Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Porsche 997 החדשה !

White-Night
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי נדהמתי , התאהבתי !

ויי איזה אוטו מרהיב ,

סקירה מלאה לאוטו + סרטון קטן על המכונית החזקה בקישור

http://www.autoexpress.co.uk/?video_gallery/video_gallery_story.php?id=39014

עוד תמונות של המכונית ניתן למצוא בקישורים הבאים :

http://forums.beyond.ca/showthread/t-29822.html

http://www.bcagentur.de/Porsche/

מדהימה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

חשבתי שיקח עוד כמה זמן עד שהיא תגיע......יפה יפה.

היא אכן מדהימה,אבל אני עדיין אוהב יותר את הדגמים הקודמים.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

כשיש משהו יפה לא צריך לשנות אותו, וזה מה שפורש עשו :mm_yeah:

דרך אגב יש לה 345 כ"ס באטמוספרי ו445 כ"ס בגירסת הטורבו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

450 כ"ס בטורבו , זה כתוב בכתבה בראשון עם הסרטון והתמונה :)

הנה התמונה לעצלנים

download.php?id=11456

car_portal_pic_11081.jpg

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בחזרה למקורות זה מה שאני רואה,וזה ממש מדהים לא האמנתי בחיים שפורשה יחזרו לפנסים העגולים.

בטח פורשה החליטו לעשות כבוד לדגמים הישנים שלהם ולהלביש על החדשה את הפנסים העגולים האלה.

יפה מאד אני אהבתי ומעניין אם זאת הפורשה החזקה ביותר שיש.

פורסם
בחזרה למקורות זה מה שאני רואה,וזה ממש מדהים לא האמנתי בחיים שפורשה יחזרו לפנסים העגולים.

בטח פורשה החליטו לעשות כבוד לדגמים הישנים שלהם ולהלביש על החדשה את הפנסים העגולים האלה.

שכחת את ה CARRERA GT ???

באשר לפורשה - היא דיי יפה אבל עיצוב הפנסים נראה קצת מוזר.... מעיין שילוב של פנסי הדור הקודם ופנסים עגולים של הדורות הישנים...

פורסם

שכחת את ה CARRERA GT ???

באשר לפורשה - היא דיי יפה אבל עיצוב הפנסים נראה קצת מוזר.... מעיין שילוב של פנסי הדור הקודם ופנסים עגולים של הדורות הישנים...

דווקא את הפנסים אהבתי ! .. לא יודע זה שילוב מנצח לדעתי

Henry Miller

פורסם
פשששש... הלכו על הסיגנון של פעם ,אהה?

אין ספק שהיא ניראת יותר טוב מהבוקסטר שכולם אוהבים... :screwy:

הבוקסטר הנוכחית נראית לדעתי מדהים... היא נראת מכונית שפשוט יועדה לקרועה את הכביש - רעה...נמוכה...ועם גג פתוח.... :twisted:

פורסם
פשששש... הלכו על הסיגנון של פעם ,אהה?

אין ספק שהיא ניראת יותר טוב מהבוקסטר שכולם אוהבים... :screwy:

הבוקסטר הנוכחית נראית לדעתי מדהים... היא נראת מכונית שפשוט יועדה לקרועה את הכביש - רעה...נמוכה...ועם גג פתוח.... :twisted:

אתה רוצה להגיד לי שלדעתך היא ניראת יותר טוב מה-997???

• תוכן חדש...