Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סן רופ להונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 92 EX

אני רוצה לעשות לה סן רופ

כמה זה עולה בסביבות.....כולל עבודה והכול..

ואיפה יש מקום טוב לעשות את זה באזור תל אביב והמרכז..

תודה

פורסם

יש את האתר הזה :

http://www.sunroof.co.il/

אבל הוא לא פועל כי בונים אותו שוב , בעיקרון החברה עובדת עם כל מיני יבואניות רכב שמתקינות בארץ סאנרופים (קל מאוד להבחין בסנרופים שהחברה מתקינה, דוגמא למשל כל האוקטביות בארץ שיש בהם סאנרופ זה דרכם ויש עוד הרבה דוגמאות).

החברה נמצאת במושב גנות.

בקשר למחיר זה תלוי בסאנרופ שאת לוקחת יש כמה דגמים , היה כתוב באתר גם מחירים אבל אני לא זוכר אותם כרגע , תכנסי לשם שוב בימים הקרובים אולי יסיימו לבנות את האתר.

פורסם

המחירים בגנות מתחילים ב 4000 ש"ח אם אני לא טועה. זה מאוד יקר אבל אם עושים סאן רוף אז רק שם. הם נותנים אחריות לכל החיים וגם מאשרים לך אותו ברישיון.

חשוב מאוד לעשות במקום מקצועי כי במידה ולא מתקינים טוב זה בעייה רצינית...

אופק.

• תוכן חדש...