Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תלונה במשטרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה אני וחברים הלכנו לפיינטבול בכפ"ס (שדרך אגב היה מאכזב בצורה לא נורמלית אבל זה כבר לא קשור) סיימנו שם בסביבות 12 ואז התחלנו לסוע הביתה... ביציאה מבית ברל עמדנו ברמזור ואותתנו שמאלה... הרמזור התחלף לירוק, התחלתי לסוע... לקראת סוף הפנייה פתאום עוברת לה במהירות טיל פורד פיאסטה לבנה וכמעט פוגעת בנו (עברה באדום מלא!!!! :mad: ) אני מתוך עצבים מתחיל לרדוף אחרי הפיאסטה שמסתבר שנסעה בערך 100 בכביש של 50, היה הרבה גשם ואדים והחלטתי שמסוכן מדי להמשיך במרדף, בסוף אנחנו מגיעים לרמזור, אני רואה שבאוטו יש 4 צעירים בני 20+, ערסים, אני מצפצף לו וצועק עליו מהחלון שהוא מטומטם וכו... בסוף הרמזור מתחלף לירוק, אחרי מספר שניות אנחנו נעמדים שוב ברמזור אדום, אני עצרתי בקו עצירה והערס כמובן עוצר על המעבר חציה כך שאני רואה רק את האחורה של הראש שלו... אני עצבני רצח, אבל לפחות רגוע שהוא לא פגע בנו מקודם וגם לא יצא עם סכין או משהו מהאוטו... אנחנו עומדים בצומת איזה דקה (הצומת גדולה יחסית, חותך אותה כביש עם שטח הפרדה ושניים שלוש נתיבים בכל צד של הכביש, מי שמכיר זה היה ברחוב טשנחובסקי בכפ"ס), אז כמו שאמרתי אנחנו עומדים ברמזור איזה דקה ובכביש שחותך אותנו עוברת תנועה שוטפת... פתאום לתדהמתי הפיאסטה מתחילה לסוע, עדיין אדום מלא, ופשוט עוברת באדום בצורה מסוכנת שלא ראיתי כמותה בחיים שלי, אם היה עובר שם אוטו באותו רגע אני מאמין שהיו הרוגים, הפיאסטה עוברת את כל הצומת וממשיכה לסוע... אני וחברים שלי לא מאמינים וחבר אחד שלי שישב מאחורה רשם את המספר שלה, אחרי חצי דקה בערך הרמזור מתחלף לירוק ואנחנו ממשיכים ישר, בצומת הבאה אנחנו עומדים מאחורי איזה 4 מכוניות בנתיב שממשיך ישר הפיאסטה עומדת לבדה בנתיב של הפנייה שמאלה... אז אני וחברים שלי החלטנו שאנחנו מתקשרים למשטרה לדווח עליו, צלצנו למשטרה, אמרנו לשוטרת שענתה את כל התקרית, איך הוא עבר ב2 אדומים תוך כדי סיכון חייו, חיי החברים שלו, חיינו שלנו ושל כל אוטו שיכל לסוע באדום כשהוא עבר, נותנים לה את הפרטים על האוטו (פיאסטה לבנה), את המספר לוחית זיהוי ואת המקום (טשנחובסקי, פונה שמאלה לויצמן), השוטרת לקחה גם את הפרטים שלי וזהו המשכנו לסוע...

שאלתי אליכם... אתם חושבים שיש סיכוי שהמשטרה תעשה משהו נגד הנהג הזה? היא בכלל תנסה לעצור אותו (נתנו לשוטרת ממש כל פרט שהיה יכול לעזור)? יש סיכוי להרשיע אותו במשפט, שכן זו מילה שלו ושל חבריו נגד מילה שלי ושל חברי (אנחנו נעיד נגדו בשמחה)? ודבר אחרון, יש לי איזה דרך לברר אם עשו משהו עם הנהג הזה בכלל? כי נהג כזה צריך להוריד מהר מהכביש, לעשות את מה שהוא עשה ועוד ביום כמו אתמול שגם בנסיעה רגילה היה קשה מאוד לסוע.

אשמח לשמוע את תגובתכם.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
אחי, שכח מזה, אין לך הוכחות מצולמות שהוא עבר באדום אז אין עילה למשפט או כל דבר אחר...

אז אתה רוצה להגיד לי שאחרי דבר כזה הבנאדם פשוט ישאר על הכביש בלי חקירה אפילו בלי כלום?! :mad:

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אין מצב כמעט שיקרה מהשו עם התלונה

אתה צריך הוכחות עד כמה שאני יושע

נגיד אתה תגיד שהוא עבר והוא יגיד שהוא לא עבר ........

שופט צריך הוכחות למקרה כזה.....

וחוץ מזה חבל שלא היתה שם משטרה שתתפוס את האפס הזה כמה שאני שונא אותם לפעמים

הם גם יכולים להועיל.........

פורסם

התשובות שענו כאן האנשים הם מנסיון או סתם תשובות פסימיות? אני לא צוחק, באמת מעניין אותי לדעת אם מישהו ניסה להתלונן במקרה כזה.

היית צריך לשאול את השוטר/ת שדיברת איתו מה הולכים לעשות בנידון.

תדע אם עושים משהו, כשיזמינו אותך למתן עדות במשטרה או בבית משפט.

בכל מקרה, אסור לשתוק במקרם כאלה. כשעוברים באדום, לא מסכנים רק את עצמינו ולי ממש אין חשק להיות מעורב בתאונה בגלל איזה מטומטם, שהתחשק לו לעבור באדום.

פורסם

חבל שלא ביקשת פרטים מאנשים אחרים שעמדו לידך בצומת. כמה עדים שלא תלויים אחד בשני (כלומר שלא מכירים אחד את השני) היו מספיקים לדעתי ע"מ שהעניין יזוז.

חוצמזה, אם אתה רוצה לדעת איך קוראים לבעלים, איפה הוא גר, איפה הוא משרת במילואים, כמה ימי מילואים הוא עשה בזמן האחרון, וכמה ילדים\אחים\הורים יש לו ואיך קוראים להם, נגיד ונ-נ-י-ח בא לך לשים לו סוכר בדלק... בפרטי. :twisted:

פורסם

במיקרא הטוב יזמנו אותך למתן עדות יבלבלו לך את המוח יזמנו אותך לבתי מישפט

ולא יצא מיזה כלום מתוך נסיון חבל לך על הבריאות והזמן ותמשיך הלאה בתיקוה

שאיזה יום בהיר יוכלו אותה ב :oops: גדול

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אפשר לחשוב על זה בצורה אחרת למה טוב שהמשטרה לא מתערבת במקרים

כאלו , ההגיון הפשוט אומר כמובן שחייבים לעצור מפגע שכזה .

אמנם הפעם כנראה היה מפגע חמור מאד - הנהג של הפיאסטה ,

אבל כל מקרה הוא סוביקטיבי לחלוטין ונשפט על ידי אנשים שלא עברו הכשרה מתאימה , לכן אין

שום סיכוי שירשיעו נהג על סמך עדות בודדת של עד ראיה.

תקחו דוגמא , לא יצא לכם להתקל ברמזור מסויים או בסוף כביש מהיר

בסבא חביב שסימן לכם עם היד "נו נו נו" , או סימן בתנועות סיבוביות על ראשו

כאילו אתם משוגעים ..? , וזה למה? כי אולי לקחתם סיבוב קצת חזק , או אולי

עקפתם אותו בקו ישר במהירות בלתי נתפסת מבחינתו , למרות שלא סכנתם אף אחד

על הכביש .

לכן המשטרה לא יכולה להרשות לעצמה להגיב ובטח שלהרשיע על כל תלונה של

אזרח - זה לא בסדר , אבל זה המצב.

פורסם

אבל כל מקרה הוא סוביקטיבי לחלוטין ונשפט על ידי אנשים שלא עברו הכשרה מתאימה , לכן אין

על הכביש .

אני מסכים איתך... באמת יכול להיות מצב שנגיד עברתי בצהוב-אדום ומבחינתי זה היה לגיטימי למקרה הזה ומבחינת מישהו אחר הוא יכול להתקשר למשטרה ולהגיד שעברתי באדום כי מבחינתו זה היה אדום ואז באמת לא הגיוני שהמשטרה תעשה משהו בנידון.

אבל מצד שני... אני לא איזה זקן חששן או אישה פרנואידית... אני יודע איפה אפשר למתוח את הגבול ואיפה זה כבר לגמרי לא בסדר... הבנאדם עבר באדום מלא... בערך חצי דקה לפני שהתחלף הרמזור... אין פה בכלל אפשרות לטעות... למרות שלך תוכיח את זה בבימ"ש... וזה שיש לי 3 חברים שיעידו אותו דבר בדיוק לא יעזור לי גם?

באמת חבל שלא ביקשתי פרטים מאנשים אחרים שראו... כי היו שם כאלה... חשבתי על זה גם אח"כ אבל לחשוב על זה בדיאבד לא נותן לי כלום... איזה באסה לא יאומן שבן אדם יכול לעשות כאלה דברים על הכביש ולצאת מזה נקי לחלוטין.

פורסם

על הכביש .

אני מסכים איתך... באמת יכול להיות מצב שנגיד עברתי בצהוב-אדום ומבחינתי זה היה לגיטימי למקרה הזה ומבחינת מישהו אחר הוא יכול להתקשר למשטרה ולהגיד שעברתי באדום כי מבחינתו זה היה אדום ואז באמת לא הגיוני שהמשטרה תעשה משהו בנידון.

אבל מצד שני... אני לא איזה זקן חששן או אישה פרנואידית... אני יודע איפה אפשר למתוח את הגבול ואיפה זה כבר לגמרי לא בסדר... הבנאדם עבר באדום מלא... בערך חצי דקה לפני שהתחלף הרמזור... אין פה בכלל אפשרות לטעות... למרות שלך תוכיח את זה בבימ"ש... וזה שיש לי 3 חברים שיעידו אותו דבר בדיוק לא יעזור לי גם?

באמת חבל שלא ביקשתי פרטים מאנשים אחרים שראו... כי היו שם כאלה... חשבתי על זה גם אח"כ אבל לחשוב על זה בדיאבד לא נותן לי כלום... איזה באסה לא יאומן שבן אדם יכול לעשות כאלה דברים על הכביש ולצאת מזה נקי לחלוטין.

אולי אתה יודע איפה למתוח את הגבול , אבל מי קבע שהגבול שלך הוא אמין?!

לעומת בן אדם מבוגר עם עשרות שנים של ניסיון ורישיון נהיגה ועדיין לקיחת

סיבוב חזקה מידי שלך או עקיפה במהירות גבוהה לידו עלולה להוביל אותו

למתוח את הקו בצורה אחרת כי הוא לדעת רבים אחרי כל השנים הללו על הכביש

"יודע איפה למתוח את הקו"

מה שאני רוצה להסביר בנושא הזה שהכל נזיל - לכן המשטרה לא יכולה להרשות

לעצמה לאכוף על סמך עדויות אזרחים - נהגים בנוסף גם אין לה את האמצעים

לנתב תלונות אלו.

למרות שלמייטב ידיעתי יש מקום לתלונות אזרחים עם עבירות תנועה .

אבל אני לא חושב שעושים את זה יותר מידי.

אני כותב כל זאת למרות שלדעתי היה מקום מבחינת המשטרה לשלוח ניידת

לבדוק את הטענות הקשות הללו.

פורסם

על הכביש .

אולי אתה יודע איפה למתוח את הגבול , אבל מי קבע שהגבול שלך הוא אמין?!

לעומת בן אדם מבוגר עם עשרות שנים של ניסיון ורישיון נהיגה ועדיין לקיחת

סיבוב חזקה מידי שלך או עקיפה במהירות גבוהה לידו עלולה להוביל אותו

למתוח את הקו בצורה אחרת כי הוא לדעת רבים אחרי כל השנים הללו על הכביש

"יודע איפה למתוח את הקו"

מה שאני רוצה להסביר בנושא הזה שהכל נזיל - לכן המשטרה לא יכולה להרשות

לעצמה לאכוף על סמך עדויות אזרחים - נהגים בנוסף גם אין לה את האמצעים

לנתב תלונות אלו.

למרות שלמייטב ידיעתי יש מקום לתלונות אזרחים עם עבירות תנועה .

אבל אני לא חושב שעושים את זה יותר מידי.

אני כותב כל זאת למרות שלדעתי היה מקום מבחינת המשטרה לשלוח ניידת

לבדוק את הטענות הקשות הללו.

כן כן ברור הבנתי את מה שאתה אומר... ואני גם מסכים עם זה... את הקטע עם איפה לשים את הגבול אמרתי כהערת ביניים ברור שלמשטרה אני לא אגיד את זה ובכלל זה לא טיעון או משהו... השאלה עכשיו זה האם העובדה שיש לי 3 עדים באוטו יכולה לעזור?

פורסם
חח פיאסטה לבנה?!

במקרה הרוסה עד למצב של אי נסיעה?

יכול להיות שזה האוטו שלחבר שלי היה...הוא נמכר לפני חודש+

כן! וואי! זו בטוח זו!

אף פעם לא ראיתי פיאסטה! ועוד לבנה! ועוד הרוסה לגמרי!

>

פורסם

להבא אל תתלונן כי להלשין זה לא טוב!

אל תגיד לי "אל תשחק אותה" זה לא קשור חבר!

היית יוצא מפרק אותו מכות אם בא לך אבל לא להיות מלשין!

והוא ישאר על הכביש ואחד כזה גומר את על הכביש לא בשלילת רישיון....

• תוכן חדש...