Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למען הסרת הספק - היום ערכתי מחקר יסודי :)

באיילון צפון מוצבים מס' תמרורים קבועים - הראשון מהם כ100 מטר לפני יציאה בלה גארדיה (5 נתיבים - 3 ישיר, 2 ימינה ליציאה, התמרור מוצב בצד ימין בלבד!)

שני מיד אחרי גשר לה גארדיה (די מוסתר ע"י הגשר)...

לאחר מכן ישנם 3 שלטים צהובים גדולים ("להזכירך - 70").

תמרור מבטל הגבלה נמצא מיד אחרי גשר מוזס/נחלת יצחק (בין שלום לארלוזורוב)

באיילון מצאתי דרום ישנו תמרור בודד מתחת לגשר רכבת צפון בצד ימין בלבד. תמרור זה מוסתר ע"י עיקול הכביש וקיר של ירידה מרכבת צפון לאיילון. בנוסף, רוב הנהגים מתרכזים בתנועה המשתלבת ולא בחיפוש אחרי התמרורים מוסתרים.

טלפון ללשקת התנועה ביפו היום לא עזר במיוחד...שמו אותי בהמתנה (ארוכה) שהסתיימה בניתוק :(

P.

אני כל פעם עושה את המחקרים האלו בקטע הדרומי יותר, צ.חולון עד קוממיות, וחזרה. (לא, אני לא נוסע במיוחד. אני פשוט נוסע הרבה בקטע הזה, זה הכל).

בקטע הנ"ל כל פעם יש הפתעות... הגבלות המהירות נעות בין 50-70, עם קומבינציות שונות של עירוני/בינעירוני. לפעמים עפים תמרורים ויוצא מצב (בבירור לא-בכוונת-המשורר) של 90.

כיוון צפון הינו בינעירוני לאורך רוב הדרך וכיוון דרום הינו עירוני.

בקיצור סלט... :?

אגב, שימו לב, ביום ראשון הקרוב בערב הולכים לסגור קטעים באיילון צפון, לצורך הזזת התוואי חזרה למה שהיה לפני השיפוצים של הרכבת. שלא תופתעו יותר מדי... :!:

פאולפרו - אתה בא לפתוח יחד איתי את מועדון מעריצי איילון? אני חולה על הכביש הזה... מאז שיש לי רשיון. שיטת הניווט שלי הביתה ממקומות לא מוכרים היא "ברירת מחדל - סע דרך איילון" 8)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...