Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DAVID:

לא אמרתי שלא... דווקא ההיפך כמה שפחות ככה יותר טוב...

את אסף שמיר אני מכיר... פשוט הסכום שכתבת, לי אישית נראה מאוד נמוך...:?

עתיד:

חוצפן או לא... הצלחתי לשמור על העבודה שלי ולא לחשוב כל יום מה יקרה במשפט... כי לא היה משפט.

וכל הסיפור בעקבות מפגש שלי עם משטרת התנועה של אריאל הסתיים תוך שבוע !:-)

Veni Vidi Vici

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:| חבל חבל...

לממן את המשטרה בעוד 1000 שקל קנס...

במקרה הזה הוא לא הולך "לממן את המשטרה". כל הכנסה שגובה גוף ממשלתי שהיא אינה "הכנסה מיועדת" נכנסת ישירות לסעיף תקציבי "הכנסות המדינה" שאינו נגיש לצורך ביצוע תקציב ע"י חשבי הגופים הספציפים.

השוטרים/המשטרה לא יכולה לעשות שום דבר עם הכסף שנאסף מאחר והם כגוף ציבורי/ממשלתי כפופים לחוק התקציב והתקנות הנלוות לו.

בקיצור... יש אנשים שמשלמים מיסים, יש אנשים שמשלמים קנסות, יש כאלה שגם וגם ותמיד יהיו אלו שימצאו דרכים לברוח מעול מימון פעילות המדינה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

עתיד.

תשאיר למנהלים לעשות כאן את הסדר , תחסוך מעצמך.

שים לב שלא ממש כתבתי משהו נגד ידידנו , כיוון שאני לא יודע איפה הוא נתפס

ואתה יודע שכשאני רוצה לכתוב משהו נגד מישהו אני דואג להבהיר את זה טוב טוב.

עדיין. 85 בתחום שטח עירוני - לא מעט. בטח ובטח אם זה אחרי קיזוז ה-5 קמ"ש. תסכים איתי .

פורסם

תאמינו לי אני חייב בהזדמנות לצלם את הכביש בשביל שתבינו

ועזבו את זה שעקפתי חבורה של ילדונים מפגרים שחושבים שהם ביום כיפור וחוסמים 3/4 מהכביש...

אבל עדיין אני מבין שעשיתי טעות וגם ממש אין לי כסף לעו"ד (גם 2000)...

קיצור לפי מה שאני מבין פה הולך להיות לי שלילה תיאוריה טסט קנס

מקווה שיהיה לשופט מצב-רוח טוב...

ועוד שאלה קטנה

אחרי שנגמרת לי השלילה מנהלתית, אני מקבל את הרישיון עד המשפט?

פורסם

1. אתה מקבל את הרשיון בגמר 30 הימים.

2. עו"ד טוב עשוי להחזיר לך את הרשיון לפני תום 30 הימים.

3. להוציא רשיון מחדש יעלה לך יותר מ-2000 שקל.

פורסם

אני מאמין לך שהכביש מוגבל סתם ל-50 קמ"ש...

הרי ליד בתי ספר, גנים, ומקומות ציבוריים המשטרה לא תעמוד... שם יותר קשה לתפוס על מהירות (לא קשה, סתם גישה משטרטית)...:wink:

העצה הכי טובה לך זה לקחת עו"ד... מקסימום תלווה או תפרוס לתשלומים...

כמו ששמר כתב - להוציא רישיון ייעלה יותר.

Veni Vidi Vici

פורסם
מאיפה מצאתי את העורך דין הזול הזה? :-)

אוקיי בוא נתחיל בזה שלעורך דיו קוראים אסף שמיר והוא מאד מוכר ומומלץ בפורום אתה מוזמן להריץ בחיפוש "אסף שמיר".........

אני עשיתי דברים הרבה יותר חמורים מפותח השרשור אל תבין אותי לא נכון אני לא מתגאה בהם .

אני עברתי 2 שלילות בחודש וחצי שניהם על מהירות. עוד לא עבר שבועיים מאז שחזר לי הרישיון מהשלילה הראשונה וכבר קיבלתי את השניה.

עד עכשיו זה 2 משפטים ושתי קנסות. בזמן קצר מאד. ובמהירויות הרבה יותר גבוהות מ85...

ניגשתי עם זה לעורך דין אסף שמיר והוא ביקש 2000 שקל מה רע? 2000 שקל ל2 תיקים כאלו מסובכים ואחרי הכל אני נהג חדש , אז לדעתי פותח השרשור רק ירוויח פה למה הוא צריך לשלם 4000 שקל בזמן שהוא יכול לשלם 2000 שקל ולקבל אחלה עורך דין.

כנ"ל, לך לאסף@!! עו"ד מומלץ ביותר וזול

קיבלתי משפט על נהיגה בקלות ראש (כ-נהג חדש) + משפט על 150 קמ"ש בכביש של 90 ויצאתי משניהם רק עם מנהלתית של חודש + שבועיים (45 יום)

פורסם

כבר כתבו לך כמעט את הכל לגבי העונש הצפוי...

סע לאט יותר להבא, לא שווה לאבד את הרישיון על זה...

אם הייתי על 79 קמ"ש - היית גומר בדו"ח ללא שלילה.

תחשוב על זה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
טוב נתחיל לעשות פה סדר :

שמר 85 בדרך עירונית - יש דרכים עירוניות שגם 100 זה לאט להם (כביש החוף בכניסה לחיפה דוגמא טובה...גדר גבוה משני צידי הכביש 3 מסלולים!)

ליטל : תראי מה שרשמתי לשמר, ואני אתן לך דוגמא משלך שלא תרגישי מקופחת !! כביש הרייסים בפ"ת, כביש מוגבל ל50 שגם 90 נראה על הכיפאק שם...אין כלום מסביב סוללה של חול צד אחד הפרדה בנויה צד שני !

DAVID עורך הדין שלך מעט יקר....

WIKING עורך הדין שלך גנב וחוצפן !

יש עורך דין מאוד אהוב בפורום שהוציא כמה וכמה נפשות טהורות ממצבים בעייתיים תמורת אלפיה אחת....או קצת יותר....מי שירצה יפנה אלי לפרטי יקבל טלפון שלו...

ממש לא נכון , בכביש ה"רייסים" בפ"ת , 90 זה מוגזם, זה היה מאוד נחמד שהיינו עושים את זה שהכביש היה סגור .. שעוד לא נסעו בו אנשים ... אבל 2 נתיבים שבסופם עיקול .. מהירות גבוהה היא לא מתאימה לשם .. מספיק שאחד נוסע בימני ואיזה אידיוט משתרך בשמאלי.. ואתה תקוע..

לגבי פותח השירשור, פנה לעו"ד (גם אני ממליץ על אסף שמיר) הוא היחיד שיוכל להוציא אותך במינימום נזק...

הנזק שאתה עלול לקבל הוא:

תאוריה מחדש בוודאות (עקב שלילה)

אם תקבל במשפט מעל חודשיים שלילה, תקבל גם טסט מחדש .. וכמובן בל נשכח שנתיים נהג חדש שוב.

בקיצור, פנה לעו"ד , שלם לו את מה שתשלם הרבה יותר אח"כ !

פורסם
DAVID:

מעניין איפה מצאת את העו"ד הזול הזה...? :wink:

לפותח השרשור - אם אין לך לפחות 4000 ש"ח אז "אכלת" אותה בגדול...:?

אם יש, אז אולי "אכלת" אותה בקטן... אם בכלל...:wink:

למה סתם לדבר?

לי היה משפט על דברים הרבה יותר חמורים מזה כמו: סיכון חיי אדם במעבר חציה והרכבים ממול (לא שאני בא להתגאות על זה), לקחתי עו"ד דויד גולן מי שמכיר, והוא לקח לי 1800 שקל בסה"כ.

יצאתי עם 750 שקל קנס וחודש שלילה בלי טסט או תיאוריה מחדש.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
מאיפה מצאתי את העורך דין הזול הזה? :-)

אוקיי בוא נתחיל בזה שלעורך דיו קוראים אסף שמיר והוא מאד מוכר ומומלץ בפורום אתה מוזמן להריץ בחיפוש "אסף שמיר".........

אני עשיתי דברים הרבה יותר חמורים מפותח השרשור אל תבין אותי לא נכון אני לא מתגאה בהם .

אני עברתי 2 שלילות בחודש וחצי שניהם על מהירות. עוד לא עבר שבועיים מאז שחזר לי הרישיון מהשלילה הראשונה וכבר קיבלתי את השניה.

עד עכשיו זה 2 משפטים ושתי קנסות. בזמן קצר מאד. ובמהירויות הרבה יותר גבוהות מ85...

ניגשתי עם זה לעורך דין אסף שמיר והוא ביקש 2000 שקל מה רע? 2000 שקל ל2 תיקים כאלו מסובכים ואחרי הכל אני נהג חדש , אז לדעתי פותח השרשור רק ירוויח פה למה הוא צריך לשלם 4000 שקל בזמן שהוא יכול לשלם 2000 שקל ולקבל אחלה עורך דין.

עוד מקרה של ילד שמנת שיכול להרשות לעצמו לנהוג כמו כאילו שומאכר בגלל שלהורים יש כסף לעורכי דין.

אמרו לך את זה כבר כמה פעמים, תתחיל לנהוג כמו בנאדם במקום לשלם לעורכי דין, כי השלב הבא אחרי כל התשלומים לעורכי דין זה תשלום באיברים.

והאמת לפי סיפורי הגבורה שלך, אתה לא רחוק מזה.

איזה כיף לך שנהגת "במהירויות הרבה יותר גבוהות מ-85 קמ"ש", לדעתי ?

יש לך לפחות 25 ס"מ אם אתה כזה גבר גבר ונוהג ב"מהירויות הרבה יותר מ-85 קמ"ש"......

ילד אדיוט.

שמר מקווה שלא תצנזר את ההודעה, פשוט מעצבן אותי שאדיוט כזה מרשה לעצמו כל פעם להמליץ על עורכי דין וכו' במקום ללמוד לנהוג , ועוד זורק משפטים מטומטמים בסגנון "כולה 85 קמ"ש בעיר, לא כזו מהירות מטורפת" (מהשרשור הקודם שהדפקט הגיב בו).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

(מצטער שאני מקפיץ את הנושא אבל אין סיבה לפתוח עוד אחד מקסימום תמחקו את ההודעה)

כמה אנשים פה רשמו שחידוש רישיון יעלה לי יותר מלקחת עו"ד?

איך בדיוק חידוש רישיון אחרי שלילה יכול לעולת 2000 שקל?

דרך אגב זה רק כדי לשכנע את ההורים לממן עו"ד

פורסם

עוד מקרה של ילד שמנת.

אם היה משלם על עו"ד או אפילו את הקנס מכספו הפרטי, שהושג מעבודה אמיתית ולא על ההורים, היה לומד לקח.

פורסם

נתחיל בזה שאני משלם כמה שיותר וההורים שלי יעשו הכל בשביל שאני לא יעבוד רק בגלל שזה תקופה של בגרויות ולהם יותר חשוב שאני יצליח מאשר שהם ילוו לי כסף כי אני יחזיר להם...

בסה"כ רציתי לדעת למה אומרים שחידוש רישיון עולה 2000 שקל אבל משום מה אתם חייבים לגלוש לנושאים אחרים וסתם להגיד דברים בלי ביסוס

באמת תודה...

• תוכן חדש...