Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Follow Up : גיר קשה פולו 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Follow Up : גיר קשה פולו 2000 1400

חברים כמו שאתם יודעים התלוננתי מס' פעמים על העברת הילוכים

קשים בפולו....הועלו השערות, הצעות וכו'....

אמרתי אני יתחיל מהפשוט ביותר ע"י החלפת ורענון שמן הגיר בשמן חדש

למרות שזה לא הומלץ בפני בפורום...

אבל אמרתי אין מה להפסיד ואכן פניתי לתחנת סיכה הקרובה לביתי

הוחלף השמן ו....השמן עזר פלאים ההילוכים רכים בהרבה ואפשר להגיד שהבעיה נפתרה

אז רק רציתי לעדכן וכנראה שלמרות הכל, זה טוב להחליף שמן כל כמה עשרות ק"מ,

וזה שלא עושים את זה בארץ זה לא אומר שזה לא הדבר הנכון לעשות.

אשמח להערות, הצעות וכו'

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

יש לי בעיה דומה ברכב שלי.(גולף)

אחרי החלפת קלאץ' הגיר היה עדיין קשה.

אני גם חושב על החלפת שמן גיר.

איזה שמן גיר שמת בפולו שלך? אני מאמין שהשמן צריך ליהיות אותו דבר כמו של הפולו שלך יתאים גם לגולף..?

אני לא בקיא בנושא מישהו יכול להמליץ לי על שמן?

פורסם

אהלן.

קודם כל, כל הכבוד על ההשקעה ואני שמח שאתה מרוצה מהתצאות.

רציתי לשאול רק, איזה שמן גיר בסופו של דבר מילאת וכמה זה עלה? (לי יש פולו כמו שלך)

לבחור עם הגולף: שמחליפים קלאץ' מחליפים גם שמן גיר, בדוק איזה שמן מילאו אצלך.

בתודה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

שמן 75W90 סינטתי מלא

175 ש"ח כולל עבודה

תהנו....

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

שמן גיר הכי טוב לפולקסוואגן זה המקורי של VAG סינטטי מלא 75W/90

זה בא בבקבוקים של ליטר, הבקבוק הוא לבן אם מדבקה עליה יש סמלים VW/AUDI/SEAT ומק''י של VAG. אני רכשתי כאלה כאשר החלפתי שמן גיר בגולף שהייתה לי והמקום היחיד בו הצלחתי לרכוש כאלה בירושלים היה מפעל "אלייד" לתיקוני גירים של VWבתלפיות. המחיר 48 ש''ח לליטר.

לא נשמע לי הגיוני בכלל שיש צורך בהחלפת שמן גיר ידני לעתים תקופות או רחוקות. השמן אותו שמים ברכב במפעל הוא הכי טוב ואמור להחזיק ללא בעיות עד מוות הרכב או מוות של הגיר עצמו. הסיבה שאני החלפתי הייתה בעיה בגיר ב-165,000 ק''מ ולא היה הבדל בהעברת הילוכים לפני או אחרי.

לבחור עם הגולף: שמחליפים קלאץ' מחליפים גם שמן גיר, בדוק איזה שמן מילאו אצלך.
מה פתאום. כשמפרקים את הקלאצ' לא מפרקים את הגיר ובוודאי לא מרוקנים אותו סתם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא נשמע לי הגיוני בכלל שיש צורך בהחלפת שמן גיר ידני לעתים תקופות או רחוקות. השמן אותו שמים ברכב במפעל הוא הכי טוב ואמור להחזיק ללא בעיות עד מוות הרכב או מוות של הגיר עצמו.

בהחלט לא נכון.

כל שמן מאבד מתכונותיו, הן בגלל חלוף הזמן (התיישנות) והן בגלל בלאי הנוצר משימוש.

עם הזמן "נשבר" (מולקולות השמן מתפרקות), השמן סופח לחות, הגיר מסיר שיירי מתכת בנספגים בשמן וכמובן שאין צורך להרחיב על תהליך החימצון שעובר השמן.

לפי התאוריה שלך, שמן אחרי 150,000 ק"מ בתיבה ידנית אמור להיות זהה בתכונותיו לשמן גיר שנמצא ברכב שכרגע יצא מהמפעל.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אני ממליץ בחום על השמן גיר של רויאל פרפל, על התוסף של MOLYKOTE והשמן של REDLINE!

הבעיה היא ש- Royal Purple לא מייצר תשמני גיר בכל הצמיגויות שניתן להשיג כיום בשוק (לדוגמא 75W80).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מה פתאום. כשמפרקים את הקלאצ' לא מפרקים את הגיר ובוודאי לא מרוקנים אותו סתם.

אז מה מפרקים בדיוק ? את הפלאגים ?

או הפילטר אויר ?

או אולי הוונטיל של הגלגל האחורי ימיני ?

ברוב המכוניות בשביל להחליף קלאץ' צריך להוריד גיר. במעט מכוניות עדיף להוריד מנוע ולא גיר. בכל מקרה ברגע שהורדת גיר ופירקת ציריות, מרבית הסיכויים שהשמן גיר ייצא החוצה (יש מכוניות שלא יוצא בכלל שמן גיר) ואז כבר עדיף למלא שמן גיר חדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בהחלט לא נכון.

כל שמן מאבד מתכונותיו, הן בגלל חלוף הזמן (התיישנות) והן בגלל בלאי הנוצר משימוש.

עם הזמן "נשבר" (מולקולות השמן מתפרקות), השמן סופח לחות, הגיר מסיר שיירי מתכת בנספגים בשמן וכמובן שאין צורך להרחיב על תהליך החימצון שעובר השמן.

לפי התאוריה שלך, שמן אחרי 150,000 ק"מ בתיבה ידנית אמור להיות זהה בתכונותיו לשמן גיר שנמצא ברכב שכרגע יצא מהמפעל.

אפי.

לא צריך להסביר לי על התהליכים, תחסוך את זה ממני. בגולף אפילו אין פקק להורדת שמן גיר, צריך לשאוב אותו החוצה עם הפומפה אם רוצים להחליף. מה שאמרתי כבר, השמן שם אמור להחזיק יותק ק''מ מהגיר עצמו - אין צורך להחליף שמן גיר. וכשהחלפתי קלאצ' אצלי השמן בוודאי שלא התרוקן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...