Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בcarsfolio כשמסתכלים על ההבדלים בן המנועים של רנו רואים שכולם F4R איך מבדילים בן סוגי המנועים ?

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם
בcarsfolio כשמסתכלים על ההבדלים בן המנועים של רנו רואים שכולם F4R איך מבדילים בן סוגי המנועים ?

בכל הדורות של הקליאו ספורט 172 2ליטר :

MK2 MK1

182, CUP, דגמים יחודיים למדינות כמו צרפת, אנגליה

וגם בדגם לתחרויות ראלי, מותקן אותו מנוע F4R .

והכי מעניין שגם בקליאו ספורט דור 3 200 כ"ס משתמש באותו מנוע(עדיין לא משווק).

וגם בפורמולה 2 של רנו מותקן אותו מנוע.

בכל אופן השינויים הקשורים ישירות למנוע(לא למרכב, מתלה,הגה) מוצאים את ביטויים ב:

מערכות יניקה ופליטה שונות, חיישן מצערת שונה, ובמיפוי מחשב ניהול מנוע ודגמים יעודיים של ECU.

ברשיון רכב יש ביטוי לסדרות של אותו מנוע.

מריוס,

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם

מכאן שאם תיקח מנוע של מגאן קופה ותשים אותו על קליאו ספורט דור שלישי גם תקבל 200 כ"ס ?

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם
מכאן שאם תיקח מנוע של מגאן קופה ותשים אותו על קליאו ספורט דור שלישי גם תקבל 200 כ"ס ?
מכאן שתשאל שאלות בצורה נאותה ותציג את כל הפרטים ולא ברמיזות, כי אני ירמוז לך שלא.:-) גם אם ראיתה באיזה שהוא אתר שגם למגאן קופה יש מנוע סדרת F4R ...

לקליאו יש את הסדרה F4R 730

מריוס

פורסם

ממש לא

ההבדל בינהם עצום וכולל

תזמון שסטומים משתנה

קאמשאפטים מטיטניום

סעפות

ניהול מנוע

מרימי שסטומים שונים ועוד ועוד

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

אני צריך עזרה יש לי קליאו MK2 שעליה מותקן המנוע המקורי שמגיע עם הרכב חוץ מזה שקניתי את הרכב הבנאדם שקניתי ממנו אמר לי שהוא הביא מנוע מצרפת לאוטו הזה את הדגם F4R טורבו 2000 מקורי של רנו אני קניתי ממנו את המנוע אבל הבעיה שאין לו את המחשב ניהול השאלה שלי אם צריך לעשות לו מחשב עצמאי ?

• תוכן חדש...