Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לא מזמן סאב שהספקו 250 RMS קומפוננט 80 RMS ומגבר 4 ערוצים כל ערוץ 50 RMS...

החיבור למערכת הוא ערוץ לכל רמקול והסאב מחובר לשניי ערוצים שזה יחד 100 RMS...

שאלתי היא האם כדאי לחבר את הסאב לכל 4 הערוצים כאשר לשניים מתוכם מחוברים גם הקומפוננט?

או האם לחבר כל רמקול לערוץ ואת הסאב לשניי הערוצים הנותרים ובנוסף לחברו למגבר נוסף של שניי ערוצים? אני לא רוצה לחבר את הקומפוננט למגבר של השניי ערוצים בגלל זה חשבתי לחבר את הסאב...

פורסם
רכשתי לא מזמן סאב שהספקו 250 RMS קומפוננט 80 RMS ומגבר 4 ערוצים כל ערוץ 50 RMS...

החיבור למערכת הוא ערוץ לכל רמקול והסאב מחובר לשניי ערוצים שזה יחד 100 RMS...

שאלתי היא האם כדאי לחבר את הסאב לכל 4 הערוצים כאשר לשניים מתוכם מחוברים גם הקומפוננט?

או האם לחבר כל רמקול לערוץ ואת הסאב לשניי הערוצים הנותרים ובנוסף לחברו למגבר נוסף של שניי ערוצים? אני לא רוצה לחבר את הקומפוננט למגבר של השניי ערוצים בגלל זה חשבתי לחבר את הסאב...

על פי שאלתך כאן אני מסיק שיש לך סאב בעל 2 סלילים האם אני צודק? אם כן, סאב עם 2 סלילים צריך להיות מחובר או ליציאה אחת מהמגבר (זה גם יכול להיות 2 ערוצים של המגבר שמחוברים בגישור) כאשר 2 הסלילים של הסאב מחוברים בינהם במקביל. (יש לודא שהמגבר מסוגל לעבוד בהתנגדות של 2 הסלילים). אם כבר מפצלים את הסלילים של הסאב לערוצים או מגברים שונים יש להקפיד ששני הערוצים השונים שמחוברים לסאב יהיו זהים לחלוטין מכל הבחינות כולל הכיוונים שלהם, אחרת עלול להיגרם נזק לסאב וכמובן שלא לדבר על איכות שמע ירודה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...