Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ילד תקשיב לי ותקשיב לי טוב!

אולי במקום לחפש איך להחלץ ממצב הביש שהבאת על עצמך, תבין!!!

תבין שכביש זה לא משחק ילדים!

אתה יושב פה וחושב רק כמה זה יעלה לך מבחינה כספית אחרי שאתה מתאר שכדי להגיע למהירות הזו שנסעת בה היית צריך לעקוף חבורה של ילדים!!!

תבין שטעויות בכביש לא עולות כסף, הן עולות חיים!

אני מקווה, אבל מקווה מאוד ששום שופט לא ייתן לך להמשיך לסכן את הסביבה רק כי אמא ואבא יכולים לשלם את הקנס...

תבין כמה קשה מה שעשית, תצטער, תבטיח לעצמך (ולא לאף אחד אחר- לעצמך) שלא תעשה זאת שוב וקבל כל עונש שהשופט יטיל עליך! אל תנסה להתחמק!

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם מה ש KOLOKITO אמר..

ובכל זאת..

תקח בחשבון תאוריה - לפחות אחת, 113 ש"ח..

עוד 28 שיעורים - לפחות, נגיד ומצאת מורה ב70 שקל לשיעור, 1960 שקל..

כבר עברת את ה2000 שקל של העורך דין, ועוד לא הגעת לקטע של הטסט ואם לא עברת תאוריה ראשונה

(וזה שהיה לך רשיון לא מבטיח שתעבור תאוריה/טסט בפעם הראשונה.. אפילו להיפך! סיכוי טוב שתיכשל בטסט על סעיף של "בטחון יתר"..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בנימה אופטימית זו.

מישהו יודע איך מעבירים דו"ח מצלמה שנרשם על אבא שלי ,אלי ?

מיכיוון שהאוטו שלי בלי מנוע שאלתי ממנו ת'רכב והשאר כבר ברור....

בקיצור למי פונים ?

התשובה היחידה שקיבלתי יהא למשטרת התנועה ,אבל אני לא מצליח למצוא מספר טלפון שלהם.

(ולא 100 זה רק לחרום)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מסכים עם מה ש KOLOKITO אמר..

ובכל זאת..

תקח בחשבון תאוריה - לפחות אחת, 113 ש"ח..

עוד 28 שיעורים - לפחות, נגיד ומצאת מורה ב70 שקל לשיעור, 1960 שקל..

כבר עברת את ה2000 שקל של העורך דין, ועוד לא הגעת לקטע של הטסט ואם לא עברת תאוריה ראשונה

(וזה שהיה לך רשיון לא מבטיח שתעבור תאוריה/טסט בפעם הראשונה.. אפילו להיפך! סיכוי טוב שתיכשל בטסט על סעיף של "בטחון יתר"..)

טסט מחדש מחייב גם 28 שיעורים מחדש?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני שמתי לב לדבר אחד מאוד מוזר שאף אחד לא הזכיר, שלפי דעתי חשוב גם כן.

אם אתה מורשע בתור נהג חדש, (מורשע הכוונה, נשפט בתור נהג חדש) אז תעזוב את העונש שתקבל.

תקבל כמה חודשים שלילה ותאוריה מחדש.

אבל ברגע שתיגמר לך תקופת הנהג חדש ותבוא למשרד הרישוי להוציא רישיון חדש, יגידו לך שאתה צריך לעבור עוד שנתיים של נהג חדש.

אני מבחינה חוקית באותו מצב כמוך, דוד שלי עורך דין שכנראה לא רע, טפו טפו טפו, והוא כרגע דוחה את המשפט שלי עד לסיומה של תקופת הנהג חדש שלי.

כך אני ישפט בתור נהג צעיר, ואני אקבל שלילה סביר להניח (170 בכביש החוף), וקנס כל שהוא, אני מאמין שלא הרבה כי אני יהיה חייל באותו זמן.

אבל אני לא אצטרך להיות נהג חדש עוד שנתיים שלמות.

פורסם

ואני שמתי לב לדבר אחד מאוד מוזר שאף אחד לא הזכיר, שלפי דעתי חשוב גם כן, למה להקפיץ שרשור ישן מלפני שנה?

:roll:

15-1-06

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו בן 24 שאני מכיר אני הייתי באוטו נדמה לי אחרי הקיצוץ 5 קמ"ש יצא לו 71..

הוא קיבל 750 ש"ח קנס ו8 נקודות אפשר להגיד בזול הוא לא נהג צעיר כבר...

...איך דופקים אותנו (הנהגים החדשים )

פורסם

לחבר החדש שמעלי,

ואתה לא לומד מטעויות של אחרים, לא קורא עד הסוף, ולא קורא את כללי הפורום -

אחרת, למה להקפיץ שירשור כבן שנתיים ?

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...