רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה זה הדבר המפחיד הזה? האם זה קונספט לעיצוב של ב.מ.וו בעתיד ? הדבר הזה דווקא נחמד, למרות שהעיצובים של הב.מ.וו החדשות ממש מאכזב... הראל.
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 65 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם, איש החידות לשרותכם ברוכים הבאים למשחק הראשון של CarsForum. הנה כמה כללים קטנים וחשובים לפני שאתם רצים לפתור את החידה. אל תתמהמהו בקריאה, איש החידות עוד צריך להספיק לנסות להשתלט על העולם היום כללים למשחק הפורום, חלק ראשון: 1. אתם נדרשים לזהות עשר מכוניות - שם יצרן (נקודה) ושם דגם (שתי נקודות). 2. אין לערוך הודעות בשרשור זה. משתמש שיערוך הודעה ייפסל ונקודותיו יחולקו בין יתר המשתתפים. 3. השתתפות על מנהלי הפורום אסורה. 4. איש החידות המרושע, זה אני, רשאי לפסול תמונה גם לאחר שנפתרה. משתמש שמעוניין להתלונן יכול ללכת לחפש... את תיבת ההודעות הפרטיות שלי. מבטיח להתייחס ברצינות 5. במידה ובתום הזמן המוקצב לא ייפתרו כל התמונות, מוביל המשחק יאבד…
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היום כשעמדתי ברמזור עמד לידי מישהו עצרנו יחד באדום והוא עצר קצת אחרי הקו בערך חצי אוטו אחרי הקו, כבר נהיה אדום ואז הוא חזר רוורס טיפה ופתאום היו כמה פלאשים מה זה אומר?? הוא ייצא אשם?? גם ברוורס המצלמה מצלמת?
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 16 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אנא שימו לב: עקב עבודות שמבצעת רכבת ישראל יחד עם חב' נתיבי איילון בין מחלף הלכה ועד לה גארדיה - בשני הכיוונים - מהירות המותרת בקטע זה היא 70 (שבעים) קמ"ש. ביום שישי אחרון, בשעה שתיים בלילה נלכד בקטע זה עבריין תנועה מסוכן ביותר (בעלה של ידידה שלי) דוהר על כביש ריק במהירות דמיונית של 115 (מאה וחמש עשרה) קמ"ש. רשיונו נשלל במקום ל30 יום והוא זומן למשפט מהיר בסוף תקופה זו... אנא שימו לב - חוץ משילוט אלקטרוני ישנם תמרורים רגילים - "סוף דרך מהירה" ו"70" בתחילת קטעי עבודות. במקום אחד לפחות - (באיילון דרום - בדקתי אתמול) - מוצבים התמרורים בשול ימין בלבד (כביש של 5 (חמישה) נתיבים), מתחת לגשר ואחרי עיקול הכביש. סיבה היחידה שראיתי את התמרור היא …
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 33 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
לדעתי אכזבה אגב בנושא עזיבת כריס בנגל השמועות האחרונות אומרות שהוא יקבל "בעיטה למעלה" כלומר הוא יועלה בדרגה להיות אחראי כללי לעיצובים בכל קבוצת BMW (רולס רויס,מיני ...) .
הודעה אחרונה מאת TT V6, -
שאלה בקשר לטסט
מאת BLUE-R-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי טסט בסוף החודש ואין לי כסף לעשות אותו אם אני עושה אותו בחודש הבא[ובזמן הזה אני בנתיים לא נוסע עם הרכב] זה אפשרי או שאני יקנס?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
אם לא, אז מדוע אתה חנה בחניית נכים ?!? נמאס לראות את התופעה הזו, בעבר ראיתי ניידות, כעת אנשים פרטיים, ועוד כאלה שמזייפים תווים (ועוד מתגאים בזה...) יש לי מספר שאלות : 1. אם פקח רואה ניידת חונה בחניית נכים, הוא יניח שיא בפעילות ויוותר, או יבדוק ? 2. אם פקח רואה רכב עם תו נכה, חונה בחניית נכים, הוא בודק אם התו מזוייף ? (הקלדת מספר הרכב במסוף) 3. אם פקח ראה רכב ללא תו, חונה בחניית נכים, הוא יכול להזמין לזבל גרר, או רק להדביק לו דו"ח ? (אגב, אם דו"ח - מה גובה הקנס ?) תודה !
הודעה אחרונה מאת Searcher, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תשמעו יש ערוץ מוטוריקה שנקרא "speed" זהו ערוץ אמריקאי שמשדר רוב היום תוכניות בנושא מכוניות אופנועים מרוצים סדנאות שיפורים ספיישלים כמו תולדות מכונית השרירים או תולדות חברות מפוארות כמו פורשה בקיצור ערוץ סןף הדרך אני רואה אותו כי אני לא בארץ אבל עד כמה שידוע לי אין אותו בישראל תקנו אותי אם אני טועה. בכל מקרה לפי דעתי לערוץ כזה יכול להיות ביקוש מאוד גדול בארץ לכל חובבי המוטוריקה שאין להם היות מענה לאהבה שלהם וערוצים כמו eurosport או 5+ לא נותנים מספיק זמן אויר . לפי דעתי אם חברות הכבלים יראו שיש פוטנציאל לערוץ כזה ולפי דעתי יש אלפי אנשים שיעשו מניו לכזה ערוץ יכול להיות שהן יוספו אתו לחבילת הערוצים שלהם. יש אפשרות לכתוב להן באתרים שלהן בנוש…
הודעה אחרונה מאת mieta, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
גם לכם ירד ? ירד לי מ 1301 ש"ח (שנה שעברה) ל 1158 ש"ח. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
1. העבירות המיוחסות לנאשם בכתב האישום ובכתב האישום המצורף, ואשר בהן הוא הורשע על פי הודאתו, כוללות את העבירה של נהיגה בפסילה, עבירה על סעיף 67 לפקודת התעבורה נ"ח - תשכ"א 1961. 2. עבירה של נהיגה בפסילה, הינה עבירה חמורה ויש בה מלבד עבירה על הוראות החוק, גם הפרה בוטה של מצוות בית המשפט, הפוסלת את העבריין לנהוג ברכב בשל עבירה. עבריין הנוהג ברכב בעת שהוא פסול מלנהוג, עפ"י מצוות בית המשפט פוגע לא רק באושיות בית המשפט אלא גם עובר על הוראות החוק. מה גם שהנאשם כלל אינו מורשה לנהיגה. 3. ביום 30.01.99, נמצא הנאשם נוהג, כשאין לו רשיון נהיגה, ביטוח ורשיון רכב, וביום 17.03.99, נגזר עליו, בין היתר, מאסר על תנאי של 9 חודשים למשך 3 שנים. 4. הדבר לא מנע ממנו מלהמשיך ו…
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי פסיקת בית המשפט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2869323,00.html
אהלן חברים, על מנת להעלות קצת את רמת הדיונים בפורום החלטנו להעלות מידי שבוע מבחנים השוואתים בין מכוניות שלרוב מענינות את חברי הפורום ומבחנים ארוכי טווח למכוניות עליהם אנו נוסעים. המבחנים לקוחים מעיתונות מקצועית בחו"ל ולכן כתובים באנגלית (מקווה שתסתדרו - אם לא רוני יתרגם אותם אוקי? ) אז יריית הפתיחה מתחילה במבחן השוואתי נחמד: טויוטה TS פונטו HGT פיג'ו 106GTI לופו GTI (נקביל אותה לפולו GTI למטרת המבחן) ומיני קופר מקווים שתהנו....המשך בת'רד הבא..
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
תלונה במשטרה. 1 2
מאת תומר- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אתמול בלילה אני וחברים הלכנו לפיינטבול בכפ"ס (שדרך אגב היה מאכזב בצורה לא נורמלית אבל זה כבר לא קשור) סיימנו שם בסביבות 12 ואז התחלנו לסוע הביתה... ביציאה מבית ברל עמדנו ברמזור ואותתנו שמאלה... הרמזור התחלף לירוק, התחלתי לסוע... לקראת סוף הפנייה פתאום עוברת לה במהירות טיל פורד פיאסטה לבנה וכמעט פוגעת בנו (עברה באדום מלא!!!! ) אני מתוך עצבים מתחיל לרדוף אחרי הפיאסטה שמסתבר שנסעה בערך 100 בכביש של 50, היה הרבה גשם ואדים והחלטתי שמסוכן מדי להמשיך במרדף, בסוף אנחנו מגיעים לרמזור, אני רואה שבאוטו יש 4 צעירים בני 20+, ערסים, אני מצפצף לו וצועק עליו מהחלון שהוא מטומטם וכו... בסוף הרמזור מתחלף לירוק, אחרי מספר שניות אנחנו נעמדים שוב ברמזור אדום, אני עצרתי בקו עצירה והערס כמובן…
הודעה אחרונה מאת תומר, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, בן משפחה טס השבוע להונג קונג, יש המלצות כלשהן על מקומות בהם רצוי לחפש צעצועים לרכב? כמובן עדיפות לאתרי אינטרנט שניתן להזמין מהם מראש. תודה, עודד
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, איש החידות לשירותכם אז אתם חושבים שאתם מבינים במכוניות? רוצים להוכיח לכו-לם ואולי גם לזכות בפרסים? לאיש החידות יש כמה משימות עבורכם! פעמיים בשבוע אני אפתיע את הפורום עם חידה חדשה. לקח מהפעמים הקודמות, לא תדעו מראש מתי החידה עולה. מכיוון שאיש החידות רשע ומרושע, הפעם החידות בתפזורת! לא יהיה סדר אלפבתי לחידות ולא יהיו רמזים. רציתם להוכיח שאתם יודעים? אז קדימה! לחידת הפורום יהיו שני חלקים. החלק הראשון ידרוש ממכם לזהות עשר מכוניות. בחלק זה מי שפותר את שם המכונית מקבל נקודה, מי שפותר את שם הדגם מקבל שתי נקודות. וזה לא הכל - אם ישארו מכוניות לא פתורות, על כל מכונית יאבד מוביל המשחק נקודה. איש החידות מאמין בחלוקה שווה בסוף …
הודעה אחרונה מאת marksab, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
חודש שעבר הורידו את הדלק באגורה היום מעלים ב 17 אג לאן נגיע אני כבר לא יכול להחזיק את הרכב בושה של מדינה שמנוהלת ע"י טורפי אדם אוכלי חינם ביזיון מעלים את הדלק כדי להגדיל את מכסה הנסיעות לחול. אם זה היה באירופה כולם בלי יוצא מן הכלל היו יוצאים לחסום כבישים לסגור צמתים אבל פה מזוכיסטים אוהבים את מכות הממשלה ביזיוןןןןןןןןן.
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
-
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום (למרות שיש לי הרגשה מוזרה שאולי ינעלו לי את ההודעה אני בכל זאת כותב אותה) עד לא מזמן לא הכרתי את מנוע הבוקסר...שמעתי שסובארו מעדיפים אותו ומטויוטה נמנעים ממנו... אבל מה ההבדל בין שלושת סוגי המנוע? האם קיים הבדל משמעותי ביניהם? (או שזה כמו : דיזל ובנזין?)לא יודע האם ההבדל הוא בגודל?(למרות שלא נראה לי) בכוח הסופי? אני לומד בבית ספר את נושא המכניקה...ואנחנו מתעסקים רק במנוע טורי...והמורה שלי אמר שלא נלמד אפילו את שאר המנועים. ממנו קיבלתי את הרושם שזה משהו לא טוב... אז אם אפשר הסבר קצר ולעיניין כדי שאני אקלוט סוף סוף ואוכל להעביר את הידע שלי הלאה לילדי...ולנכדי.. אני מאוד מודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הכתבה לקוחה מתוך האתר YNET. דניאל.
הודעה אחרונה מאת 3000GT, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתוך מעריב של היום(2.2.04): מתנות הפרידה של בכירי משרד התחבורה סמנכ"ל משרד התחבורה צבי יוזנט סיים את תפקידו והתעניין בהקמת מגרש החלקה למכוניות * מנהל אגף הרישוי במשרד שוקי שדה היה מעוניין לצרף תואר של בוחן נהיגה * הבעיה היתה ששניהם לא עמדו בקריטריונים, שחייבו אותם לעבור קורסים ובחינות * לפני חודש, סביב מסיבת הפרידה מיוזנט, נסגר הכל * יוזנט העניק לשדה תעודת בוחן נהיגה, שדה המליץ לתת ליוזנט היתר לניהול בי"ס לנהיגה * שלושה בכירים נוספים במשרד סיייעו לשניים * מנכ"ל משרד התחבורה: "הנושא חמור. תמונה ועדת בדיקה" לכתבה: http://images.maariv.co.il/cache/ART640819.html עמית
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 2 תגובות
- 967 צפיות
למי שעוד נשאר ער ויתפוס את אחד השידורים החוזרים- בין הכדורגל, הכדורסל והסופרבול שהיה אתמול, מצאו בחדשות הספורט זמן מסך גם למוטוריקה- קורס נהיגה במסלולים. ראיתי רק את הסוף, אז עדכונים מלאים יהיו בהמשך....
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברצוני לקבל פרטים ככל האפשר על התערוכה הקרבה ובאה מפי מי שיודע ,כולל תאריכים, מה יהיה, מיקומים, מחירים, מלונות, קישורים וכו' כמו כן מי שהיה כבר ויכול לתת עצות או תגובות בנושא ..... תודה - איתי, שמעוניין לנסוע לג'נבה!
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
אהלן, בן משפחה טס השבוע להונג קונג, יש המלצות כלשהן על מקומות בהם רצוי לחפש צעצועים לרכב? כמובן עדיפות לאתרי אינטרנט שניתן להזמין מהם מראש. תודה, עודד
הודעה אחרונה מאת shainin, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
יהיה כתבה על בי"ס לנהיגה מתקדמת של ראם סמואל - מסלולים
הודעה אחרונה מאת Mad Max, -
- 0 תגובות
- 588 צפיות
- 0 תגובות
- 632 צפיות
- 0 תגובות
- 925 צפיות
אהלן , בן משפחה נוסע לביקור קצר בהונג קונג, יש המלצות איפה כדאי לחפש צעצועים לרכב? רצוי כמובן אתרי אינטרנט שניתן להזמין מראש.. תודה, עודד.
הודעה אחרונה מאת shainin, -
מחירון YNET- בתשלום?!?! 1 2 3
מאת zik-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אם כבר מסחרה- אז עד הסוף... http://www.luachynet.co.il/c/MhTelemeserForm.asp?BaseUrl=%2FSearchIn%2Easp%3FZ%3DC%26TZ%3DMhValue&ERTP= ואני שואל, לאן הגענו? מה הלאה? תשלום פר הודעה בקארז-פורום?
הודעה אחרונה מאת fbi, -
-
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, היום בשעה שש וחצי לערך נסעתי לקנות לחם בטאבון בראשל"צ - א.ת.י מול המקום ישנו מקום לחנות ושם השארתי את האוטו ויצאתי לקנות לחם (אמא בקשה ). כשרציתי לצאת ראיתי ששדה הראיה היה חסום ברובו ולכן בקשתי מחברי (3 במספר,אחד לידי ושניים מאחור) שהיו איתי באוטו להשגיח אם מישהו בא בזמן שאני נוסע ברברס. תוך כדי זה ג'יפ מסוג טויטה לנד קרוזר התחיל את יציאתו במקביל אליי,בשלב מסוים אחד החברים שישב לצידי הזהיר אותי מפני האוטו משמאל,אני שהסתכלתי אחורה עצרתי מייד והסתובבתי לגלות את הג'יפ נכנס קלות באזור מיכל הדלק שלי (צד שמאל מאחור),צפרתי על מנת לתפוס את תשומת ליבו של הנהג-האיש שנראה מבוגר (בסביבות ה35+) הסתובב אלי,סימן לי בתנועה של "חכה רגע",המשיך לסוע תוך כדי חיכוך עם ה…
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ראיתי נדהמתי , התאהבתי ! ויי איזה אוטו מרהיב , סקירה מלאה לאוטו + סרטון קטן על המכונית החזקה בקישור http://www.autoexpress.co.uk/?video_gallery/video_gallery_story.php?id=39014 עוד תמונות של המכונית ניתן למצוא בקישורים הבאים : http://forums.beyond.ca/showthread/t-29822.html http://www.bcagentur.de/Porsche/ מדהימה !
הודעה אחרונה מאת Skyline GTR, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום , אתמול עשיתי את הקורס הנ"ל באלטרנטיבי , קיבלתי את הקורס כמתנת יום הולדת מחברים שלי ( DAVID מהפורום ובת זוגתו המקסימה ) . מהחלק הראשון של התאוריה די השתעממתי כי כבר הייתי ב - 3 הסברי תאוריה שכאלו בעבר , אבל אני חייב לציין את הרצינות שהם לקחו את נושא לחץ האוויר , ומה שיותר הרשים אותי שלאחר ההסבר הם לקחו את כל המכוניות שהלחץ אוויר שלהם לא תקין למילוי , עובדה שהרשימה אותי ( לא סתם מדברים אלא גם עושים ) . ה - SKID CAR : פשוט מדהים , אפשר לתרגל במהירות של 20 קמ"ש החלקות קיצוניות , הכי קיצוניות שאפשר . אני אישית גיליתי שאני לא יודע איך לצאת מתת - היגוי בכלל , ושהטכניקה שלי לא נכונה ולא עובדת . לאחר שהמדריך הסביר לי איך עושים יישמתי את זה ואכן התת …
הודעה אחרונה מאת ZXMI16,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 968 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- ישה
- yoav911gt2
- Lexicon
- meir_gi
- איציק נ.
- DJI
- Markm4
- Itzik-b
- baer
- יבגניפ
- Moshe c