Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת רישוי

Shmulik_Miata
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לכם ירד ?

ירד לי מ 1301 ש"ח (שנה שעברה) ל 1158 ש"ח.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם הרכב שלך הוא משנת 1998 האגרה הופתה משום שהרכב התיישן ועבר קטגוריה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם הרכב שלך הוא משנת 1998 האגרה הופתה משום שהרכב התיישן ועבר קטגוריה

וואלה ? לא ידעתי. חשבתי שזה נשאר קבוע. אז כל שנה זה יורד בכמה אחוזים ?

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

קבוצות הרכבים מתחלקים לפי התיישנותם:

קבוצה ראשונה - שגילה עד 3 שנים(כולל).

קבוצה שניה - 4-6 שנים.

קבוצה שלישית - 7-10 שנים.

קבוצה רביעית - מעל 10 שנים.

כמו כן כידוע גובה האגרה נקבע ע"פ קבוצת הרישוי של הרכב, סיווגו ומזונו.

מחיר האגרה צמוד למדד המחירים לצרכן, ומתעדכן כל 3 חדשים(2003 הסתיימה במינוס, עוד סיבה להפחתה).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני כבר לא זוכר כמה היה לי בשנה שעברה, אבל אני כמעט בטוח שזה עלה במעט... ולא רק הסכום עלה, גם הקבוצה משום מה עלתה... אני לא מבין את זה... הייתי קבוצה 4 ועכשיו אני 5!... לא יודע איך ולמה זה קרה.

ינון.

פורסם
אני כבר לא זוכר כמה היה לי בשנה שעברה, אבל אני כמעט בטוח שזה עלה במעט... ולא רק הסכום עלה, גם הקבוצה משום מה עלתה... אני לא מבין את זה... הייתי קבוצה 4 ועכשיו אני 5!... לא יודע איך ולמה זה קרה.

ינון.

ב01 בינואר היה שינוי בקבוצות. והרכב שלך זז קבוצה. זה נדיר כי זה לא קורה כל שנה, אבל מכוון שנעשה שינוי בקבוצות זה השפיע באופן חד פעמי גם על המשומשים. אני מכיר עוד מישהו שזז בקבוצה (גם כלפי מעלה האמת).

גיא.

פורסם

ינון.

ב01 בינואר היה שינוי בקבוצות. והרכב שלך זז קבוצה. זה נדיר כי זה לא קורה כל שנה, אבל מכוון שנעשה שינוי בקבוצות זה השפיע באופן חד פעמי גם על המשומשים. אני מכיר עוד מישהו שזז בקבוצה (גם כלפי מעלה האמת).

גיא.

כן אני יודע על השינוי בקבוצות, אבל ממתי יש קשר למשומשות ??? טוב לא משנה... אני רק מקווה שזה לא ישפיע על הביטוח...

ינון.

פורסם

ההסבר לתזוזת הקבוצות פשוט מאד:

עד כה היו 6 קבוצות רישוי, ומ-1 בינואר נוספת קבוצת רישוי נוספת.

כך שכל המכוניות מעל קבוצה 3 עלו קבוצה.

אין שום שינוי באגרות או בזקיפת מס או בכל דבר אחר שנוגע לקבוצות אלה

השוני הוא רישומי בלבד.

למכוניות שהיו בקב' 3 לפני ה-1 ינואר אגרת הרישוי אף הוזלה.

(אבל לא זקיפת המס - לזה האוצר דאג בתקנה מיוחדת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כולם פה השוו רק לשנה אחת אחורה.

והמקרה הזה הוא הוכחה לזיכרון הקצר שלנו.

לפחות אצלי בהשוואה ללפני שנתיים, בין לפני שנתיים לשנה שעברה הייתה עליה גדולה מאוד ולכן כאשר ירדו קצת השנה אז ירד לעומת השנה הקודמת אבל לא לעומת לפני שנתיים.

לדוגמא(לא מדוייק):

שנה מחיר

2001 - 1300

2002 - 1500

2003 - 1350.

זה היה משהו כזה.

:-D

פורסם

ועוד שאלה : הפעם על ביטוח מקיף.

האם הרפורמה החדשה בביטוח כבר נכנסה לתוקפה ? (אני מדבר על התעריף שנקבע על פי מס. תביעות, תאונות, גיל, עבירות תנועה וכו' )

שמוליק, שעבר מבחן במבוא למיקרו-כלכלה :D

• תוכן חדש...