Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש שעבר הורידו את הדלק באגורה היום מעלים ב 17 אג לאן נגיע אני כבר לא יכול להחזיק את הרכב

בושה של מדינה שמנוהלת ע"י טורפי אדם אוכלי חינם ביזיון מעלים את הדלק כדי להגדיל את מכסה הנסיעות לחול.

אם זה היה באירופה כולם בלי יוצא מן הכלל היו יוצאים לחסום כבישים לסגור צמתים אבל פה מזוכיסטים אוהבים את מכות הממשלה ביזיוןןןןןןןןן.

RS3 8Y

פורסם

בחישוב פשוט נניח שאתה עושה 20 אלף לשנה ותצרוכת הדלק 9 קמ לליטר אז ס"ה מדובר בתוספת 30 שח לחודש.

ברור שמדובר בחישוב שנתי ובהנחה שמחיר הדלק ישאר כזה ולא ירד, גם אם יעלה לא מאמין שזה יהיה מה שישבור אותך.

אולי טעיתי בחישוב , איך שלא יהיה בטוח שאפשר לחסוך בנסיעות מיותרות ואז אולי נוכל לחסוך יותר מעלות התוספת.

פורסם

אתה רוצה שאני אגיב על זה?

אני שמח שאין לי עכשיו הוצאות דלק...

אני לא יודע מה אני אעשה כשיהיה לי...

כנראה שצריך עלייה דרסטית(מהותית) במחירים כדי שיהיה לאנשים אומץ להתקומם...

רוב האנשים מתפשרים...גם אבא שלי...שמבזבז קרוב ל4000 ש"ח בחודש...

פורסם
בחישוב פשוט נניח שאתה עושה 20 אלף לשנה ותצרוכת הדלק 9 קמ לליטר אז ס"ה מדובר בתוספת 30 שח לחודש.

ברור שמדובר בחישוב שנתי ובהנחה שמחיר הדלק ישאר כזה ולא ירד, גם אם יעלה לא מאמין שזה יהיה מה שישבור אותך.

אולי טעיתי בחישוב , איך שלא יהיה בטוח שאפשר לחסוך בנסיעות מיותרות ואז אולי נוכל לחסוך יותר מעלות התוספת.

אבל אם מסתכלים על השינוי במחיר, ומניחים שהוא לא ישתנה לאורך כל השנה, זה אומר שבשנה, רק על העלאת מחיר הדלק אתה תוציא כמעט 400 שקל !

רק בגלל השינוי של ה17 אגורות האלה.

וזה לאחד שממלא דלק פעם בשבוע מיכל מלא.

ז"א העלאת מחיר הדלק ב17 אגורות קטנות לליטר עולה לך כמו 10,000.

אפשר להסתכל על זה בהרבה דרכים..

נועם :idea:

פורסם

חברה זה לא התייחסות רצינית לנושא הדרך ל 5 שח לליטר מאוד קצרה ואתם תראו.

עוד מעט נתדלק מיכל מלא בתשלומים ואז נגיע למצב שהוצאות הדלק יהו גדולות מהוצאות המחייה בושה של מדינה.

RS3 8Y

פורסם

מכל הדברים בארץ דווקא על זה אתה בוחר להתלונן? :?

בסדר ברור שזה מעצבן אבל זה יחסית זניח לשאר הדברים בארץ... אבטלה, רעב, אוכלי חינם דוסים, מצב ביטחוני... לא חסרים דברים להתלונן עליהם בארץ.

ואתה חושב שהפיתרון לזה זה עוד הפגנות? כאילו חסרים הפגנות ושביתות בארץ, כתגובה לזה שדופקים את הציבור אתה רוצה לדפוק את הציבור עוד יותר?! לחסום כבישים? כאילו שהשביתות של המשאיות תורמות למשהו... סתם מפריעות לכל הארץ, הדבר האחרון שאנחנו צריכים בארץ זה עוד שביתות והפגנות, תאמין לי שבאירופה לא ישר היו חוסמים כבישים ומפריעים לכל העולם, באירופה יש איגוד צרכנים הרבה יותר רציני שיש לו קול הרבה יותר רציני, אם רוצים להזיז דברים בארץ צריך להגדיל את כח האיגודים הצרכניים שיהיה להם יותר מלה... הפגנות וכדומה כבר למדנו שלא עושות כלום חוץ מלבזבז עוד כסף שאין לנו ולעשות עוד בלגן... אם זה כ"כ קריטי בשבילך תעבור לדיזל... לאחרונה הבנתי עד כמה שזה הרבה יותר זול.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
בסדר ברור שזה מעצבן אבל זה יחסית זניח לשאר הדברים בארץ... אבטלה, רעב, אוכלי חינם דוסים, מצב ביטחוני... לא חסרים דברים להתלונן עליהם בארץ.[/quote אל תערב עניינים כאלה פה....

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם

אפשר לבכות ... :cry:

אבל צריך (!) לעשות משהו ... :idea:

אני ממש לא יודע מה ואיך אבל איך שהמדינה שלנו גוזלת מאיתנו איפה שאנחנו לא יכולים להתקומם (מה נלך ברגל) זה ממש כואב ולא צודק, ראו סיגריות !

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
חברה זה לא התייחסות רצינית לנושא הדרך ל 5 שח לליטר מאוד קצרה ואתם תראו.

עוד מעט נתדלק מיכל מלא בתשלומים ואז נגיע למצב שהוצאות הדלק יהו גדולות מהוצאות המחייה בושה של מדינה.

5 ש"ח ??? ומה נגיד אנחנו שממלאים 98/99 ????

בכלל, מישהו יודע בכמה יעלה מחיר ה-98/99 ? אף פעם לא מפרסמים את זה משום מה...

ינון.

פורסם
אפשר לבכות ... :cry:

אבל צריך (!) לעשות משהו ... :idea:

אני ממש לא יודע מה ואיך אבל איך שהמדינה שלנו גוזלת מאיתנו איפה שאנחנו לא יכולים להתקומם (מה נלך ברגל) זה ממש כואב ולא צודק, ראו סיגריות !

דניאל.

דווקא בהעלאת מחירי הסיגריות אני תומך.

בסופו של דבר הסיגריות גורמות לאנשים לחלות יותר ולהוצאות גדולות יותר למדינה , ולתמותה מוקדמת.

(לעומת זאת, אני מעודד ירידת מחירי הטבק לנרגילות :wink: )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב פעמיים אם להדליק את האוטו בכלל!!

אני מבין ששריפת מכוניות זה דבר שכבר נכנס אצלך לנורמה, אה? :lol:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...