Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשעה טובה עברתי את כל המיונים הראשונים לקורס טייס בצבא. עכשיו בעוד כשבועיים יש לי את הגיבוש טייס. אשמח לקבל טיפים וכ'ו מאנשים ועברו את זה. אין לי בכלל מושג למה לצפות שם. אם מישהו יוכל להגיד לי מה הולך לקרות לי- אני אשמח.

תודה מראש,

אורן.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני יכול להמליץ לך על המאמרים שיש בתפוז, פורום מתייגסים או משהו כזה.

כעיקרון אין יותר מידי מה לעשות.

זה יותר הם מנסים לגרום לך להמיס את המוח מאשר הם מנסים לשבור לך את הריאות ואת הרגליים, למרות שגם מזה לא חסר.

בהצלחה!

כן כן, לא לא.

פורסם

OMFG!!! אני מה זה לא הולך לעבור את זה!!!

תודה רבה

hagggg55 כתב:

פורסם
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=2367

וזה לאחר ניסיון המראה כושל לפני חודשיים שנגמר בטוטלוס ולשמחת כולם ללא פגיעות ואבדות בנפש..

: - )

חייך, הכל לטובה..

נו, תמיד אמרו לי שאני טייס. לצערי בדקתי את זה באוטו ולא במטוס... :wink:

hagggg55 כתב:

פורסם
תהיה בולט תמיד מבין כולם
לא בטוח.

תקווה שלא ייקח את הטיפ הזה קיצוני מדי. כי אם כן הוא יראה מאוד דביל בעיני המפקדים שלו.

בכל גיבוש יש את המפגרים שקופצים ומדברים לפני שהם חושבים, מה גם שבד"כ הם צועקים, כל השאר מסתכלים עליהם: "מאיפה נפלת???", המפקדים מגחכים ורושמים בפנקס שלהם.

משום מה תמיד החבר'ה האלה מדורגים נמוך בסוציומטרי...

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
אל תזמין זונה פולניה לאוהל.

הרסת לי את כל התוכניות...:-)

hagggg55 כתב:

פורסם

אני בטוח שאם הוא הגיע לקורס טייס הוא יכול גם לעשות עם עצמו חושבים ולהבין מה הכוונה להיות בולט מכולם...

הכוונה הייתה - תמיד לעזור ולהציע את עצמך\עזרתך ל\בפרוייקטים

פורסם
אני בטוח שאם הוא הגיע לקורס טייס הוא יכול גם לעשות עם עצמו חושבים ולהבין מה הכוונה להיות בולט מכולם...

הכוונה הייתה - תמיד לעזור ולהציע את עצמך\עזרתך ל\בפרוייקטים

עכשיו זה הרבה יותר ריאלי ומובן.

טיפ חשוב, אך אני עדיין יעדיף להציג את עצמי כמו שאני. מתאים - נפלא. לא מתאים -לא קרה כלום. זה עדיף לדעתי על להיות "שחקן", חוצמזה שהרבה פעמים אפשר לזהות מי משחק...

הוא התקבל לגיבוש, לא לקורס.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
עכשיו זה הרבה יותר ריאלי ומובן.

טיפ חשוב, אך אני עדיין יעדיף להציג את עצמי כמו שאני. מתאים - נפלא. לא מתאים -לא קרה כלום. זה עדיף לדעתי על להיות "שחקן", חוצמזה שהרבה פעמים אפשר לזהות מי משחק...

הוא התקבל לגיבוש, לא לקורס.

ממש לא מסכים איתך... לפני שיכולתי ללכת חלמתי על טייס. אני מתאמן לקראת הגיבוש קצת יותר מחצי שנה עכשיו. קורע את עצמי ואין מצב שאם אני לא אעבור אני אקח את זה בקלות...

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...