Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני לא יודע מה זה וואסאבי.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל זה נראה כואב!!

http://www.dumpalink.com/media/1141979997/Guy_Snorts_Wasabi_For_Music_Station

וגם, פס האטה בלתי נראה :shock: שימו לב לרכב האחרון,

האם זה למבורגיני? ואיך לעזאזל הוא המשיך בנסיעה? הוא פירק חצי אוטו בהמראה ובנחיתה.

http://www.dumpalink.com/media/1141979705/Invisible_Speed_Bump_On_A_Fast_Road

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גאלארדו. הוא פירק גם פירק - מופיעה איפשהו התמונה. הטמבון, המתלים הקדמיים..

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

JackAss עשו את זה קודם, אבל לא עם אבקה.

וואסבי לא נעים להריח גם אם מישהו אוכל את השיט הזה בשולחן ליידך.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

צודק, מה שרציתי להגיד.

ב Jackass עשו את בצורה עוד יותר גרועה.

את הפט האטה הם שמו שם(מי שצילם)? או שהוא היה שם כל הזמן ואף אחד לא מכיר אותו?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אני לא יודע מה זה וואסאבי.....
וואסאבי זו חזרת יפנית שמעורבבת עם אבקת אצות...

למי שלא ניסה, חזרת זה דבר ח ר י ף !!! אני לא מיתכוון לחזרת שאתם קונים לפסח, זו בצבע אדום...

אני מיתכוון לזו שעשויה בבית, מגורדת משורש חזרת...

בניגוד לחריף של המיזרח, חזרת יותר מתוכחמת, היא שורפת הכניסה, אבל לא מענה אותך ביציאה... חוץ מזה, יש לה טעם, בניגוד לסחוג אדום, שהוא "סתם" חריף...

בקיצור, היה לי בצבא איזה תימני שצחק על היותי אשכנזי ולפי הצהרתי "אוכל חריף"....

"למה איזה חריף כבר יש לכם אתם...?!" היה אומר...

כשהוא טעם את החזרת של סבתא שלי הוא שינה את דעתו... אחרי שהצליח להסדיר את הנשימה :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ככה זה תמיד, מסתבר שהחריף של האשכנזים חריף יותר משל השאר, אבל כבודו של הוואסאבי מונח במקומו כי בלעדיו אני לא מוכנה לאכול סושי...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה בגלל שאתם רגילים לקנות סחוג בסופרמרקט.

בזמן שהוואסאבי מגיע לקיבה ו"נכנע" לחומצות שמפרקות אותו , סחוג {יש לבטא סחחחעעוג} מגיע לקיבה , שורף כמה איברים פנימיים , משמיד את הכבד , עושה חורים בצינורות המעיים , ויוצא בתרועה גדולה וסלסולים ובסבל גדול שמטהר את הנפש , מזהם את האויר , ולא נותן לך לקרוא עיתון בשקט.

אז מה עדיף?

GOT סחוג?

פורסם

עם כל הכבוד לסחוג , ויש כבוד - הוא משפיע בעיקר על מערכת הטעם והעיכול.

הוואסאבי והחזרת - באין הכנה מתאימה (וכאן המקום לספר לכם על הפעם הראשונה בה פגשתי בדבר הזה לפני כ-20 שנה עת חשבתי שזה ממרח שום תמים ובלעתי בביס גדול חתיכה מאסיבית :onfire: ) - משפיעים ישירות על מערכת הנשימה ועשויים להעבירך לעולם שכולו טוב.

נקודה למחשבה.

אגב - לגבי אותו מקרה - למזלי מספר הטלפון של מכבי האש הוא בן 3 ספרות בלבד , כך שהצלחתי לחייג בעודי משתנק. :splat:

פורסם

בחצי חינם מוכרים ווסאבי ב14.90, זה בא בצנצנת פח קטנה כמו של צבע לעץ...

אני חולה על רטבים ויש לי את כל סוגי הטבסקו במקרר, כל מיני רטבים חריפים מפלפלי קייג'ון.

אני שותה בקבוק טבסקו שלם בלי בעיה, אוכלך קופסת סחוג עם כפית אבל וואסבי זה באמת מסוכן, זה כמו לשתות חומצת מלח.

haters will hate

פורסם

וואסאבי זה חרטא אני אוכל את הוואסאבי ישר מהשפורפרת , מפוצץ בהם את הרולים של הסושי +סויה הכי טעים שיש , קצת יורדות דמעות וזהו

אבל

מה עשיתם מזה זה לא חריף

חריף זה -> פילפלים מקסיקניים זה הדבר האמיתי , שמעתי שיש פילפל במקסיקו , שכחתי את השם שלו , הבנתי שאכילה שלו גורמת לחירור הקיבה והשתקת מערכת העצבים המרכזית :wink:

-> והחוק אומר , ככל שהפילפל קטן יותר הוא יהיה חריף יותר

והאשכנזים פה שמשחקים אותה שהחריף של הסחוג קטן עליהם , תעשו לי טובה באימא שלכם

כי הסחוג שטעמתם של צבר זה לא סחוג , זה תערובת פלפלים עדינה שמדגדגת קצת את החיך וזהו

וואי נהייתי רעב

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
- משפיעים ישירות על מערכת הנשימה ועשויים להעבירך לעולם שכולו טוב.

גם סחוג...בעקיפין... על מערכות נשימה של אנשים שלידך..:onfire:

פילפלים מקסיקניים זה הדבר האמיתי , יש פילפל במקסיקו , שכחתי את השם שלו

חאבנרו אולי?..

GOT סחוג?

פורסם

איציק - אני גרה בראש העין, אכלתי סחוג של תימנים שבשבילי הוא פיקנטי, אבל לא חריף כמו החזרת של אבא שלי, ולא כמו הוואסאבי.

והפלפלים שאתה מדבר עליהם הם פלפלי חלפינו נראה לי

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...