Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז צאו מהסרט שהחלפת ריפודים\מנורות זה פרוייקט.

המנוע:

B16A2 של סיויק VTI

170 כ"ס

DOHC VTEC

לפני הכל תודה רבה ל CIVICNOS שעזר לי רבות.!

מצטער חברים אבל לא הזדמן לי לצלם תמונות של כל התהליך. תסתפקו במילים :p

אז ככה:

הראש עבר שטח של 010 מ"מ וניקוי בחומר אצל מ.ש.י ראשים בת"א.

לאחר מכן ביצעתי החלקת מעברים (פוליש) ע"י DIE GRINDER. ע"מ לאפשר זרימה יותר חופשיה.

הראש אחרי הניקוי והשטח: (כמו כן בתמונה השסטומים וגומיותייהם)

1.jpg

הראש לפני התאמת השסטומים (שלייף סופפים) הפחית הכחולה זאת משחת היהלומים (קורבורונדום):

2.jpg

השסטומים נכנסים לראש לפי סדר:

3.jpg

המשחה על אחד השסטומים:

5.jpg

פומפה על אחד השסטומים:

4.jpg

התאמת השסטומים נעשית ע"י תנועה סיבובית כאשר ה"פומפה" תופסת את השסטום:

6.jpg

הצעד הבא היה להרכיב את גומיות שסטומים + שסטומים (אין תמונות)

בדיקת דליפה בעזרת מים בתאים 1-3 (יצא מצויין, אין טיפה):-)

7.jpg

שסטומים נדנדים וקפיצים מורכבים:

8.jpg

המוצר המוגמר:

9.jpg

בברכה מושיק גלימידי

קו---------------------------------------

פורסם

חבל שאין את התמונות של הגומיות שסטומים, אף פעם לא הבנתי איפה הגומיות האלה יושבות בדיוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה תפקיד המשחה על השסתומים וכן מה תפקיד הפומפה?
המשחה היא משחת יהלומים. מורחים מעט ממנה על שטח השסטום "וחורטים" את השסטום לתוך התושבת בעזרת הפומפה ע"י תנועה סיבובית.

הפומפה בעצם תופסת את השסתום ע"מ שיהיה אפשר לסובב אותו הלוך ושוב.

בברכה מושיק גלימידי

פורסם

דניאל, אנחנו לא רוצים לשמוע על הסטיות שלך.

ואולי הפעם אפשר להבין איך מבצעים כיוון שסתומים או שאין צורך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צריך לבדוק אם יש צורך. הקאמשאפט לא על הראש אז אי אפשר לדעת.

ולסטיות שלי אין תיאור במילים ;)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
בדיקת דליפה בעזרת מים בתאים 1-3 (יצא מצויין, אין טיפה):smile:

אותי לימדו שאחרי ששמים מים/דלק בתא השריפה, לדחוף מלמטה פייה של קומפרסור, להכניס אוויר ולראות אם יש בועות בנוזל.

אני לא יודע אם זה פחות או יותר נכון מהבדיקה שאתה עשית, אבל ההגיון אומר שמה שמעניין אותך זה בריחה של גזים שהם צפופים יותר בכמה סדרי גודל מאשר נוזל. אם נוזל לא עובר זה לא אומר שגז לא יכול לעבור.

מה גם שבשיטה עם האוויר אתה רואה בדיוק מהיכן הדליפה.

בכל מקרה, קבל ח"ח על העבודה. בהחלט נחמד לראות,במיוחד על רקע שפוטי המוסכים שנפוצים כאן.

פורסם

הסברים, וצרפתי תמונה טיפה יותר ברורה (נעים להכיר, ראש מנוע של ג'אסטי, בדרכו האחרונה):

גומיות שסתומים, יושבות בקצה השסתום, עליו, הקפיץ מקיף אותן, ואין אפשרות לראות את זה בתמונה, תנסו לדמיין בראש.

כיון שסתומים:

מכניסים פילר, כשהעלה של המידה המתאימה לרכבכם פתוח, בין הראש של השסתום, לבין האום, פותחים/סוגרים עם מברג את הבורג מלמעלה, מגיעים למידה הרצויה, וסוגרים את האום אם מפתח מתאים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אותי לימדו שאחרי ששמים מים/דלק בתא השריפה, לדחוף מלמטה פייה של קומפרסור, להכניס אוויר ולראות אם יש בועות בנוזל.

אני לא יודע אם זה פחות או יותר נכון מהבדיקה שאתה עשית, אבל ההגיון אומר שמה שמעניין אותך זה בריחה של גזים שהם צפופים יותר בכמה סדרי גודל מאשר נוזל. אם נוזל לא עובר זה לא אומר שגז לא יכול לעבור.

מה גם שבשיטה עם האוויר אתה רואה בדיוק מהיכן הדליפה.

בכל מקרה, קבל ח"ח על העבודה. בהחלט נחמד לראות,במיוחד על רקע שפוטי המוסכים שנפוצים כאן.

שלום חנן.

בגלל התקציב הדל וחוסר האמצעים לא השתמשתי בקומפרסור חזק.... אלא משהו ביתי של השכן... ולא אין דליפה....:wink:

פורסם

מושיק כל הכבוד הכל נראה מבטיח מאוד

העבודה נראית מקצועית למרות שאתה חובבן :twisted:

השימוש בכלים המתאימים להשחזת והתאמת השסתום למקומו בדיקת דליפות (למרות שלא בלחץ) והכל נראה פשוט תענוג לעיניים כל הכבוד ידידי והמשך כך עד שבעזרת השם יהיה המוצר המוגמר

בהצלחה and keep up the good work :wink:

פורסם

האם טיפלת בשטח המגע של השסתומים עם תושבותיהם?

החלקה?

זויות חדות יותר?

( מעבר להתאמה עם המשחה? )

הייתי מציע לך לחכות לקומפרסור נורמלי או לאלתר מכשיר סגור שיתן לך לחץ חבל לעשות את כל העבודה ואז לפרק מחדש.

פורסם

מושיק בהצלחה רבה עם הפרוייקט! מצפה לראות את התוצאות במפגשי המועדון.. (וגם להרגיש איך נוסע יתקבל בברכה ;-)).

• תוכן חדש...