Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט להגה של PIONEER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי PIONEER - KEH-P8010R

ברצוני לרכוש שלט להגה מהדגם המצורף.B00009QOWW.01-AIWHEFKG4HT6N._SCLZZZZZZZ_.jpg

השלט מתאים אוניברסאלית אך בכל זאת הייתי מעוניין לוודא עם המבינים בדבר בצורה סופית

אם הוא מתאים לדגם שציינתי.

תודה מראש,

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

הכי טוב בשביל שלא תקבל איזושהי אינפורמציה מטעה, זה להתקשר ליבואנים ולשאול:

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=525&lead_id=&look=

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
הכי טוב בשביל שלא תקבל איזושהי אינפורמציה מטעה, זה להתקשר ליבואנים ולשאול:

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=525&lead_id=&look=

חשבתי על זה...אבל די מהר התאכזבתי לאחר שחיכיתי שעות על הקו...

סומך על האנשים כאן - אם לא מחר יום חדש לנסות..

אלעד

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

אל תגיד לי שהתקשרת אחרי שנתתי לך את הלינק.....(20:00 בערב)

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

קצת מעליב...

לא כתוב לי "אהבל" בניק.

חצורך העניין - ניסיתי מ 12:30 בערך ועד 14:15 לערך...

חזרנו לנושא המקורי?

אלעד.

פורסם

אמור להתאים.

מה הבעיה לקחת /או לבדוק אצל מישהו שיש לו כזה שלט אם זה מגיב, ודרך אגב, בבדיקה כזו, יש להדמות את המצב האמיתי בו יותקן על ההגה ולוודא האם מגיב כראוי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מחירו 150 מרשרשים לערך..

השימוש -לוקה, הרבה פעמים ניתקלתי במצב שהוא לא מתקשר טוב עם הפאנל בעיקר לא בשעות הבוקר והצהריים עם קרני השמש הקופחת. הלחיצים די קטנים עם מהלך לחיצה די קשה ומעצבן.

הנוחות-לוקה גם היא, כאמור -לחיצים קטנים וקשים המקשים על אופן השימוש וכתוצאה מכך פוגעים בנוחות המשתמש,ואף גורמים לתזוזות מיותרות של השלט קדימה ואחור .

התמורה-לטעמי ,התמורה היא אפסית ביחס להשקעה.אני גיליתי שעבורי שלט כרטיס הרבה יותר פונקציונלי ונוח במהלך הנסיעה עד כמה שזה נישמע אבסורד.

את השלט הגה שלי הבאתי לחבר ואני לעצמי הבאתי שלט כרטיס שהוא הרבה יותר פונקציונלי ונוח.

לדעתי ,וותר על הרעיון בשלט הגה [עד כמה שזה נישמע נוח ומדליק]אתה דגלה עד מהרה כי שלט הגה [של פיוניר] זה רעיון לא מוצלח [ואם כבר עושים שלט כזה אז שיעשו אותו כמו שצריך ].

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני לא יודע מה אתם רוצים, היה לאחי ברכב פיוניר פרימייר 760, עם השלט הגה הזה, עבד נהדר שנה רצופה ללא תקלות ללא בעיות קליטה ואפילו לא היינו צריכים להחליף לו סוללה, לקח לי חודשיים לשכנע את אחי לוותר על השלט הגה מטעמי נוחות ולעבור למכשיר מתקדם יותר של אלפיין(9855), אחי כמעט ויתר על המכשיר אחרי שהוא התרגל לשלט הגה, וזה רק מטעמי נוחות בלבד!.

עד כמה שזכור לי, השלט מתאים לרוב המכשירים, כמו שכבר אמרו לפני(דני),אני רק אחדד זאת , קח מאחד מחברי הפורום את השלט(יש לך הזדמנות מחר במפגש ) שים אותו על ההגה,ותבדוק אותו בנסיעה קצרה לראות אם זה בכלל נוח לך, בכל אופן, המחיר שלו עד כמה שזכור לי זה 170 ש"ח, אני אישית הייתי משקיע את זה בדסרים אחרים, כי שאני יושב 30 ס"מ מהHU אני לא ממש צריך שלט, אבל בכל אופן, תעשה את השיקולים שלך רק לאחר שבדקת שהכל תקין.

under construction..

פורסם

גם לי היה ניבסיון אם ה שלט הזה. ו יש לו באמת בעיות נוחות (אני מיתכוון רק לשידור שלו) אבל יכול להיות שזה הקליטה של המכשיר הרדיו דיסק מה שאני רוצה להגיד שבמכשיר אחד אצלי זה עבד מציויין ו במכשיר אחר גם פיונר לא זוכר את הדגם זה עבד פשוט גרוע. כמו שאמרו פה אתה צריך לסובב את הגה לפי הצורך כדי להגיע לתוצא החלפתי סוללות לא עזר שום דבר.

גם הכפתורים שלו לא נוחים ביכלל.

בקיצור ניר בקשר לאלפיין יש לאלפיינים שלטים (רגיל לא הגה) מואד נוחים ו משדרים רחוק ו טוב מכל מקום בגלל שיש להם סוללות מסוג AAA ו לא סוללת שעון, אני חושב ככה.

פורסם
אני לא יודע מה אתם רוצים, כי שאני יושב 30 ס"מ מהHU אני לא ממש צריך שלט, אבל בכל אופן, תעשה את השיקולים שלך רק לאחר שבדקת שהכל תקין.
זה שאתה יושב כמו בחורה (עם הראש בין הוישרים) זה לא אומר שכולם ככה :wink: .

גם לי היה נסיון עם השלט , רק עצבים הביא לי !

זה נכון

פורסם

גם אני היום משתמש בפיוניר עם שלט הגה ובאמת הוא לא הכי נוח בעולם , הכפתורים לא נוחים כל כך , הוא לא תמיד קולט

טוב (אפילו עם סוללות חדשות..) אבל מהכפתורים באמת האכבה הכי גדולה , צריך ללחוץ חזק , ושוב לא תמיד זה מגיב סה"כ

אני הייתי בטוח שאני אשתמש בוא הרבה יותר , ואני ממש לא משתמש בוא רק אולי על ה ATT שיש על השלט וחסר כפתור כזה בפאנל עצמו.

פורסם

מנסיוני עם השלטים האלה, יש מכוניות שהוא יפעל פגז ויש מכוניות שהוא יהיה אכזבה גדולה.

השלט מושפע גם מממזג האוויר אור וטמפ

למשל: בלנצ'יה תמה טורבו של חבר תמיד פועל!

בלנצ'יה קאפה טורבו, תמיד לא פועל,

מצליבים שלטים, ממקמים בהגה באוטו מקום, והשלט שלא פעל ברכב השני פועל ולהפך.

מאווד מושפע מזוית בין המכשיר והשלט

אם השלט והמכשיר באותו/כמעט אותו הגובה , והרדיודיסק אינו שקוע במבנה הגונזולה, רוב הסיכוים שיעבוד כראוי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

השלט לא משופע ממזג אוויר ולא טמפרטורה, זה זניח לחלוטין , היה לי כזה הרכב עשה טובה שהוא קלט משהו, ואנס סוללות.

הקליטה שלו גרועה לחלוטין, הייתי צריך לפרק אותו לעשות קובינה בחיישן כדי שלא תהייה לו בעיה בקליטה, אבל אחר כך הוא ניראה כאילו יצא מימנו איזה לד, אבל הוא עבד טוב יותר, החיסון השני זה הסוללות.

תמיר

• תוכן חדש...