר והוא אמר לי משהו מוזר שקשה לי להאמין : "היום אלפיין קונים בגלל השם, בתכלס הוא לא שונה מפיוניר, אתה משלם רק על השם ככה שחבל לך על הכסף, תקנה פיוניר"

אולי הוא התכוון לדגם פשוט, או שאולי הוא באמת צודק.. נראה לי שזה היה CDA9843 Alpine

מה שכן, הוא החזיק ביד אחת את האלפיין ובשני פיוניר DEH-2800MP שזול יותר

E46 330CI

פורסם

ברמות הנמוכות התמורה שאתה מקבל מפיוניר גבוהה הרבה יותר מהתמורה שאתה מקבל מאלפיין-ביחס של השקעה לעומת תמורה.

ברמות הגבוהות, כשהמחירים מעפילים על ה-2K, אני חושב שהפיוניר נחות מהאלפיין, לדוגמא סדרה שמונה של פיוניר לעומת ה-9855, המחירים של המכשירים דומים, אבל מבחינת הפיצ'רים האלפיין מתעלה על הפיוניר.

אבל מה שכן, המכשירים החדשים של פיוניר (סדרה 6), נותנים תמורה יפה ביחס למחיר שלהם ופותחים פער גדול יותר על האלפיין-שוב, הכל מתייחס למכשירים באותו טווח מחיר, כלומר פיוניר ב-1.5K יהיה "טוב" יותר מאלפיין במחיר דומה.

בברכה, שי.

פורסם

תודה לכם על התגובות

אני בדעה שלך שי, ככה שאני יורד מעניין האלפיין

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין פיוניר 770 לבין 7700?

E46 330CI

פורסם

הרשה לי (ותסלח לי על זה) להחזיר את האלפיין לבחירה שלך.

לדעתי - אתה עושה שטות בלתי רגילה אם תלך על הפיוניר. חוץ מעיצוב שובה עין (וזה ענין של טעם) ועוד כמה כוונונים (אם בכלל) בהשוואה לאלפיין 9847 אזי האלפיין מכישר הרבה יותר איכותי.

אין הבדל באיכות הסאונד (אותו מעבד) בים 9847 ובין 9855. יש הבדל באפשריות הכוונון. לדעתי עדיף ברמת המחירים הזו ללכת על איכות סאונד לפני שכלולים.

סתם שתדע - פיוניר לא נחשבת בכלל כחברה של היי אנד (למעט אולי רכיב אחד או שניים).

לעומתם אלפיין נחשבים למובילים.

הרשה לי לשאול את החברים מה מציע הפיוניר כשכלולים שמשפיעים על הסאונד שאלפיין לא מציע?

רוצה דוגמא לאיכות סאונד - האלפיין מציע S/N של 105DB לעומת 95 בפיוניר (אם אינני טועה) וזה מראה על איכות.

תכלס באלפיין יש לך מה שאתה צריך - 3 יציאות ושליטה על סאב ועוד ים של משחקים (Bass engine) שבהחלט מספיקים (שוב, לרמת מחיר של 1300-1400 ש"ח).

אם תתעלם מהעיצוב (שלדעתי הרבה יותר 'בוגר' באלפיין) תקבל תמורה טובה לכסף באלפיין.

בהצלחה

• תוכן חדש...