Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע אונו-פייר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שפרוייקט ראש המנוע עבר בהצלחה(אונו 1.1 מנוע פייר )יש לי מספר שאלות:

1. האם אני צריך לחזק את ברגי ראש המנוע לאחר 500 ק"מ או להשאיר כמו שזה.

2.אם נקרעת רצועת טיימינג אז הבעיה היא שהבוכנה פוגעת בשסתום.אבל כשהתבוננתי בראש מנוע

(כאשר הוא היה מפורק) ראיתי שכאשר מסובבים את הקאמשאפט,השסתומים לא עוברים את גובה תא

השריפה(וזה לאחר שהשחיזו,הורידו ממשטח הראש).אז יתכן שבאונו אין תופעה של בוכנה פוגשת שסתום?

3. שאלה כללית,האם בכל פעם שמורידים את הראש יש לשלוח לחריטה או שרק מחליפים פקום?

לדוגמה,במצב שישנה דליפה של שמן\מים\גזים אבל המנוע לא התחמם יתר על המידה,או שכשאני

רוצה לבצע רינגים .[

תודה,ארז

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם
במנוע הפייר, אם נקרעת רצועת טיימינג לא נגרם נזק לשסתומים... אל חשש.

שי.

מהסיבה שציינתי?בוכנה נתקעת בשסתום?

פורסם
שלום לכולם.

לאחר שפרוייקט ראש המנוע עבר בהצלחה(אונו 1.1 מנוע פייר )יש לי מספר שאלות:

1. האם אני צריך לחזק את ברגי ראש המנוע לאחר 500 ק"מ או להשאיר כמו שזה.

2.אם נקרעת רצועת טיימינג אז הבעיה היא שהבוכנה פוגעת בשסתום.אבל כשהתבוננתי בראש מנוע

(כאשר הוא היה מפורק) ראיתי שכאשר מסובבים את הקאמשאפט,השסתומים לא עוברים את גובה תא

השריפה(וזה לאחר שהשחיזו,הורידו ממשטח הראש).אז יתכן שבאונו אין תופעה של בוכנה פוגשת שסתום?

3. שאלה כללית,האם בכל פעם שמורידים את הראש יש לשלוח לחריטה או שרק מחליפים פקום?

לדוגמה,במצב שישנה דליפה של שמן\מים\גזים אבל המנוע לא התחמם יתר על המידה,או שכשאני

רוצה לבצע רינגים .[

תודה,ארז

שאלה 1: כן צריך לחזק ראש לאחר 500 ק"מ אחרי הראש.

שאלה 2: ענו כבר קודמיי.

שאלה 3: דבר ראשון, לא כל פעם שמורידים ראש יש צורך לשלוח לחריטה, תלוי בסיבה שבה נפתח הראש ולפעמים אפילו שזה מהתחממות אין צורך לחרוט.

דבר שני לאטם ראש קוראים פקונג ולא פקום, שתדע.

I feel LEGACY

פורסם

אני בזמנו שאלתי את אותה שאלה על חיזוק הברגים באונו (אין הוראה כזאת בהיינס ובאוטודאטה), ורציתי לדעת באיזה מומנט או מעלות צריך לחזק את הראש.

לא קיבלתי תשובה חד משמעית, ובגלל שמדובר במכונית פרוייקט, לא חיזקתי את הראש, ובינתיים עושה רושם שהכל בסדר.

אשמח גם אני לקבל תשובה יותר ברורה אם לחזק או לא, ובכמה מחזקים?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני בזמנו שאלתי את אותה שאלה על חיזוק הברגים באונו (אין הוראה כזאת בהיינס ובאוטודאטה), ורציתי לדעת באיזה מומנט או מעלות צריך לחזק את הראש.

לא קיבלתי תשובה חד משמעית, ובגלל שמדובר במכונית פרוייקט, לא חיזקתי את הראש, ובינתיים עושה רושם שהכל בסדר.

אשמח גם אני לקבל תשובה יותר ברורה אם לחזק או לא, ובכמה מחזקים?

גם אני לא מצאתי איזכור לזה בהיינס

• תוכן חדש...