Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להגביר 2 סאבים של PIONEER 800W TS-305.

יש לי מספר אופציות לרכישה של מונובלוקים מה אתם יכולים להמליץ לי מבין ה-4 מונובלוקים האלו התקציב שלי הוא 1500 פלוס מינוס:

מגנט פנטום מונובלוק : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=230&CatCode=

מונובלוק לנזר ב-1500 ש"ח לא חדש : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=935&CatCode=

מגבר פלנט אודיו : http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=58

או מגבר mac audio z2200 .

פורסם

אני הייתי הולך על הלאנזר מתצוגה,הוא נותן תמורה הכי טובה למחיר.

אם אתה חושב להשתדרג איי פעם בסאבים זאת גם סיבה לקחת אותו

ועם כיוון נכון לא תשרוף את הסאבים שברשותך..

פורסם

בלינק שהצגת למונו של לאנזר כתוב שהמחיר שלו 1500 ש"ח - אז איך זה שאתה קונה במחיר הזה , לא חדש ?!

אם חדש נכנס לך בתקציב הוא באמת אפשרות טובה מאוד.

אני אישית הייתי הולך על הפאנטום - מונו חבל"ז עוצמתי מאוד, כל סאב שראיתי שחיברו עליו הוא העיף אותו.

רק שים לב שהוא 675 RMS , והסאב שלך 400 RMS . תעשה גיין נכון למגבר.

פורסם
בלינק שהצגת למונו של לאנזר כתוב שהמחיר שלו 1500 ש"ח - אז איך זה שאתה קונה במחיר הזה , לא חדש ?!

אם חדש נכנס לך בתקציב הוא באמת אפשרות טובה מאוד.

אני אישית הייתי הולך על הפאנטום - מונו חבל"ז עוצמתי מאוד, כל סאב שראיתי שחיברו עליו הוא העיף אותו.

רק שים לב שהוא 675 RMS , והסאב שלך 400 RMS . תעשה גיין נכון למגבר.

זה יתאים בידיוק כי הבן אדם רוצה לחבר זוג סאבים כאלה...

פורסם

ניראה לי אני יילך על הפנטום או על הלנזר.

מה יותר חזק ויותר עמיד ב-2 אום כי 2 הסאבים זה 2 אום ביחד לא ?

פורסם

לפי מה שראיתי עכשיו אחרי חיפש קטן בגוגל

שניהם נותנים

1x1400W Max at 2 OHMS

בחיבור שתי סאבים המאגנט נותן

675watt

תשמע, אני במקומך הולך על המאגנט

רק בגלל ההתאכבויות מהמגברים של לאנזר ששמעתי מהמוןןן אנשים

פורסם

המגנט מספק 675WRMS ב-2 אום , ב-4 אום הוא מספק קרוב ל- 400WRMS .

עפ"י תגובות של בעלי המגנט , המגבר לא מספק את הצהרות יצרן (אז אל תבנה שיתן לך 675 ) .

תבדוק את זה .

והוא לא יציב ב-1 אום .

זה נכון

פורסם
המגנט מספק 675WRMS ב-2 אום , ב-4 אום הוא מספק קרוב ל- 400WRMS .

עפ"י תגובות של בעלי המגנט , המגבר לא מספק את הצהרות יצרן (אז אל תבנה שיתן לך 675 ) .

תבדוק את זה .

והוא לא יציב ב-1 אום .

הבן אדם לא צריך 1 אום!!

הוא צריך 2 אום.

וחוץ מזה הסאבים של פיונייר גם לא בידיוק 400 RMS ולפי דעתי עם המגנאט יוציא 600 RMS ב2 אום זה יספיק לפוצצץ אותם.

סתם דוגמא אצל חבר שלי סאב כזה מחובר למונו של ליטנינג (150 רמס ב4 אום) והוא מחזיק אותו יפה מאוד.

אני הייתי הולךעל המגנאט.

פורסם

אני הייתי הולך לאנזר.

קשה לי להאמין שהוא חלש מהמאגנט (מאד מאד קשה לי להאמין) ובנוסף אפשר להשתדרג בעתיד כי הוא תומך ב 1 אוהם.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

ראיתי בת'רד אחר ויכוחים על המגבר ריינבו גם הוא יכול להיכנס להשוואה ניראה לי "מפלצת" .:wink:

ואולי הכי טוב מבין כל מה שרשמתי מקודם....

פורסם

ממה שאני שמעתי באחד התרדים , אחת הבעיות עם הפיוניר זה שהם יורדים ל1אוהם . אל תשכחו שההתנגדות של רמקול היא דינמית והיא יורדת ועולה ע"פ התדר . וממה שאני שמעתי הם יורדים .

והבעיה היא שהרבה אנשים שמו לנזר על פיוניר בלי לשים לב שהלנזר לא עמידים ב1אוהם ובגלל זה קלקלו את השם של המגבר . אז אם הפנטום לא עמיד ב1אוהם גם אותו לא כדאי לקחת

בהצלחה יהודה.

בברכה יהודה

• תוכן חדש...