Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור עכשיו חזרתי ממנו...

שם לי שתי צמיגים אמר לי של דנלופ אני מסתכל עליהם לא רשום דלנופ

הוא אומר לי WANLI זה חברה שלהם...

אמרתי לו יאללה שים (התייאשתי כבר)

נתן לי אותם ב500 זוג

היה עדיף ללכת על הטיגר ב500 או זה?

\

זה למה בקניית הצמיגים האחרונה שלי אנטון לא קיבל טלפון

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מתעלק על השרשור,אני יום ראשון נוסע להחליף 4 צמיגים ברכב שלי,סיויק 99,השאלה היא אם בארום זו חברה טובה,הציעו לי רביעיה ב1000,אני לא בקטע של לחסוך אני פשוט לא יודע על איזה צמיג ללכת.

מצד שני אני גם לא בקטע של לבזבז בכוח,כלומר לא מוכן להשקיע 400 על צמיג במידה הזו.

מה ההמלצות אם יש,ואם אפשר מחיר מומלץ,משהו עד 300 לצמיג.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
למה כי עבדתי בפאנציריה פעם אז אני מכיר קצת את הצמיגים!!
זה לא אומר כלום.

אני מכיר בעלים של פנצ'ריה, שהוא החרטטן הכי גדול בעולם.

so what?

אביחי

פורסם
מתעלק על השרשור,אני יום ראשון נוסע להחליף 4 צמיגים ברכב שלי,סיויק 99,השאלה היא אם בארום זו חברה טובה,הציעו לי רביעיה ב1000,אני לא בקטע של לחסוך אני פשוט לא יודע על איזה צמיג ללכת.

מצד שני אני גם לא בקטע של לבזבז בכוח,כלומר לא מוכן להשקיע 400 על צמיג במידה הזו.

מה ההמלצות אם יש,ואם אפשר מחיר מומלץ,משהו עד 300 לצמיג.

הפביה הקודמת הגיעה עם צמיגי "בארום" (דגם "בראבורה") והם היו בסדר, לא יותר מזה.

חברה "בת" של קונטיננטל.

מה המידה?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקיצור חבריה, בפעם הבאה שאתם הולכים לפנצ'רייה להחליף צמיגים (ואין להם ציוויון מיוחד) - רק צמיגים של חברה מוכרת. אני לא מאמין שפירלי או דנלופ ירשו לעצמם לשווק צמיג לא בטיחותי או צמיג גרוע.

כל ה"חברות בת" האלה זה בולשיט אחד גדול.

(ואגב לפותח השרשור, 250 ש"ח לצמיג לא ממותג זה על גבול הבינוני-יקר. אבל לא נורא, מטעויות לומדים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הי,

כיום יש לי 4 צמיגים של "קונטיננטל" משנת 2002.

אחד הצמיגים נדפק וכאשר הלכתי למספר פנצר'יות בעיר, הציעו לי להחליף את הצמיג הפגום ולפחות עוד אחד מהצמיגים.

מה שמוזר הוא, שכל אחד מציע לי להחליף צמיג אחר (בנוסף לפגום)...

הרכב לא נוסע הרבה, אך מיכיוון שהוא עומד בשמש, הוא מתייבש.

השאלות שלי הן:

- האם חייב להחליף זוג צמיגים גם אם אני אקנה צמיג מהסוג שיש לי כיום ( קונטיננטל ) ?

- על אילו צמיגים אתם ממליצים ?

כאשר הציעו לי על:

זוג צמיגים של קונטיננטל ב- 550 ש"ח.

זוג צמיגים של TOYO ב- 500 ש"ח.

זוג צמיגים של אליאנס ב- 420 ש"ח.

תודה.

פורסם

אז ככה הדגם של בארום הוא בראווריס (BRAVURIS) מידה 185-60-14 סיווג H82

הציעו לי רביעיה ב1000 שקל.

אני מוכן למתוח את התקציב ל1200,כלומר 300 לצמיג,האלה אם יש חברה ודגם אחר עדיפים בדר גודל של המחיר.

הנהיגה היא משולבת,כלומר גם עירונית וגם בין עירונית (לרוב),גם ספורטיבית גם רגועה. כלומר הכל מהכל במידה מאוזנת,אם אפר לקבל הצעה לצמיג עדיף או שזה הכי טו בגבולות התקציב?

ראיתי גם שכתבו פה שהוא סך הכל בסדר,מה החסרונות שלו לעומת מתחרים בתקציב דומה?וכמובן גם יתרונות.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...