Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה לקנות פיגו 505 רציתחי לדעת מה דעתכם על הרכב ? מה כדאי לבדוק ומהם הדברים שצריך להכין ליישר קו ?

ואם יש רעיונות לשיפור אשמח לשמוע

ואם אפשר עם הערכות מחיר והיכן עושים את זה באיזור הדרום , מקומות מומלצים לשיפור רכב כזה?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

דעתי על הרכב: הוא יפה ונצחי, דנדש אותו שיראה חדש וסע בגאווה.

רעיונות לשיפור: הצץ בתמונה.

יותר מזה: אין לי מה להוסיף חוץ מקריאה לעידוד שתמשיך בחיפושייך ותהנה ממכונית ישנה ומיוחדת ש"לא בונים אותם היום כבר ככה"

הידעת: למיטב זכרוני הגיר באוטו המדובר בנוי בתוך המנוע ולכן הם תלויים האחד בשני.(מקווה שאני לא טועה) והנה זריקת העידוד שלי אליך יהודה!

fp.jpg

אופנוען

פורסם

ה 505 הוצגה לראשונה ב 79' ויועדה להחליף את ה 504.

מבחינה מכנית היא די דומה ל 504 למעט מיתלים אחוריים ניפרדים(לא בסטיישן),שגרמו להיתנהגות כביש ונוחות נסיעה ברמה גבוהה עוד יותר.

ה 505 יובאה לארץ בשתי גירסאות מנוע 1.8 75 כ"ס(90 כ"ס מ 86')ו 2.0 עם 96 כ"ס(106 כ"ס מ 86')רובן המכריע של המכוניות הגיעו עם תיבת הילוכים אוטומטית מתוצרת בורג-וורנר,ומ 86' עם תיבה מתוצרת ZF בעלת 4 הילוכים.

הייצור נימשך עד 91',אז הוחלפה ב 605,ובכך תם הפרק האחרון בשושלת פיג'ו שהחל עוד ב 404.

כמכונית,היא מציעה נוחות נסיעה מעולה,היתנהגות כביש מצויינת,מרווח פנימי מצויין,מנועים חלשים,עייפים קשים ורועשים,ביצועים גרועים ב 1.8 וסבירים ב 2.0.

חלקי חילוף אין בעייה להשיג,ולמעט בעיות חשמל ה 505 אמינה למדי.

באירופה נימכרו גירסאות טורבו ו V6,שהציעו ביצועים מצויינים ונתנו לשילדה המצויינת שלה להפגין את יכולתה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

505 היא גם מכונית ישנה ואמינה שהייתי שמח לקנות.

הנעה אחורית,מסיבית וכבדה כמו שאני אוהב.

ככה מרגישים אוטו...

1d_12.jpeg

1e_4.jpeg

24_12.jpeg

35_4.jpeg

6a_1.jpeg

6b_1_b.jpeg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
הידעת: למיטב זכרוני הגיר באוטו המדובר בנוי בתוך המנוע ולכן הם תלויים האחד בשני.(מקווה שאני לא טועה)
אז בדקתי וטעיתי.

מה שאמרתי מתייחס ל-305, עמך הסליחה.:-)

אופנוען

• תוכן חדש...