Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הג'יפ החדש של דייהטסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע עוד פרטים על הג'יפ החדש שדייהטסו יביאו לארץ (נראה לי שקוראים לו BE-GO או משהו כזה)?

ראיתי כמה תמונות באינטרנט והוא נראה ממש יפה.

אם אני מבין נכון אז המחיר יהיה בסביבות 135,000.. ובמחיר הזה נראה לי שיש פה שחקן רציני חדש בתחום המשפחתיות. מה דעתכם?

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

נסה כאן.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

נראה לי יותר כמו שחקן חדש בתחום הג'יפונים לשמיניסטיות ברמת אביב.

ראית את הדייהטסו ביז'ו שלי?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

כן זו מראה נוספת. במראה הזו הנהג רואה את הרכבים בתקריב.

המראה הזו היא סטנדרט במכוניות יפניות.

פורסם
מה מטרתה?

אור.

ראית פעם מראות קטנות ששמים על המראה הקיימת מלמעלה? רואים במראה זו את העצם בהגדלה. זהו בדיוק אותו העקרון רק שביפן המכוניות מגיעות עם מראה זו כשהיא נפרדת וממוקמת לצד מכסה המנוע.

פורסם

לא בהגדלה, בהקטנה... זו למעשה מראה רחבת-זוית, דהיינו עם שדה ראייה גדול. האובייקטים בה נראים קטנים מאשר במציאות (ולכן, על מראות-צד מסוג דומה שמותקנות במכוניות אמריקניות, מוטבעת הכתובת Objects in mirror are closer than they appear. כדי להמנע מתביעות, כמובן...).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...