Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רואה שם מספר מתגים שלקוחים ממחסן החלפים של קורולה דור קודם... :-D

הכנס לרב הרכבים האמריקאים המיוצרים היום ותבין שלא צריך הרבה בשביל לתת איכות פנים רכב טובה יותר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אנברקס? מה זה?

הנד-ברייק או ארמ-ברייק (עד היום יש על זה מחלוקת) אם כבר..

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראית מרשימה מאוד.

קו העיצוב החדש/ישן של טויוטה שהתחיל ביאריס וממשיך בקורולה ובקאמרי בהחלט נראה מצויין.

הפרונט באמת מזכיר קצת את הגריל של מאזדה 3/6.

החלק האחורי ממש נראה כאילו נלקח מאלמרה פרפקט.:roll:

התא"לים הותיקים מעלים חיוך על הפנים, עכשיו יש עוד סיבה להעלת דרגה. :-D

פורסם
אנברקס? מה זה?

איתמר.

ידעתי שמישהו יבוא ויעיר לי על זה... מילה לועזית אפשר ליכתוב איך שרוצים.. בישבילך.. בלם יד

והקמרי.. לא הייתי אומר "מרגשת" היא יותר.. נוחה לנהיגה...

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אני חושב שהוא אמר מרגשת בציניות..

סוף סוף יש טויוטה די מעניינת (בארץ).

נשארו לה עוד מתחרות יפניות (הקסדוס לא כאן גם המקסימה לא..)?

פורסם
אנברקס? מה זה?

איתמר.

כשאתה יוצא עם מישהי, אתם חונים, ואחרי שבדקת שכיבית את האורות, אתה במקביל למדרכה באופן מושלם וקיפלת מראות היא אומרת לך שאם אתה לא יוצא אתה חוטף כאפה, אתה אומר לה "חכי רגע אחד יקירתי, ארים את הארמ-ברייק" ?

כל ישראל אומרת אמברקס... אז יאללה, שיהיה :)

פורסם
כשאתה יוצא עם מישהי, אתם חונים, ואחרי שבדקת שכיבית את האורות, אתה במקביל למדרכה באופן מושלם וקיפלת מראות היא אומרת לך שאם אתה לא יוצא אתה חוטף כאפה, אתה אומר לה "חכי רגע אחד יקירתי, ארים את הארמ-ברייק" ?

אני לא אגיד כי היא לא תבין.

היא תשאל "מה זה המוט הזה שאצלך במצב מאוזן? אצלי זה תמיד באלכסון והאוטו אף פעם לא מתדרדר..." :|

חוצמיזה היא לא תרצה לצאת מהאוטו, אבל זה כבר נושא לת'רד אחר...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...