Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. העבירות המיוחסות לנאשם בכתב האישום ובכתב האישום המצורף, ואשר בהן הוא הורשע על פי הודאתו, כוללות את העבירה של נהיגה בפסילה, עבירה על סעיף 67 לפקודת התעבורה נ"ח - תשכ"א 1961.

 

2. עבירה של נהיגה בפסילה, הינה עבירה חמורה ויש בה מלבד עבירה על הוראות החוק, גם הפרה בוטה של מצוות בית המשפט, הפוסלת את העבריין לנהוג ברכב בשל עבירה. עבריין הנוהג ברכב בעת שהוא פסול מלנהוג, עפ"י מצוות בית המשפט פוגע לא רק באושיות בית המשפט אלא גם עובר על הוראות החוק. מה גם שהנאשם כלל אינו מורשה לנהיגה.

 

3. ביום 30.01.99, נמצא הנאשם נוהג, כשאין לו רשיון נהיגה, ביטוח ורשיון רכב, וביום 17.03.99, נגזר עליו, בין היתר, מאסר על תנאי של 9 חודשים למשך 3 שנים.

 

4. הדבר לא מנע ממנו מלהמשיך ולנהוג, והוא הועמד לדין בגין נהיגה ללא רשיון נהיגה וביטוח, ביום 30.01.00, וביום 20.03.00, הוא הורשע ונגזר עליו, בין היתר, 12 חודשי פסילה בפועל, וזאת בהעדרו.

 

5. ביום 01.08.00, הוא נעצר שוב, כשהוא נוהג בפסילה, ובתיק בימ"ש זה מס' 10601/00, ומתוך התחשבות בהצהרת בא כוחו, כי ברצון הנאשם לחזור למסגרת נורמטיבית, הוארכה תקופת המאסר על תנאי, וזאת בגזר דין מיום 20.11.01.

 

העונש:

 

א. אני דנה את הנאשם ל-9 חודשים מאסר בפועל.

 

ב. אני מורה על הפעלת עונש של מאסר למשך 9 חודשים כפי שנפסק על תנאי בבית משפט תעבורה חיפה, ביום 17.03.99, בתיק מס' 4525/99, ואשר הוארך בתיק בימ"ש זה מס' 10601/00, ביום 20.11.01, לריצוי באופן חופף.

 

ג. אני דנה את הנאשם ל-6 חודשי מאסר וזאת על תנאי למשך 3 שנים, התנאי הוא כי הנאשם לא יעבור עבירה של נהיגה בעת פסילה בניגוד לסעיף 67 לפקודת התעבורה (נוסח חדש), ו/או עבירה של נהיגה ללא רשיון נהיגה בניגוד לסע' 10 (א) לפקודת התעבורה (נוסח חדש).

 

ד. אני פוסלת את הנאשם מלקבל רשיון נהיגה או מהחזיק רשיון נהיגה לתקופה של 24 חודשים בפועל, במצטבר ליתר הפסילות שהוטלו עליו עד כה.

 

ה. הנני מורה על הפעלת עונש של פסילת רשיון נהיגה למשך 6 חודשים, כפי שנפסק על תנאי בבימ"ש תעבורה חיפה, ביום 20.11.01, בתיק מס' 10601/00, לריצוי באופן חופף.

 

גזר הדין:

http://62.90.71.122/Prod03/ManamHTML2.nsf/9E872BB0D952284642256E2D00695503/$FILE/C3C844D027004FDE42256E20003999BD.html?OpenElement

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

בפני ערעור על פסק דינו של כב' השופט סבאג בתיק - ת 1516/01 (שלום נצרת).

 

בבית משפט קמא אוחדו שלושה תיקים (1517/01, 1518/01, שניהם אוחדו עם

ת- 1516/03 הנ"ל), כולם בגין אירוע אחד (מיום 25/1/01) בו נתפס המשיב נוהג בזמן פסילה.

 

כנגד המשיב הוגשו כאמור שלושה כתבי אישום המייחסים לו, נהיגה בזמן פסילה עבירה בניגוד לסע' 67 לפקודת התעבורה (ת 1516/01), נהיגה ללא פוליסת ביטוח בת תוקף בניגוד לסע' 2(א) לפקודת ביטוח רכב מנועי תש"ל-1970 (ת 1517/01), ונהיגה ללא רשיון נהיגה בניגוד לסע' 10 (א) לפקודת התעבורה (ת 1518/01).

 

ביום 20/3/03 לאחר טיעוני הצדדים לעונש, קבע בית המשפט קמא כמפורט לקמן:

 

1.המשיב נמצא כי ביצע את העבירות המיוחסות לו אך ללא הרשעה.

 

2.המשיב הועמד לפיקוח שירות המבחן למשך 3 שנים.

 

3.הוטלו עליו 350 שעות של"צ.

 

4.פסילה בפועל מלקבל או להחזיק רשיון נהיגה למשך 10 שנים.

 

המדינה מערערת לפני על החלטת בית המשפט קמא שלא להרשיע את המשיב

וכן על קולת העונש.

 

לטענת המערערים בהודעת הערעור, לא היה בית המשפט קמא מוסמך שלא להרשיע את המשיב ולחייבו בצו מבחן, זאת לאור חובת הפעלת עונש המאסר התלויה כנגד המשיב ובשל חומרת העבירה אותה חוזר המשיב ומבצע, היינו נהיגה בזמן פסילה.

 

גדר הדין:

 

א.להפעיל את עונש המאסר ע"ת נשוא ת"פ 3727/99 ת' נצרת - שנת מאסר.

 

ב.גוזר על המשיב מאסר של 12 חודשים שיחפוף בנסיבות כאן למאסר נשוא הפעלת התנאי.

 

ג.גוזר מאסר על תנאי של 12 חודשים לשנתיים מהיום על העבירות נשוא הרשעתו .

 

ד.מבטל את צו המבחן וצו השל"צ.

 

ה.קובע כי הפסילה בפועל לקבל או להחזיק רשיון נהיגה תהא לתקופה של 5 שנים בפועל ו – 5 שנים על תנאי וזאת, לתקופה של שלוש שנים מהיום על העבירות נשוא הרשעתו כאן.

 

לפס"ד -

http://62.90.71.124/heb/dover/5784933.rtf

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...