Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן השוואתי - מיני קופר -פונטו TS - HGT - פולו106GTI - GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההיגוי אולי טוב יותר , אבל הרבה תלוי בנהג ומה הוא עושה עם זה.

נהג מעולה בפולו יידע לנצל אותה לפחות כמו 106 אם לא יותר.

שאני אזכיר לך איך ערן עם ה16V פירפר את תומר עם ה106 ואת בנדר עם ה VTS , בטיול

שהיה אז בזמנו?

הקשר בין הפולו של ערן (לשעבר) לפולו סטנדרטית הוא נמוך, הרכב מונמך ומוקשח. וגם יותר חזק. אני לא בטוח שערן היה יותר איטי על 106GTI, דווקא להפך... ואם כבר אתה מזכיר את הטיול שלהם, ערן לא פירפר (כהגדרך) את תומר, אלא שניהם את בנדר. וכל הכבוד לבנדר שנסע במהירות שאליה הוא רגיל \ מרגיש נוח \ שולט ולא לחץ מעבר למגבלות שלו. זה לא אומר כלום על יכולתה של הVTS.

בקיצור הזכרת פה משהו מיותר לגמרי שלא מעיד על כלום.

לגבי זה:

אבל כשאתה יושב בVW, אתה מרגיש תחושה אחרת לגמרי.

עד שלא תהיה לך אחת, אתה לא תבין על מה אני מדבר.

אולי זה נכון לפולו GTI, ממש לא נכון לפולו שלך בעלת הריפוד הכי :bugeyed: שראיתי אי פעם ברכב. וגם אם נתעלם ממנו ההפרש לא כ-ז-ה גדול מול 106, בטח לא GTI.

המשפט שלך יותר מתאים לרכב עם פנים כזה:

big_911_interior.jpg

או כזה:

BMW_M5_interior_0001_M500.jpg

אגב נהגת פעם ב106GTI שאתה כל כך בטוח כמה תהנה ממנה או לא? זה שנהגת ב306 1.4 לא אומר כלום.

בקיצור הפולו רכב חביב. ה106 תיתן יותר למי שמחפש יותר, למי שלא שיסתפק בפולו, היא כנראה עמידה יותר, וגם הרבה יותר קל למצוא אחת.

גיא.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז זהו, שלא. היגוי טוב, אם כי נמדד באופן לא מדויק, הוא כן דבר אבסולוטי. בשביל להבין היגוי ממש טוב, צריך לנהוג על המגבלות. סתם לקחת סיבוב מהיר יכול ללמד אותך על התקשורת בהגה, הדיוק שלו, התגובה, מידת ההשפעה על הגלגלים, התחושה של פניה או סתם הימרחות, כמו שיש בלנטיס לדוגמא. אבל רק נהיגה על המגבלות תאפשר לך להבין את היתרונות בהיגוי ממש טוב. למזלנו, בפולו ההיגוי מספיק לא טוב בשביל להבחין בזה גם בלי להתאמץ יותר מדי.

שאני אזכיר לך איך ערן עם ה16V פירפר את תומר עם ה106 ואת בנדר עם ה VTS , בטיול שהיה אז בזמנו?

אין שום קשר.

1. אלו נהגים שונים ברמות שונות.

2. אלו מכוניות משופרות, שהתגובות שלהן שונות לגמרי מאלו של הסטנדרטיות.

3. גם בלי היגוי טוב אפשר לנסוע מהר, זה ברור. אבל ברגע שנוהגים עם הגה טוב, מבינים עד כמה שזה חשוב (וכן, אם זה נשמע לך כמו היציאה שלך של "עד שלא תהיה לך אחת, אתה לא תבין" - אז זו בדיוק הכוונה)

פשוט יש לי תחושה שאם היתה כתבה שמסווגת את ה106 במקום האחרון , היא משום מה לא היתה מפורסמת בפורום הזה.

וואלה, תמצא כזאת כתבה ואני אישית מגיע אליך הביתה לקחת אותה, סורק אותה בעצמי ומעלה לפורום. אני מחכה. (אני גם מחכה לאותן פרמטרים שציינת שבהן הפולו עדיפה כל כך ביום יום על 106).

בכל מקרה, אני לא יכול לכתוב במלים הרגשות , אבל טורבינה קטנה, ועוזי יסכימו איתי,

שכשאתה מתיישב ב106 אתה מרגיש פשטות, אתה מרגיש שנכנסת לעוד רכב מני רבים,

ברור שטורבינה ועוזי יסכימו, הרי יש להם פולו...

טוב שאתה לא משווה לי פולו למאייבך. כולה פאקינג פולו. הדגם של 97 (מקביל ל-106 מבחינת תאריך יציאה ואורך חיים) הוא לא בדיוק שיא הפאר, כמה פלסטיקים אפורים למדי מסודרים בצורה נוחה. בדגמים של 98 ומעלה היא אכן מרשימה יותר מבפנים. אבל מכאן ועד "תחושה אחרת לגמרי" - בשביל זה אני אלך לשבת קצת בסוכנות מרצדס, ברשותך. כמו שכבר אמרתי - שתיהן סופר מיני דומות, ההבדל באיכות החיים מינימלי.

ולא, לא תהיה לי אחת. פשוט כי היא לא מספקת את הריגושים המתאימים בשבילי לנהיגה. ברשותך (וזה באמת סובייקטיבי, מותר לך להעדיף מה שאתה רוצה), אני מעדיף להינות מהנהיגה ב-1% שאני לא נמצא בפקקי גוש דן (מה לעשות, זה כמה שנתת לי :wink: )

רוני

"פלסטיקים אפורים" ????

אני יודע שאצלי ברכב הסט קסנון לדוגמא מגיע כסטנדרט!!!

אבל בוא נעזוב את זה, כל התצוגה ברכב שלי הרבה יותר יפה ומפוארת מבפיז'ו.

ותא הנוסעים בפיז'ו משדר פשטות בלבד ולא ניתן בכלל להשוות בין תא הנוסעים ב-GTI לעומת כל 106 כלשהיא.

ולא לא תיהיה לי פיז'ו כי אני מחפש מרכב קצת יותר מאשר ניתן למצוא בפיז'ו.

אבל בואו נעשה ניסיון כלשהוא:

הרכב שלי סטנדרטי לחלוטין(יש ממיר אגזוז מקורי ללא ציפ' או פילטר) אם יש מישהו שחושב שה-106 שלו כסטנדרט בלבד מהירה יותר משלי נוכל לבדוק זאת!!!

במידה וטעיתי אודה שהפיז'ו יותר חזקה אך פחות יפה.

ובמידה וצדקתי???

רובכם יצטרך להתחרט...

בשביל הפאן.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

אז זהו, שלא. היגוי טוב, אם כי נמדד באופן לא מדויק, הוא כן דבר אבסולוטי. בשביל להבין היגוי ממש טוב, צריך לנהוג על המגבלות. סתם לקחת סיבוב מהיר יכול ללמד אותך על התקשורת בהגה, הדיוק שלו, התגובה, מידת ההשפעה על הגלגלים, התחושה של פניה או סתם הימרחות, כמו שיש בלנטיס לדוגמא. אבל רק נהיגה על המגבלות תאפשר לך להבין את היתרונות בהיגוי ממש טוב. למזלנו, בפולו ההיגוי מספיק לא טוב בשביל להבחין בזה גם בלי להתאמץ יותר מדי.

שאני אזכיר לך איך ערן עם ה16V פירפר את תומר עם ה106 ואת בנדר עם ה VTS , בטיול שהיה אז בזמנו?

אין שום קשר.

1. אלו נהגים שונים ברמות שונות.

2. אלו מכוניות משופרות, שהתגובות שלהן שונות לגמרי מאלו של הסטנדרטיות.

3. גם בלי היגוי טוב אפשר לנסוע מהר, זה ברור. אבל ברגע שנוהגים עם הגה טוב, מבינים עד כמה שזה חשוב (וכן, אם זה נשמע לך כמו היציאה שלך של "עד שלא תהיה לך אחת, אתה לא תבין" - אז זו בדיוק הכוונה)

פשוט יש לי תחושה שאם היתה כתבה שמסווגת את ה106 במקום האחרון , היא משום מה לא היתה מפורסמת בפורום הזה.

וואלה, תמצא כזאת כתבה ואני אישית מגיע אליך הביתה לקחת אותה, סורק אותה בעצמי ומעלה לפורום. אני מחכה. (אני גם מחכה לאותן פרמטרים שציינת שבהן הפולו עדיפה כל כך ביום יום על 106).

בכל מקרה, אני לא יכול לכתוב במלים הרגשות , אבל טורבינה קטנה, ועוזי יסכימו איתי,

שכשאתה מתיישב ב106 אתה מרגיש פשטות, אתה מרגיש שנכנסת לעוד רכב מני רבים,

ברור שטורבינה ועוזי יסכימו, הרי יש להם פולו...

טוב שאתה לא משווה לי פולו למאייבך. כולה פאקינג פולו. הדגם של 97 (מקביל ל-106 מבחינת תאריך יציאה ואורך חיים) הוא לא בדיוק שיא הפאר, כמה פלסטיקים אפורים למדי מסודרים בצורה נוחה. בדגמים של 98 ומעלה היא אכן מרשימה יותר מבפנים. אבל מכאן ועד "תחושה אחרת לגמרי" - בשביל זה אני אלך לשבת קצת בסוכנות מרצדס, ברשותך. כמו שכבר אמרתי - שתיהן סופר מיני דומות, ההבדל באיכות החיים מינימלי.

ולא, לא תהיה לי אחת. פשוט כי היא לא מספקת את הריגושים המתאימים בשבילי לנהיגה. ברשותך (וזה באמת סובייקטיבי, מותר לך להעדיף מה שאתה רוצה), אני מעדיף להינות מהנהיגה ב-1% שאני לא נמצא בפקקי גוש דן (מה לעשות, זה כמה שנתת לי :wink: )

רוני

"פלסטיקים אפורים" ????

אני יודע שאצלי ברכב הסט קסנון לדוגמא מגיע כסטנדרט!!!

אבל בוא נעזוב את זה, כל התצוגה ברכב שלי הרבה יותר יפה ומפוארת מבפיז'ו.

ותא הנוסעים בפיז'ו משדר פשטות בלבד ולא ניתן בכלל להשוות בין תא הנוסעים ב-GTI לעומת כל 106 כלשהיא.

ולא לא תיהיה לי פיז'ו כי אני מחפש מרכב קצת יותר מאשר ניתן למצוא בפיז'ו.

אבל בואו נעשה ניסיון כלשהוא:

הרכב שלי סטנדרטי לחלוטין(יש ממיר אגזוז מקורי ללא ציפ' או פילטר) אם יש מישהו שחושב שה-106 שלו כסטנדרט בלבד מהירה יותר משלי נוכל לבדוק זאת!!!

במידה וטעיתי אודה שהפיז'ו יותר חזקה אך פחות יפה.

ובמידה וצדקתי???

רובכם יצטרך להתחרט...

בשביל הפאן.

טורבינה יקר, שלום לך....

לבדוק את הפולו נגד ה 106 זה לא החלק העיקרי פה. סתם לצורך הבדיקה ולפאן\העניין אני בטוח שלא יהיה חסר אנשים שיסכימו לבדוק איתך. אפילו אני למשל, עם ראלי סטנדרט יבדוק בכיף כשתבוא ההזדמנות, אבל זה לא העיקר ופחות מעניין פה.

אבל תשים לב מה אומרים פה.

רוב הוויכוח הוא לא על מה מהיר יותר. אני חושב שה 106 תיהיה יותר מהירה. אהת חושב שהפולו, סבבה. אבל לא על זה הוויכוח.

רוב הוויכוח בפורום הוא על התמורה שמקבלים מכל אחת מהמכוניות בכללי.

מהניהוג שבהם. מהניצול שמנצלים אותן. מהנוחות.

אבל לא על הכח...

Back to the original - NC again.

פורסם

[

טורבינה יקר, שלום לך....

לבדוק את הפולו נגד ה 106 זה לא החלק העיקרי פה. סתם לצורך הבדיקה ולפאן\העניין אני בטוח שלא יהיה חסר אנשים שיסכימו לבדוק איתך.

רוב הוויכוח הוא לא על מה מהיר יותר. אני חושב שה 106 תיהיה יותר מהירה. אהת חושב שהפולו, סבבה. אבל לא על זה הוויכוח.

אבל לא על הכח...

ולכן לא הגבתי רק על הכוח אלה על גם על תא הנוסעים.

אני מסכים שבנושא היציבות וההיגוי אין לVAG מה להציע לעומת הפיזו אבל ביתר הפרמטרים אין בכלל מה להשוות!

בכל אופן לא סתם אתה משלם יותר על פולו GTI מאשר על פיז'ו כי אתה פשוט מקבל הרבה יותר בפולו מאשר מפיז'ו.

והתמורה לא נמדדת רק במהירות אלה, בנוחות/אבזור/בטיחות/אמינות/ומסחר שבכל אלה אין לפיז'ו מה להציע מול VAG.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם
[

טורבינה יקר, שלום לך....

לבדוק את הפולו נגד ה 106 זה לא החלק העיקרי פה. סתם לצורך הבדיקה ולפאן\העניין אני בטוח שלא יהיה חסר אנשים שיסכימו לבדוק איתך.

אבל לא על הכח...

ולכן לא הגבתי רק על הכוח אלה על גם על תא הנוסעים.

אני מסכים שבנושא היציבות וההיגוי אין לVAG מה להציע לעומת הפיזו אבל ביתר הפרמטרים אין בכלל מה להשוות!

בכל אופן לא סתם אתה משלם יותר על פולו GTI מאשר על פיז'ו כי אתה פשוט מקבל הרבה יותר בפולו מאשר מפיז'ו.

והתמורה לא נמדדת רק במהירות אלה, בנוחות/אבזור/בטיחות/אמינות/ומסחר שבכל אלה אין לפיז'ו מה להציע מול VAG.

לעזאזל!!! :mad: :mad: :mad:

אתה מחפש נוחות/אבזור/בטיחות/אמינות/ומסחר, קנה משפחתית 1.6L. לא קונים רכב כזה בשביל פרמטרים אלה. קונים רכב ספורטיבי בגלל שהוא מעניק הנאה מנהיגה שרכב משפחתי לא מעניק!!!

אם קנית פולו 16V בגלל נוחות, אבזור, אמינות ומסחר אתה :screwy:

second is the first looser

פורסם

רוני ידידי משכבר הימים :)

. פז'ו 106GTI בבריטניה - 11795 פאונד. מיני קופר בבריטניה - 11,600 פאונד. וואלה, אותה קטגוריה! איזה קטע!!

כשאמרת שהמיני עולה 11,600 לאיזה דגם התכוונת בדיוק ?

לדגם עם ה-90כ"ס עם הטסות בלי מושבי העור ובלי מד הסל"ד ?

כי הרי כל אחד מהפריטים שלמעלה מציינים את האוטו הרגיל והפשוט של הקטגוריה .

אם ברצונך להשוות את זה ל106 אני חושב שצריך לקחת לפחות 115 כ"ס לא ?

הרי הפיג'ו שנבחרה היא איננה הפיג'ו הרגילה והסטנדרתית .

8)
פורסם

לגבי זה:

אולי זה נכון לפולו GTI, ממש לא נכון לפולו שלך בעלת הריפוד הכי :bugeyed: שראיתי אי פעם ברכב. וגם אם נתעלם ממנו ההפרש לא כ-ז-ה גדול מול 106, בטח לא GTI.

המשפט שלך יותר מתאים לרכב עם פנים כזה:

snip

או כזה:

snip

אגב נהגת פעם ב106GTI שאתה כל כך בטוח כמה תהנה ממנה או לא? זה שנהגת ב306 1.4 לא אומר כלום.

בקיצור הפולו רכב חביב. ה106 תיתן יותר למי שמחפש יותר, למי שלא שיסתפק בפולו, היא כנראה עמידה יותר, וגם הרבה יותר קל למצוא אחת.

גיא.

תסגור פעם דלת של VW לעומת דלת של פיג'ו,לא צריך אפילו להכנס לרכב.

נכון, הריפודים שלי מכוערים, מה לעשות, זה מה יש.

הויכוח כאן הוא על פולו GTI ולא על הפולו שלי שהיא גם שני דורות אחורה.

לא, לא יצא לי לנהוג ב106 GTI , אלא רק על ראלי (96) שהיתה בהשגחתי למשך זמן מה.

אני מניח שה 106 GTI היא ראלי עם מנוע יותר חזק ועם עוד יותר משקל, אולי עוד קצת כיולים אבל לא יותר מזה.

אגב, כשקניתי את הרכב לא ציפיתי בכלל לאמינות , בתשובה ל Z-8 מעליי,

ציפיתי לההפך מרכב שעבר 120 אלף ק"מ לא קלים, בינתיים התבדיתי. שנתיים עברו ומשעמם לי איתו, בתור אחד שאוהב לעבוד על הרכב.

בגלל זה חיפשתי כל מיני שטויות כמו צביעת קאליפרים וכו'...

בגלל זה הלכתי ללמוד הנדסה וכו'... יותר מדי זמן פנוי :lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא רוצה לעצבן פה אף אחד במיוחד בגלל שנראה שכולם מכירים פה ואני חדש אבל מה הויכוח הכל עניין של טעם יש כאלו שמעדיפים פחות ספורטיביות ויותר איכות ויש כאלו שמתפשרים על איכות ורוצים כמה שיותר ספורטיביות בחבילה אחת .מנסיוני לי בעבר היתה 16v היא היתה סבבה כמובן לא רכב "ספורט" כחבילה היא היתה אחלה רכב גם ניחוח ספורטיבי וגם איכות ואמינות שבאמת שהיתה מעולה וגם יצא לי לראות כהשוואה אח של חבר אם ראלי דור שני כשאצלו חדרו מים דרך בית המנורה בתוך האוטו כל גשם אם כל מני צקצוקים למינהן ובעיות קטנות אצלי אם סאן רוף בן 6 לא חדרה טיפת מים אחת ואין מה לעשות איכות החומרים לא ניתנת להשוואה בפולו אומנם לא עיצוב מחרמן אבל הכל נראה סביר ובפגו הכל נראה כאילו הוא הולך להשבר.אבל בסופו של דבר שנינו נהננו מהרכבים ועכשיו אני צריך לקנות רכב ואם אמצע gti ,vts אני אשמח מאוד כי זה מה שמתחשק לי בלי קשר לגרמני או צרפתי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם
לא רוצה לעצבן פה אף אחד במיוחד בגלל שנראה שכולם מכירים פה ואני חדש אבל מה הויכוח הכל עניין של טעם יש כאלו שמעדיפים פחות ספורטיביות ויותר איכות ויש כאלו שמתפשרים על איכות ורוצים כמה שיותר ספורטיביות בחבילה אחת .מנסיוני לי בעבר היתה 16v היא היתה סבבה כמובן לא רכב "ספורט" כחבילה היא היתה אחלה רכב גם ניחוח ספורטיבי וגם איכות ואמינות שבאמת שהיתה מעולה וגם יצא לי לראות כהשוואה אח של חבר אם ראלי דור שני כשאצלו חדרו מים דרך בית המנורה בתוך האוטו כל גשם אם כל מני צקצוקים למינהן ובעיות קטנות אצלי אם סאן רוף בן 6 לא חדרה טיפת מים אחת ואין מה לעשות איכות החומרים לא ניתנת להשוואה בפולו אומנם לא עיצוב מחרמן אבל הכל נראה סביר ובפגו הכל נראה כאילו הוא הולך להשבר.אבל בסופו של דבר שנינו נהננו מהרכבים ועכשיו אני צריך לקנות רכב ואם אמצע gti ,vts אני אשמח מאוד כי זה מה שמתחשק לי בלי קשר לגרמני או צרפתי

ברוך בואך לפורום .

בכל מקרה, כל דבר זה עניין של העדפות. אבל במקום שכל אחד יבוא ויקפוץ להגנת רכבו , כדאי שינסה להבין איפה הוא עומד.

באו ועשו מבחן שעיקרו היה הנאה מנהיגה , בתחום הזה ה 106 מנצחת את כל המכוניות שהופיעו במבחן (בטח ובטח אם היתה שם פולו) וזה לא נושא סובייקטיבי .

אם היו באים ועושים מבחן על איכות הפנים ברכבים ספורטיבים , אולי הפולו היתה מנצחת .

עכשיו תאר לך שהיא היתה מנצחת במבחן כזה ואני הייתי בא ואומר שאני אישית מעדיף את הפנים של ה106 , "אל תתבאסו" .

פורסם

עוזי - מן הסתם מדובר על מיני קופר ולא על מיני ONE. להזכירך ה-ONE היא זו בעלת ה-90 כ"ס, הקופר היא הספורטיבית יותר עם 115 כ"ס ויכולות דינמיות גבוהות יותר. לכן היא בהחלט ברת השוואה ל-106.

לאייל - וואלה, סגרתי לא פעם ולא פעמיים דלת של פולקסווגן. בחלק מהפעמים האלו אפילו סגרתי אותה אחרי שהתיישבתי בפנים.

ו-וואלה, אחרי שהתיישבתי בפנים חשבתי לעצמי "פשש, איזה פנים איכותי ומזמין, אכן אלו פלסטיקים איכותיים המשרים אווירה נעימה ואקסלוסיבית".

אבל אז נהגתי.

:?

רוני, שחושב - מה עוזרת דלת שנטרקת בצליל איכותי, אם הנהיגה לא איכותית?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא שמתם לב אבל היאריס יוצאת פה ממש על הפנים.

בדיוק כמו הפונטו שכ"כ מושמצת פה.

לא ממש הוט האץ' אמיתית.

אגב מיני ONE אפשר להפוך לקופר ע"י צ'יפ אחד קטן.

פורסם

שילך לקנות לופו... (אני לא הייתי שוקל אפילו לקנות אוטו עם כזה שם..)

אני מתקשר למשהי, קובע איתה לאסוף אותה, היא שואלת באיזה אוטו ואני אומר לה "אני בא עם הלופו שלי..." הא אה, אני רואה אותה מנתקת ועוברת למנזר.... רק שלא יבוא לי רון עם הלופו שלו, נשמע כמו דמות מסרט של זאב רווח בשנות השבעים..

כבר עדיף רנו 5 (אחחחחח כמה עדיף, עם המושבים שיורדים להיות כמו ערסל...)

יאללה, לכל אוהבי FOLK-סווגן... תהנו עם הלופו \ פולו שלכם... (רק עכשיו אני קולט כמה קריאטיביים החברה שם בשטוטגארט.....)

רון.

-יש לי חיבה ל106. אני אפילו לא מחפש סיבה, ולא אין לי רשיון בכלל :) -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

קודם כל תודה שלומי .

עכשיו לענייננו אם הייתה בא ואומר את זה זו זכותך כי זה מה שאתה חושב ולא משנה מה ושלא תבין אותי לא נכון אני חושב כמוך זה הכל עניין של העדפות אפשר להתווכח על טעם אבל אי אפשר להתווכח על עובדות וכל אחד יכול לעשות אם זה מה שהוא רוצה וזה מה שהתכוונתי במה שרשמתי

זה לא משנה גרמניה צרפתיה מה שקובע בסופו של דבר זה טעם ודעה אישית ואפשר להתווכח עד מחר זה לא יעזור.

ועוד משהו אם קבעו שהפגו יותר ספורטיבית אז היא יותר ספורטיבית נקודה אין ויכוח על כל מה שמשתמע מכך מהירות אחיזה התנהגות והלאה..

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

רוני - אני אוהב אותך , אבל בעניין הזה אני לא חושב שנגיע לעמק השווה :(

הנסיך - אני לא אוהב אותך , מה רע בשם לופו ? אתה בכלל יודע מה הפירוש של המילה ?

( למקרה ולא אז ככה לופו לקוחה מהמילה לופוס הלטינית שפירושה הפשוט הוא זאב )

וכפי שניתן לראות ע"פ התמונה שלי אני חובב זאבים :twisted:

מה כל כל רע בשם לופו ? זה כמו שתגיד שכאשר אתה קונה יונדאי קופה שעולה בסביבות ה-170 אלף , והבחורה תשאל אותך עם מה אתה בא לאסוף אותה ותגיד עם יונדאי ..... תגיד לה יונדאי קופה היא לא תבין לא משנה כמה תסביר לה .... :roll:

אישית אני אוהב את השם לופו, אבל כל הסיפורים האלו לא יעזרו לי בכלל כי האוטו לא ממש מתוכנן להגיע לארץ :cry:

8)
פורסם

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה

חאלאס כבר עם הוויכוחים האלה כל פעם מחדש.

חבר'ה תפנימו את זה, מה לעשות ה-106GTI היא כנראה הסופר מיני

הטובה ביותר מבחינה ספורטיבית שנמכרת כיום.

לא משנה כל הדברים מעבר, מה שנבחן בכתבה זה רק דבר אחד וזהו.

חאלאס עם השרשורים של ה-4 עמודים על האיבזור של הפולו.

who gives a fuck :?:

• תוכן חדש...