Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחניה ברמת גן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני צריך להגיע לרמת גן לבנייני התאומים (הירוקים) ליד הבורסה.

אני לא מכיר את האיזור מבחינת חניונים ולכן אני פונה למי שמכיר ויודע האם יש חניון של הבניין או בצמוד אליו, עם תשלום בלי תשלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התכוונתי שלא אכפת לי אם החניון בתשלום או לא

אפשר הכוונה לחניון הכי קרוב לשם?

אני צריך להגיע לבניין מספר 1, אם יש להם חניות תתקרקעי שלהם שניתן להחנות שם זה יהיה מצויין

in the face

with a chair

פורסם

אני אנסה, אני צריך להיות שם ב 8 בבוקר ואני מגיע מרחובות (פקקים)

בגלל זה אני מנסה לקבל הכוונה לחניון ספציפי

in the face

with a chair

פורסם

כתושב האזור, הנה כמה המלצות...

בשעות האלו אפשר למצוא חניה די בקלות. ברוב המקרים יש חניה על ז'בוטינסקי ממש מול המגדלים. אם לא, נסה ברחובות הקטנים שליד. צירפתי מפה מEMAP, חפש באזור הכיכר שמובילה למקדולנד או לאלונים. רק לא לשכוח תווי חניה.

אם אתה מתעקש על חניון בתשלום, לדעתי יש אחד מתחת לבניין 2. כדי להכנס אליו אתה צריך לנסוע על ז'בוטינסקי לכיוון מערב, לעבור את הבניין השני ולפנות ימינה לרחוב הגלעד. מיד מימין יש כניסה לחניון. אין לי מושג לגבי הכסף.

Image1.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...