Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב.

אתמול בערב במהלך הנסיע שמתי לב שמיכל הדלק שלי ריק. חשבתי לעצמי שהדבר אינו הגיוני כיון שחצי שעה לפני זה נסעתי למקום אחר והיה בערך חצי מיכל.

הבנתי שמדובר בתקלה חמורה ביותר שאיתה אני לא יכול לחיות.

פרקתי היום את לוח השעונים לגורמים בתקווה למצוא משהו מנותק או מרפרף. התאכזבתי קשות כשלפתע (או שלא) גיליתי שהכל מחובר כשורה. עקב שעמום מוחלט החלטתי לשחק במחוגים של הסקאלות... שמתי לב שמחוג המהירות וטמפ' מנוע חוזרים ל-0 לאחר שמזזים אותם, מה גם שהם נעים בחופשיות רבה, להבדל ממחוג כמות הדלק שזז בקשיות מה, וגם אינו חוזר למקום ההתחלתי שלו, כלומר, נשאר במקום איפה שמשאירים אותו.

עד כאן הסיפור, והשאלה הגדולה שלי, מה יכולה להיות הבעיה וכיצד פותרים אותה?

האם המחוג אמור להיות כפי שהוא, או פשוט המנוע שמזיז אותו נשרף?

מדובר באקסנט ירוקה שנת 96 גיר רגיל בנפח מנוע 1345 סמ"ק.

תודה לעזורים :-P

פורסם

הבנתי שמדובר בתקלה חמורה ביותר שאיתה אני לא יכול לחיות.

אנשים חיים עם דברים יותר חמורים...

בכל מקרה, אם זה עוזר לך, גם אצלי באקסנט '99 המחוג של הדלק לא חוזר לאפס כאשר הסוויטש סגור בניגוד לרוב הרכבים שאני מכיר (אבל הוא תקין).

השאלה אם זה תמיד היה אצלך כך או רק מאז המקרה שציינת?

אני מציע שלא תתעסק עם לוח השעונים סתם. אם היה לך חצי מיכל מלא ופתאום מד הדלק נפל, פשוט תתדלק שוב ותראה כמה ליטר היה חסר. במידה וחסר חצי מיכל אז הבעייה כנראה קשורה למד הדלק, אם לא אז תבדוק כיוונים אחרים.

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
אנשים חיים עם דברים יותר חמורים...

אם היה לך חצי מיכל מלא ופתאום מד הדלק נפל, פשוט תתדלק שוב ותראה כמה ליטר היה חסר. במידה וחסר חצי מיכל אז הבעייה כנראה קשורה למד הדלק, אם לא אז תבדוק כיוונים אחרים.

איציק.

זה בידיוק הדבר שקרה!! היה חצי מיכל, אחרי עצירה לחמש דקות והתנעה, שמתי לב שהוא על אפס!

השאלה היא איפה התקלה, בלוח השעונים או במדיד שיש במיכל דלק, וכיצד אני יכול לברר זאת.

פורסם

ככל הנראה קשור למצוף.

כמו שציינתי, תתדלק מיכל מלא ותראה איפה זה עומד.

כמה שרשורים שיכולים לעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99929&highlight=%EE%E3+%E3%EC%F7

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95058&highlight=%EE%E3+%E3%EC%F7

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...