Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא מקום שמוכרים בו קרבורטור כפול מסוג Solex 32/35 TDID ?

ואיכן אני יכול למצוא סעפת יניקה שתתאים לי לקרבורטור הנ"ל? כמובן שהוא צריך להיות עם שתי פתחים...

מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו...זה ממש ממש חשוב לי

חשבתי אולי על החנות של בני בייקר...אתם אומרים אני ימצא אצלו את מה שאני מחפש?

תודה רבה מראש על העזרה..

פורסם
שלום,

רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא מקום שמוכרים בו קרבורטור כפול מסוג Solex 32/35 TDID ?

ואיכן אני יכול למצוא סעפת יניקה שתתאים לי לקרבורטור הנ"ל? כמובן שהוא צריך להיות עם שתי פתחים...

מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו...זה ממש ממש חשוב לי

חשבתי אולי על החנות של בני בייקר...אתם אומרים אני ימצא אצלו את מה שאני מחפש?

תודה רבה מראש על העזרה..

מה יש לקרבורטור הקיים במכוניתך, האם הוא גם סולקס, וומדוע הוא לא בר תיקון ושיפוץ?

האם מדובר בפורד טאונוס, או פורד קורטינה?!

שבוע שעבר שיפצתי לאופיר חבר פורום זה בעל פור קפרי 1800 קרבורטור וויבר 32/32,לשביעות רצונו,

אין כל סיבה שלא ניתן לשפץ את הסולקס שלך, אם כי עלול להיות בעייה בלהשיג קיט שיפוץ לדגם סולקס!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על העזרה..

דבר שני אין שום בעיה עם הקרבורטור הנוכחי הבעיה היחידה היא שהוא מתאים למנוע 1300 ויש לי מנוע 1600 האוטו שאני מדבר עליו הוא AUDI 80 LS ואני מעוניין להביא לו קרבורטור שיתאים לו...

עכשיו הבעיה השנייה היא גם כאשר אני ימצא קרבורטור כזה שיתאים לי אני יצטרך למצוא לו סעפת יניקה שמתאימה לו וזוהי הבעיה העיקרית

מי שיש לו קצה חוט שיכול לעזור לי להשיג את הרכיבים הנ"ל אני אודה לו מאוד...כמה שחפשתי לו מצאתי

(כלומר אבא שלי חיפש בישביל האוטו שלי אבא שלי מכונאי למי שלא כל כך הבין)

פורסם

סליחה על ההודעה הנוספת אבל חשבתי להשים תמונה של הקרבורטור שאני מעוניין בו אולי זה יכול טיפה לעזור...

92_1.jpg

פורסם

אף אחד לא הבין שאבא שלך מכונאי כי לא הייתה לפני כן שום רמיזה לכך ממך

לגבי התמונה היא מאיי ביי,מה לגביי איי ביי לא מצאת שם?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

נכון צודקים אף אחד לא ידע ועכיוש =עכשיו יודעים.

דבר שני, כן התמונה מאיי ביי וזהו הקרבורטור שמוכרים שם..

עכשיו הבעיה שגם אם אני יקנה את הקרבורטור, אני נשאר תקוע איתו, כי אין לי סעפת יניקה שמתאימה לו. לכן, אני מחפש את שניהם פה בארץ בישביל לא להדפק ולהשאר עם אחד מהם לבד, ואז=כי אז לא יהיה לי שום שימוש בזה ואני לא יוכל להתקדם בתהליך שאני רוצה לעשות...

פורסם

מה לגבי התאמת הסעפת הנוכחית לקרב' שאתה רוצה?

בכל מקרה אם אתה יכול להשיג לעכשיו קרבורטור אז כדאי להשיג אותו ולהמשיך לחפש לאחר מכך סעפת ולא ללכת בגישת הכל או כלום...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הפיתרון הפשוט ביותר הוא להגיע לפרוקיה לפרק מרכב 1600 את הקרבורטור והסעפת קומפלט, לתת לצביקה לשפץ להתקין ולכוון ו....זהו.

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אבל אי אפשר להתאים את הקרבורטור לסעפת הנוכחית מכיוון שהסעפת יצאה אחת והקרבורטור שאני רוצה להביא הוא שתי יציאות..זה לא מתאים ביכלל

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

איזה מודל האוטו שלך ?

אם אפשר תמונה של הדגם על מנת שאני אדע על מה מדובר.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שוב, פרק את הסעפת והקרבורטור מהרכב בפרוקיה ותרכיב על המנוע ה-1600 שלך... בקיצור קנה את הקרבורטור והסעפת ביחד...תחסוך גם את הצורך בהיכרות בניהם....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אאודי מודל 73... אני מצרף תמונה של האוטו מהמפגש

מישהו יכול לעזור לי בנוגע לפרוקיות? איפה יש פרוקיות באיזור השרון שניראה לכם שאני ימצא שם את מה שאני צריך?

תודה רבה לכולם על העזרה...:wink: :wink: :wink: :wink:

MP4028-sbig.jpg

פורסם
סליחה על ההודעה הנוספת אבל חשבתי להשים תמונה של הקרבורטור שאני מעוניין בו אולי זה יכול טיפה לעזור...
שלום רב!

ראשית יוזמתך להוריד תמונה מאיבי היא מבורכת, היא מקילה עלי מאד את האפשרות שאני אדע על איזה קרבורטור אתה מתכוון!

ולשאלתך, ראשית היכן הסעפת המקורית +הקרבורטור של האאודי 1600?

שנית אתה אכן צודק אתה אמור לחפש קרבורטור +סעפת+ מכללי עזר ,שטנגות וכדומה.. של אאודי

מקורי 1600 בשנתון הזה!!

בארץ יש לחפש רק אצל אנשים שיש להם רכב כזה נטוש בחצר, ואין להם צורך בו וישמחו שתגרור מהם את הרכב, כולל הסעפת והקרבורטור!

בקשתי אנא כנס לאינטרנט וצלם תמונה של הקרבורטור הבודד שיש ברשותך, וציין גם את שנת היצור

של רכבך, האם הקרבורטור הבודד של ה1300 מורכב כרגע על המנוע 1600?!

מומלץ שתיצור איתי קשר בה.פ ואו בטלפון הרשום בחתימה ואנסה לעזור לך כמיטב האפשר ללא שום התחייבות!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...