Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמיפגש 24-2-06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רבותי

חברים נסעו הביתה, כי לא היה מקום, זה לא מזיז לכם ?

זכותו הבסיסית של החבר, להשתתף במפגשישי, נשללת ממנו, עקב ארגון לקוי.

ואני רוצה, שוב לצטט את המשתמש בני הספל, כפי שהופיעה כתגובה, בנושא זה:

"גם הנהי והבכי על המקום הקטן מיצה את עצמו.

רוצה לשנות? תבוא לאסיפה הכללית"

אכן פיתרון לענין.

מזיז לי מאד!

אי לכך ובהתאם לזו אני מציע 2 פיתרונות מאד הגיוניים;נקווה רק שהוועד החדש יאמץ אותם!

פיתרון ראשון הוא פשוט לבוא בדרישה לאוניברסטת תל אביב להרוס את הקמפוס הצמוד,כך שבשטח שייהרס יוכלו להגדיל את החניון,ובא לציון גואל.

עוד קמפוס פחות קמפוס,העיקר שתהייה חנייה לכולם!

פיתרון שני הוא פשוט להעתיק את החניון לחניית מכון התקנים הגדולה בהרבה.

את בעיית בית הקפה אפשר לפתור בצורה פשוטה למדי;מבנה בית הקפה ינוסר ויועתק בשלמותו ויועבר כלאחר כבוד למרכז חניון מכון התקנים.

את בתי הטמפלרים בקירייה הזיזו?אין סיבה שאת בית הקפה לא יוכלו להזיז...

נקווה שבכך תיפתר אחת ולתמיד בעיית החנייה!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזיז לי מאד!

אי לכך ובהתאם לזו אני מציע 2 פיתרונות מאד הגיוניים;נקווה רק שהוועד החדש יאמץ אותם!

פיתרון ראשון הוא פשוט לבוא בדרישה לאוניברסטת תל אביב להרוס את הקמפוס הצמוד,כך שבשטח שייהרס יוכלו להגדיל את החניון,ובא לציון גואל.

את בעיית בית הקפה אפשר לפתור בצורה פשוטה למדי;מבנה בית הקפה ינוסר ויועתק בשלמותו ויועבר כלאחר כבוד למרכז חניון מכון התקנים.

אהמממ..הזהר..מנהל הפורום עובד באוניברסיטה...:-)

לפי הפיתרון שלך יישארו שם רק הסטודנטים החשובים באמת...(צולמו השבוע)

Copy of IMG_3239.JPG

Copy of IMG_3393.JPG

Copy of IMG_3398.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מזיז לי מאד!

חן עוד פיתרון

כרגע הבור בקרית הממשלה פנוי לחלוטין, בני ידבר עם מנהלת הרכבת ויסדר קרונות מיוחדים לשינוע רכבי אספנות, הרכבת שתשודרג וזמן ההגעה לי-ם ימדד בחצאי שעות ולא בימים כמו היום...תוביל את החברים עד למקום המפגש... ההספקה תוצנח ע"י מסוקים (בתאום ואחריות של אירית) מחיל האויר ישירות לידיהם של המשתתפים, הצמד נינט ושאול יהלום ינעימו את הזמן בזמירות מן המקורות....וג'ודי ואודטה יחלקו מיני טופינים ומגדנות בין המשתתפים...מי לא יבוא?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם כבר רוצים להנות בין קודש לחול, מדוע להרחיק לכת לירושלים?

פיתרון נוסף הוא להקציב את רחוב ז'בוטינסקי בבני ברק למפגשישי, הרי הוא כבר גם ככה פקוק, ואף אחד לא יתלונן אם יצטרפו לפקק עוד 100 רכבים עתיקים. החברים ישארו במכוניותיהם (כיון שלא יהיה ניתן לצאת) וכך תימנע גם בעית בית הקפה , שיחות בין החברים יתבצעו בדרך המקובלת בז'בוטינסקי (הנפת ידיים וצעקות מתוך המכונית). ואם קצת מזל הבורות בכביש יפערו וקומת החניון התת קרקעי מתקופת הורדוס יפתח לקהל.

נערות צעירות ומכוסות תפזזנה עם עשרות ילדיהן, גברים בשחור יביטו לא יביטו, בין שחרית לחצאית.

והבחור המוזר שמסתובב שם תמיד ימכור בורקס ברווח של 506%

ואם כבר אז כבר, מועדון החמש יהפוך למועדון חמשת הברכות. סובארו דיאל (שכבודו שמור במקומו-אזואלי:smile: ) יהפוך לרכב הרישמי של המועדון. ובא לציון גואל.

זהו, עכשיו לקום מהמיטה ולנגב את הזיעה הקרה. ויאללה למפגש.

בברכת " רק ש"ס " :wink:

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם
אזואלי :smile: אבי .פ.
אבי קבל תיקון (לא הכללי :wink:)

אזולאי ולא אזואלי

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
חן עוד פיתרון

כרגע הבור בקרית הממשלה פנוי לחלוטין, בני ידבר עם מנהלת הרכבת ויסדר קרונות מיוחדים לשינוע רכבי אספנות, הרכבת שתשודרג וזמן ההגעה לי-ם ימדד בחצאי שעות ולא בימים כמו היום...תוביל את החברים עד למקום המפגש... ההספקה תוצנח ע"י מסוקים (בתאום ואחריות של אירית) מחיל האויר ישירות לידיהם של המשתתפים, הצמד נינט ושאול יהלום ינעימו את הזמן בזמירות מן המקורות....וג'ודי ואודטה יחלקו מיני טופינים ומגדנות בין המשתתפים...מי לא יבוא?-רן

לא צריך את ח"א או את אירית..יש מקום סודי שבו נמצא ה"אוירון דוד" של הגשש. זה אוירון אספנות היום.

ובקשר לבני ברק יש לי רעיון עוד יותר טוב. לעשות את המפגש אחרי כניסת השבת. אז אין תנועה ברחוב עקיבא ויש המווווון מקום...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

הלו אנשים.

אני לא מבין מה אתם רוצים מבני ברק. בסך הכול עיתונאי רכב שמבצע את עבודתו.

מה הוא כתב משהו לא טוב על הרכבים שלכם?

בגלל זה צריך לדרוס אותו?

לזרוק עליו אבנים?

להצניח עליו דברים בעזרת עיל האויר?????

משה אזולאי :wink::-D :-D

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מזיז לי מאד!

רבותי הליצנים

אני רוצה להתאכזב על כך שהעליתי את הנושא, אינני מכיר את מר פרחי והמתבדרים האחרים, אך הנושא הועלה עקב תלונות חוזרות ונשנות של חברים. אז, שוב אינני יודע מי הוא מי, אבל להתלונן בע"פ ולהתבדח בכתב, זוהי דרכם של ה... וכך גם לא תושג המטרה.

בנוסף, ראוי לציין ששמעתי שזמי נלחם נואשות לחסום רכבים "לא ישנים" מלהכנס, ועל כך יבורך-טוב שדברים מתחילים לזוז, אך איני חושב שזה הפיתרון, היות ובחוץ אין מקומות חניה לרכבים רגילים.

פורסם

אני מגיע כל שבוע לראות את הרכבים היפים שלכם.

אני אישית מגיע ברגל למקום.

אני חייב להגיב עם מה שקורה שם אפילו שאני לא שייך לסיפור.

תמיד,אבל תמיד במקומות הכי בולטים בחניון חונות דייהו ויונדאי.

וכל מועדון רכב בארץ מחליט שהוא עושה כינוס במיגרש חניה הזה ביחד עם מועדון ה-5.

או שתחלקו תפקידים ותיתנו לאנשים לעשות סדר בחניון,דבר שיהרוס לכם את הכייף.

או שלפחות תארגנו שילוט מהבוקר שאנשים יבינו שהם דופקים לכם את הכינוס.

שלט לדוגמה

sign.jpg

אייל

פורסם
לא צריך את ח"א או את אירית..יש מקום סודי שבו נמצא ה"אוירון דוד" של הגשש. זה אוירון אספנות היום.

בני שלא יטעו

זה שאותי לא צריך מילא, למרות שאני דיי טובה בתיאום פעילות אווירית , שאל את דרור בריל שניסה להתחכם ופיזז בין בידונים מתעופפים, אבל את חיל האוויר לא לבטל ככה סתם בכל מקרה

ובקשר לבני ברק יש לי רעיון עוד יותר טוב. לעשות את המפגש אחרי כניסת השבת. אז אין תנועה ברחוב עקיבא ויש המווווון מקום...

קח בחשבון את היריקות, אם זה לא מפריע אז למה לא בעצם? למרות שזה דיי חומצי לצבע....

ציטוט"

להצניח עליו דברים בעזרת עיל האויר?????

משה אזולאי :wink::grin: :grin:

מוייש לא נראה לי שזו הייתה כוונת המשורר, אין לחיל האוויר כל כוונה עד כמה שידוע לי, להפוך את קופי טו גו למטווח חיל האוויר, המטרות לא ממש רלוונטיות.....:wink: גם במחוזות אחרים, נמנעים מלפגוע בכלי רכב קלאסי, אלא אם כן הוא מרצדס.

אירית

פורסם

אוי אירית אירית, מה היינו עושים בלעדייך ובלעדי חיל האויר.

אז יש לי רעיון שמקיף את ח"א, ח"י ומועדון החמש:

לממש את חזונו של בן גוריון ולקנות נושאת מטוסים. האניה תגיע כל יום ששי לתחנת הכח של רידינג ותתחבר לצינור הגז שממילא לא מנוצל. זה בשביל הפאסוליה.

אחר כך היא תפליג עם המכוניות שלנו, יש שם מסלול המראה למכוניות של פיואל סלאט גם.

ויבוא אוירון הדוד וישפיך עלינו קפה ואת אירית תתאמי את התנועה שלו כך שהקפה יישפך ישר לכוסות שלנו. ואחר כך יעלה ויבוא אוירון הבוטנים. ואילן זלינגר יעמוד על גשר הפיקוד, וישקיף מרוצה על הכל...

אז את רואה יש מצב שתתאמי את התנועה כדי שאוירון הדוד לא נתנגש באוירון הבוטנים ובמכונית של קובי...

ואוניברסיטת ת"א שקטה 2000 שנה ובא לציון גואל ונאמר....מה נאמר?

פורסם
אוי אירית אירית, מה היינו עושים בלעדייך ובלעדי חיל האויר.

אז יש לי רעיון שמקיף את ח"א, ח"י ומועדון החמש:

לממש את חזונו של בן גוריון ולקנות נושאת מטוסים. האניה תגיע כל יום ששי לתחנת הכח של רידינג ותתחבר לצינור הגז שממילא לא מנוצל. זה בשביל הפאסוליה.

אחר כך היא תפליג עם המכוניות שלנו, יש שם מסלול המראה למכוניות של פיואל סלאט גם.

ויבוא אוירון הדוד וישפיך עלינו קפה ואת אירית תתאמי את התנועה שלו כך שהקפה יישפך ישר לכוסות שלנו. ואחר כך יעלה ויבוא אוירון הבוטנים. ואילן זלינגר יעמוד על גשר הפיקוד, וישקיף מרוצה על הכל...

אז את רואה יש מצב שתתאמי את התנועה כדי שאוירון הדוד לא נתנגש באוירון הבוטנים ובמכונית של קובי...

ואוניברסיטת ת"א שקטה 2000 שנה ובא לציון גואל ונאמר....מה נאמר?

האם בני הספל??????:shock:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...