Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני מברך את עצמי על ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה למראת שעוקב אחריו כבר מספר שבועות יום יום ולומד המון דברים חדשים על מכוניות ומערכות.

הייתי מאוד רוצה לדעת אם אוכל להתקין מערכת טובה (סבירה בשבילכם), ומפציצה באיכות טובה פחות או יותר בתקציב של עד 4000 ש"ח - רצוי כמובן פחות כי אני עדיין לומד וחסר עבודה :(

הייתי רוצה לשים מערכת פיוניר טובה, קומפוננט וסאב.. (חשבתי אולי גם לשים רמקולים מאחורה.. אך אין אני יודע איך זה משפיע על הצליל) לפי מה שהבנתי אצתרך מגבר מונובלוג בשביל הסאב ואולי מגבר 4-2 ארוצים לקומפוננט ולרמקולים אחוריים במידה ותמליצו לי כן להתקין אותם.

אני שומע כל סוגי המוזיקה - פסיכודלי עד מוזיקה שקטה..

אם למישהו יהיה פה כוח לעזור לי לבחור מערכת כזאת תואמת לתקציב שלי, ולהמליץ לי על מקומות קניה בחיפה אודה לו מאוד

*אשמח להרכיב את המערכת לבד ולהשקיע בה עבודה בלי לבזבז כסף על מתקינים שרוצים לגנוב כסף..

בתודה מראש,

אלכס.

פורסם

אז ככה HU - פיוניר סידרה 7 למינהם , 1100 ש"ח , יד שניה תוכל למצוא גם אולי ב 800 ש"ח - 900 ש"ח

מגבר 4 ערוצים - JBL המפורסם \ אוריאון \ אינפינטי \ מאק אודיו (הJBL הכי מומלץ ..) - 1300 ש"ח

קומפוננט - לטעמי המורל דוטק שעולים 1000 ש"ח נותנים תמורה מלאה למחיר שלהם אבל זה עיניין של טעם בסט קידמי

ישנם עוד המון סטים סביב המחיר הזה תבדוק , תשווה , תשמע ואז תחליט ...

סאב - שוב אותו הדבר ב 600 ש"ח יש די הרבה אפשרויות - קיקר קומפ , פיניקס גולד , לאנזר וכו .... תשמע ותחליט ..

שים לב רק שלא נלקח בחשבון כן התקנה (500 ש"ח - 700 ש"ח) וחיווט (100 ש"ח + -)

אם אתה צריך לקחת את זה בחשבון אז תוכל לחפש חלקים יותר זולים \ יד שניה.

פורסם

4000 תקציב לא גדול אבל גם בתקציב כזה אפשר להרכיב מערכת חמודה מואד.

הייתי מחלק את התקציב ככה.

מגבר עד 1300 שקל לימצוא מגבר 4 ערוצים אפשרי גם יד שניה של JBL או רוקפורד או אינפיניטי.

רמקולים קידמיים עד 1000 או מורל דוטק לדוגמא או של GTO 6506 JBL או של משהו אחר בסיגנון הזה. סאב וופר באזור ה800-1000 שקל שזה יכול ליהיות או רוקפורד P2 או קיקר קומפ וי אר.

רמקולים אחוריים אם תירצה (אני נגד זה) אז ב 300 350 לא יותר של פיונייר או קנווד. ו חיווט ב 200 או 300 שקל תליו בסוגם.

פורסם
מגבר 4 ערוצים - JBL המפורסם \ אוריאון \ אינפינטי \ מאק אודיו (הJBL הכי מומלץ ..) - 1300 ש"ח

מגבר 4 ארוצים יחזיק לי את הסאב + קומפוננט מקדימה? 2 ארוצים לסאב ו2 לקומפוננט?

*תודה רבה על העזרה

פורסם

לך על הסאבים שסוויפט אורן המליץ לך - ואני ממליץ על הפיניקס גולד

הם מתאימים להספק של כל אחד מהמגברים שהוא המליץ גם כן

במידה ותרצה סאב בשביל להרעיד את כל השכונה אז תצטרך לחשוב על מונו בלוק

במקרה שלך אין צורך ...

וכן מגבר 4 יציאות 2 יציאות בגישור לסאב עוד שתי יציאות לקומפננט קדמי

אם תרצה להוסיף שתי רמקולים אחוריים אז תחבר להגברה של הרדיו דיסק

פורסם

כן, מה שסוויפט ציין זה ככה

מגברים

JBL GTO75.4