Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכבתי אזעקה בסובארו, וניתקלתי בבעיה בחיבור לכוהל,[מדובר ב SIRIO],העניין הוא כשאני מחבר את האזעקה הרכב לא מניע,גם שהאזעקה מנוטרלת,אך כשהאזעקה מנותקת מהמפתח, הרכב כן מניע,

שאלתי היא,האם טעיתי בחיבורים[כי אז נראה לי שהאוטו לא היה מניע בכלל],

שבוע טוב ותודה לעונים

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מכיוון שאני לא זוכר את החיבורים בסיריו בעל פה, האם החוטים של הניתוק בעלי אותו צבע?

אם כן, אז לפני שאתה מנסה להניע, תלחץ שוב על השלט כאשר הסוויץ' פתוח.

אם הצבעים של חוטי הניתוק לא זהים אז:

נסה להפוך ביניהם, את זה שהיה לצד של הכוייל לצד השני ולהפך.

בדוק האם מניע, אם לא מניע, נסה לפני ההנעה לבצע כביכול ניטרול נוסף בשלט כמו באפשרות הראשונה שרשמתי.

וודא שחוט פקודה של פלוס אחרי סוויץ' מחובר.

וודא שמינוס מחובר כראוי, לפח הרכב ולא לחוט.

מצטער שאינני זוכר את החוטים והחיבורים וההפעלה בעל פה.

בכל אופן אלו האפשרויות.

יתכן והמח במעגל הניתוקים תקול, אבל לפי התיאור לא נראה לי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, עוד קצת פרטים על מנת שאני יעזור לך לעזור לי, אז ככה ירוק-צהוב זה [+] אחרי סוויץ' חיברתי אותו לצד השני של הכוייל שמקבל [+] גם אחרי הנעה,וחוטי הניתוק הם ירוקים חתכתי את החוט הצהוב שבא מהכויל וחיברתי כל צד לחוט,השאלה שלי האם החוט הירוק-צהוב אמור להתחבר ל כוייל או שאפשרי [+] קבוע?

תודה ושבוע טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...