Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצנג'ר הוא מסוג KENWOOD

דגם: KDC- c715

הוא דגם שנחשב לישן יחסית...

החל מהיום בבוקר מופיעה לי השגיאה E-99 על הצד שאני מנסה להפעיל את הדיסק

המחסנית של הדיסקים גם לא יוצאת.......

לפי הרעש המקרטע שהיא משמעיה נראה לי שהלך איזה מנוע שם....

מה אתם אומרים מה הבעיה?

הלכה עין? הלך איזה מנוע שם?

תודה מראש.....

ניב

פורסם

מגוגל:

Operation incorrect due to something being defective.

Press the reset button on the unit.

If the "E-99" indication does not disappear with this operation, consult your nearest KENWOOD Service Agent.

פורסם

יש לי גם דגם דומה וגם לי היו הרעשים האלה...

יש לך בצ'נג'ר את הכבל של המתח, תנתק אותו ל-5 דק', בנוסף תוציא את הצ'נג'ר ותתן לו זווית אופקית והוא יוציא אותו...

לי זה עבד..

פורסם

בדרך כלל כשרושמים לך בסופו של דבר להתייעץ בתמיכה של המוצר - זה אומר שאתה פריטי מאצ' מוצא את עצמך עם תקלה שהיא פריטי דאם פיזית... או כמו שהיה רשום - אם איפוס לא עוזר... גש ליצרן...

אבל שווה לנסות לאפס את המכשיר, אולי פשוט כדאי לך לנתק את המצבר לחמש דקות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עריכה:

ניתקתי את הצ'נג'ר לכמה שעות ושמתי אותו "להתאוורר" בחדר שלי אולי יקרה לו משהו

חיברתי אותו עכשיו והכל עובד כמו שעון

תודה לכולם על העזרה.....

• תוכן חדש...