Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ה"קליפס" האדום הזה שמקליקים אליו את החגורת בטיחות? זאת אומרת הלך אצלי כל החלק הזה ברנו קליאו 98' במושב ליד הנהג. פירקו לי את זה במוסך כדי להחליף וזה סרט כי זו חתיכה אחת של בלאגן שמחוברים אליה חוטים של השד יודע מה (אולי קשור לכרית אויר??). חיפשתי כבר בכל הגליל

(אני מכרמיאל).אם מישהו יש לו מושג איפה יש דבר כזה,בבקשה תכתבו לי!!! תודה,איריס.

פורסם

שלום לך איריס

אני חושב שהכי טוב לפנות לפירוקיות. אני לומד בכרמיאל ומכיר את האזור היטב, אני חייב לציין שבסביבה שלך יש המון פירוקיות. היות ודגם רכבך נפוץ יחסית אני חושב שלמצוא את הפריט יהיה יחסית קל.

בברכה L.A :wink:

נ.ב אם אפשר פעם הבאה כותרת טיפה יותר אינפורמאטיבית:

"היכן ניתן לקנות את הקליפס האדום של חגורת הבטיחות (קליו 98)"

פורסם

:-)

אז זהו,שבדיוק במקומות האלה הייתי ("פירוקיות" זה שם בעברית למשחתות רכב??),וממש אין להם.
פירוקיות זה שם נרדף למשחטות רכב, ולא למשחתת "אחי אילת", אשר גולשת בים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

:-)

אז זהו,שבדיוק במקומות האלה הייתי ("פירוקיות" זה שם בעברית למשחתות רכב??),וממש אין להם.
פירוקיות זה שם נרדף למשחטות רכב, ולא למשחתת "אחי אילת", אשר שטה בים!

בברכה

צביקה

פורסם

באילו היית?

באזור הצפון יש מלא. עשי חיפוש אם השם משתמש שלי לא מזמן העלתי לפורום את כל הפירוקיות באזורך.

קנייה מקורי מחברה לא מצדיק את המחיר. תנסי תחליפי במוסכים.

אח"י אילת אינה משחתת אלא סטי"ל.

המשחתת אח"י אילת מזמן לא שטה בים.

פורסם

תודה לכם! בעניין הסטי"לים והמשחטות - נא לא לערב אותי,לא הייתי,לא ראיתי,לא שמעתי...

בעניין הקליפס - היום התקשרתי לרנו שיבדקו אם וכמה יעלה לי כזה (אמרו שהרבה,מה שזה לא אומר...)

הייתי בנח'ף,דיר-אל-אסד וסאג'ור ולכולם אין.

פורסם
באילו היית?

אח"י אילת אינה משחתת אלא סטי"ל. (אני לא בטוח שאתה צודק, המשחתת טבעה, לפני עשרות שנים!)

המשחתת אח"י אילת מזמן לא שטה בים.[/QUOTE]

תודה על העדכון!

• תוכן חדש...