רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אם לכבר יש לי ביטוח צעד ג וכו' כמה זה אמור לעלות??
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
-
- 21 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם, עשיתי חיפוש ולא ראיתי שהיה דיון בנושא בעבר אז ככה, רשום לי ברישיון שאני חייב ללבוש משקפי ראיה או עדשות (למרות שיש לי מינוס ממש קטן ) עכשיו השאלה שלי היא איך השוטר יכול לדעת אם אני לובש עדשות או לא? ומה הקנס על נהיגה ללא משקפיים?
הודעה אחרונה מאת yoav206GTI, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ועדת החוקה, חוק ומשפט בראשות חה�כ מיכאל איתן, אישרה היום את תקנות ביטוח רכב מנועי (הקמה וניהול של מאגרי מידע), התשס�ג � 2003. התקנות מסדירות הקמה ופעילות של מאגר מידע לטיפול בהונאות ביטוח בתחום ביטוח החובה לרכב. בישראל מוגשות מדי שנה כ � 100,000 תביעות נזקי גוף בביטוח חובה. היקף ההונאות בתחום זה מוערך במאות מליוני שקלים בכל שנה. מאגר המידע שיוקם נועד לטפל ולאתר הונאות בביטוח רכב חובה כדי שמרבית המבוטחים יקבלו טיפול הוגן ומהיר מחברות הביטוח בעת הגשת תביעה לנזקי גוף. כיום, טיפול חברות הביטוח הוא איטי וחשדני בשל רצונן של החברות לאתר ולמנוע הונאות. התקנות קובעות הוראות דיווח של חברות הביטוח למאגר המידע וחובה של המבוטחים לספק מידע מסויים לחברות הביטוח לפי דריש…
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כבוד השופט דב מגד מבית משפט השלום באר שבע גזר 300 שעות עבודות שירות לתועלת הציבור על מקסים רוזנבלט וקובלצו'ק אלכסנדר בגין 10 אישומים המתייחסים לעבירות רכוש, דהיינו, פריצה לרכב, לפי סעיף 413 ו. לחוק העונשין, התשל"ז � 1977 (להלן: "החוק"), גניבה מרכב, לפי סעיף 413 ד. (א) לחוק, והחזקת נכס חשוד לפי סעיף 413 לחוק. מכתב האישום עולה, כי בראשית שנת 2003, במהלך כחודשיים, התפרצו הנאשמים, בצוותא-חדא, ל- 9 כלי רכב מסוג פיאט "אונו", וגנבו מהם אביזרים שונים. פ 001153/03
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל העוזרים כמו שציינתי בכותרת אני מחפס אתר עם נתוני יצרן . תודה מראש לאון
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמעתי כבר על מיקרים של קנסות לגבי DVD ברכב, הבנתי שהחוק עבר בכנסת..... מישהו יכול לשפוך אור בנדון... (גובה קנס , נק' וכו'). נ.ב החוק עבר ממש בחודש האחרון למיטב ידעתי.
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע כמה כוחות סוס מפיק המנוע? (2.0 ליטר) הדגם הוא LXi ולא LX רגיל.... מדובר ב-4 דלתות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 38 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום אנשים. היום חיפשתי ביפר לרכב ומצאתי רק במקום אחד. במקום אחר, אחד המתקינים אמר לי שהביפר לא שווה, כי הטווח שלו מוגבל. אז הוא הציע לי פיתרון אחר: כאשר פורצים לאוטו, האוטו מתקשר לפלאפון שלי. נשמע מוזר, אבל מעניין. ואז שמעתי שמישהו אחר עשה את זה בעצמו ( וגם שמעתי מילים כמו טיימר וממסרים). אז השאלה היא: איפה באינטרנט אפשר למצוא פרויקט כזה? מידע? משהו? או מישהו שעשה את זה כבר ויכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
"חוצה ישראל מפעילה את סמכויות האכיפה שלה ביד קלה מדי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2861757,00.html
הודעה אחרונה מאת Lorinser, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי ולחבר התערבות קטנה בנוגע לתאוצה של המכוניות האלו! הלומינה היא מנוע 3135 סמ"ק, 160 כ"ס--מ0 ל100 קמ"ש ב10 שניות! המאליבו היא 2400 סמ"ק, ?? כ"ס, -אנחנו גם לא יודעים את התאוצה שלה.... מישהו יכול לעזור??? לתת את הנתונים של הכוח סוס והתאוצה של המאליבו??? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בוחן תנועה עצר חבר שלי בגלל רכב עם שני גלגלים מגנזיום ושניים רגילים. הוא נתן לו רישיון רכב זמני ואמר לו להגיע עם הרכב כשכל הגלגלים זהים (מגנזיום או רגיל) אל מישטרת התנועה לאישור. האם זה באמת לא חוקי? (מדובר בסקודה פליסיה אם זה משנה)
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב כמו שהבטחתי כמה תמונות של הקליברה שלי
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הוא נהג ברכב נוסעים צבאי מכיוון באר שבע לכיוון ניצנה. בשעת הנסיעה, במהלך "עקומה שמאלה", סטה המבקש לשול הימני, ולאחר מכן פנה בחדות שמאלה ועלה על הכביש. הוא חצה עם הרכב את הנתיב הנגדי בכביש והתנגש ברכב נוסעים אזרחי. כתוצאה מהתאונה, נהרגו שני אנשים ונפצע אדם נוסף. כמו כן, הוא נפצע בעצמו. הנהג הורשע בבית הדין הצבאי המחוזי בעבירה של גרם מוות ברשלנות. הושת על ההנהג עונש של ששה חודשי מאסר בפועל וששה חודשי מאסר על תנאי למשך שנתיים. כמו כן, רשיונו של המבקש נפסל למשך תקופה של חמש שנים. הנהג הגיש בקשה למתן רשות ערעור לבית המשפט העליון אשר דחה את הבקשה. רע"פ 11007/03
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום בבוקר אני יוצא מהבית וחשכו עיני, נכנסו לי באוטו . בקיצור אני צריך עזרה לגבי מה לבדוק, למה לשים לב כשאני מדבר עם הביטוח/ שמאי/ מוסך וכל מה שתוכלו לתרום לי מנסיונכם. אני מוסיף תמונות שתוכלו לכוון לגבי התאונה הספציפית הזאת. ממבט ראשון הנזק הוא: 1. פנס קדמי שמאלי + איתות. 2. כנף שמאלית התעקמה החוצה. 3. פגוש. 4. התעקמות של הגשר שמעל הרדיאטור וההמשך שלו לכיוון הכנפיים. 5. שבירה של החיבורים של המאווררים לגשר שמעל הרדיאטור. תודה מראש לכל העוזרים. יוחאי
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
- 1 תגובות
- 909 צפיות
נהיגה ללא רישיון+ביטוח(פעמים) ולקינוח נהיגה בזמן פסילה. העונש: א. אני דן את הנאשם ל � 250 שעות עבודות של"צ אשר יבוצע ע"פ תוכנית שתוכן ע"י שירות המבחן ותחת פיקוחו. ב. אני דן את הנאשם ל -6 חודשי מאסר על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור עבירה של נהיגה בזמן פסילה או ללא רשיון נהיגה. ג. אני פוסל את הנאשם מלהחזיק או מלקבל רשיון נהיגה למשך שנתיים בפועל. ד. אני פוסל את הנאשם מלהחזיק או מלקבל רשיון נהיגה למשך שנה וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור עבירה של נהיגה ללא רשיון נהיגה או נהיגה בזמן פסילה. ה. אני מטיל על הנאשם קנס בסך 2,500 ¤ אשר ישולם ב - 10 תשלומים חודשיים שווים ורצופים של 250 ¤ החל מיום 1.2.04 ובכל 1 לחודש בחודשים שלאחר מ…
- 0 תגובות
- 986 צפיות
מבוא קצר 1.נתאר בקליפת אגוז את המקרה שלפנינו. חברה ידועה בעלת מספר אוטובוסים רב כרתה הסכם עם עמותה מסתורית ועל פיו תפעיל החברה קו שירות בלתי חוקי עבור העמותה. המשטרה חקרה זאת והעמידה לדין שני נהגים והם הנאשמים שלפני. קו ההגנה של הנאשמים היה כי פעולת החברה לגיטימית וממילא מעשיהם חוקיים וכשרים. קו הגנה שנדחה על ידי על הסף לאור הראיות שהוצגו לי. 2.השאלה שלפנינו היא מה יהיה גזר דינם של הנהגים? ולפי אלו קריטריונים ינהג בית המשפט? 3.לצורך דיון בעונש ההולם, נתאר בקצרה את המסגרת העובדתית שהתגלתה, הרציונל העומד אחרי סעיפי החוק, נסיבות האירוע שלפנינו, בנתוניהם האישיים של הנאשמים והמדיניות המשפטית הנאותה. לאור כל אלו יש לקבוע את העונש ההולם במקרה שלפנינו. …
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קיבלתי קנס אתמול בערב (לא רק אתה תומר),על חניה על מדרכה. העיניין הוא, שהפקח רשם שהאוטו הוא רנו, כשבפועל הוא סיטרואן. כל שאר הפרטים נראים נכונים (כולל מס' רישוי). האם הדוח כשר, ועלי לשלם אותו, או לא תבורכו
גלאי רדאר ובליינדר 1 2
מאת טל172- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
צהריים טובים! אני בקרוב כנראה קונה רנו קליאו ספורט 2002 ואני צריך קצת PROTECTION. חשבתי על בל 970 ובליינדר M-20 אבל אני יודע שיש בעיה עם הצרפתיות וגלאי רדאר. מה אפשר לעשות? חוץ מזה, איזה עוד דברים חשובים צריך לדעת בקשר לגלאי ולבליינדר? קחו בחשבון שאני לא מבין גדול בתחום. תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים היום נתקלתי במהלך סידורים בבוקר בדרום ת"א ברחוב שוקן ליד הבית משפט 2 ניידות חונות באדום לבן+ניידת סמוייה קרינה חונה בתחנת אוטובוס-הייתי באזור 20 ד"ק חצי שעה והם עדיין היו שם-חבל חבל שלא הייתה עליי מצלמה אבל אני מאמין שאם מישהו עובר שם באזור שייתן גיחה עם מצלמה-הימור שלי אתם תתפסו שם המון!! -מעניין אם אני הייתי מחנה שם את הרכב מה היה קורה לי!!@! מחכה לתמונות שלכם! יאאלה לעבודה!!
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2452663882&category=31359 רק באנגליה http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2453568487&category=2192 עוד לוטוס
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
איזה אוטו זה?? 1 2
מאת silent night-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שני פנסים מרובעים בחזית, כתוב עליו טייפ 2, חלון אחורי קצת מעוגל,די ישן....מה זה?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 1 תגובות
- 970 צפיות
ריכוז עבודות בכבישים הבינעירוניים בתחום מתנ"א מרכז לתאריכים 24.1.04-18 21.1.04-18, כביש 1, משורש עד מבשרת, ביצוע עבודות תיקון אספלט, חסימת נתיב משעה 23:00 עד 05:00. 18.1.04, כביש 1 מחלף שורש, ביצוע עבודת צבע בזרועות המחלף, חסימת נתיב משעה 22:00 עד 05:00. 21.1.04-20, כביש 1 משורש לכיוון מערב, ביצוע עבודות תיקון מעקה בטיחות, חסימת נתיב לכיוון מערב מהשעה 23:00 עד 05:00. 19.1.04 כביש 1 גינות סחרוב לכיוון מערב, החלפת נורות, סגירת נתיב לסירוגין לכיוון מערב מהשעה 23:00 עד 05:00. 22.1.04 כביש 38, צומת שמשון, ביצוע תיקון אספלט, חסימת נתיב בצומת מהשעה 22:00 עד 05:00. 22.1.04, כביש 40 צומת כנות לכיוון דרום, בדיקות כביש, חסימת נתיב לכיוון דרום מהש…
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי למעלה מ 11 אלף ק"מ, לילות ללא שינה והרבה מזל סיים צוות 295, צוות WOW-מיצובישי את ראלי פריז דקאר המפרך והקשה בכל הזמנים במקום ה 1 בקטגוריית T1 ובמקום ה 40 בכללי. עידו כהן ואביב ספקטור הם גיבורים בעיני לא פחות מיעל ארד שזכתה במדליה אולימפית. אז למה לכל הרוחות לא הזכירו אותם אף לא פעם אחת במהדורות החדשות היום? אני מבין שזה נורא מעניין שיגאל עמיר החליט להתחתן אבל רבק לא יכולתם להגדיש 5 דקות לאנשים האלה? אני מלא גאווה על הצלחת הצוות הישראלי, אך מאוכזב קשות מהתקשורת בארץ.
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבצע אכיפה של שוטרי התנועה בתחנת מסובים בתאריך ה- 15.01.2004 ערכו שוטרי משרד התנועה של תחנת מסובים בפיקודו של רס''ר ג'קי יעקובוביץ', בסיועה של לשכת התנועה של מרחב דן בפיקודו של רפ''ק גיל כהנוב, מבצע אכיפה באזור אור יהודה וקרית אונו. במהלך המבצע, בו נטלו חלק 26 שוטרים ומתנדבי המשמר האזרחי, נרשמו 60 דוחות תנועה. העבירות הבולטות בגינן נרשמו היו אי ציות לתמרור עצור, שימוש בטלפון נייד בזמן נהיגה, סטייה מנתיב הנסיעה ושימוש אסור בחנייה המיועדת לנכים. תחנת משטרת מסובים תמשיך בפעילות שוטפת למען הבטחת שלום המשתמשים בדרך בתחומה. -------------------------------- מבצע אכיפה של לשכת התנועה במרחב איילון בתאריך ה- 15.01.2004 ערכו שוטרי לשכת התנועה של משטרת מרח…
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בכתבה על תיבת הילוכים חדשה שמיועדת לפורד פיאסטה (http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2922&news_day=) נכתב שהתיבה מונעת העברה להילוך גבוה כאשר טמפ' השמן עדיין נמוכה. והשאלה היא: אם כבר, האם לא חכם היה יותר דווקא להקדים העלאת הילוך כאשר השמן קר, כדי למנוע עליה לסל"ד גבוה עד הגעה לטמפ' עבודה תקינה?
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן, מכיוון שאני ואמא מתחלקים באותו אוטו, אנחנו כל הזמן צריכים להעביר את הרשיון+תעודת ביטוח מיד ליד כשנוהגים. החוק מרשה להסתובב עם צילום של תעודת הביטוח\רשיון רכב? זה יכול לחסוך לי הרבה כאב ראש כאשר אמא מעירה אותי ומבקשת את הטפסים(מה לעשות שכשאני חוזר מבילוי, הדבר האחרון שאני חושב עליו זה להשאיר לאמא את הטפסים). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת aip, -
רכב שירד מהכביש
מאת asher- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
עצר את חבר שלי שוטר כשהוא על רכב שירד מהכביש היה לו משפט והוא קיבל חודשיים שלילה 3 שנים על תנאי ו 700 שקל קנס! זה הוא הדין כלפי עבירה כזו?! נשמע לי מוגזם.. שווה לו להגיש ערעור? (ליתר דיוק זה היה אופנוע שירד מהכביש..)
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי. על אף שאני חובב נהיגה ספורטיבית (MR2), הרי שהגיע החורף ועמו, טיולי הג'יפים המסורתיים. יצאנו 2 פג'ארו קינג קצרים זהים (שלי ושל חבר קרוב) + 2 פורנרים, כולל משפחות מורחובת... מלכתחילה תכננו לטייל קרוב לבית קצת בוץ והרבה ירוק בעיניים. נכנסו לשטח באזור אנדרטת השיריון (אחרי בילו) ויצאנו, כעבור 9 שעות של טיול בוץ מדהים, ליד מושב אשתאול המהולל. בדרך עברנו דרך האזורים שליד כביש 6, מצפה צופית, בית ניר וכו' וכו'... בקליפת אגוז, אין שום כיף שמתקרב לכיף שבנהיגת ג'יפים בשטח, בחורף !!! זה הזמן לרוץ ולקנות אחד (אפילו סיקס, סמוראי וואט אבר...) וליהנות מכל רגע בשטח... יש לנו מדינה מדהימה (ומאוד מאוד מאתגרת). שבת שלום....
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני אמנם גם נהג חדש אבל נהנה לנסוע דווקא בסבבה שלי לא מהר ולא ללחוץ על הדוושה כאילו אין מחר! שהסתיים לי המלווה (שלשום)! אני נוסע עם חברים ואני עומד ראשון ברמזור, מצד שמאל לי עומד ילד --גם נהג חדש עם מזדה לנטיס מנוע 2000 ומסמן לי אם אני רוצה רייס, אני שלא כלכך התלהבתי מהרעיון שללתי ישר! ולאחר מכן התחרטתי ואמרתי לו יאללה בוא.... אני נוהג על שברולט לומינה מנוע 3135 סמ"ק---- מה שהילד ההוא ראה זה את הפנסי ערפל שליייי----רק שתבינו! --אבל בגלל ילדם כמו הזבל ההוא קורים הרבה דברים כמו תאונות, חקיקות נגד המירוצים בארץ, הגברת אכיפה על עבירות תנועה וכמובן החמרה עם העונשים! ***חשוב שתבינו שאני לא כמו הילד חרא ההוא ואני דוגל בחשיבה כזט שאומרת ככה: " תזי** את האוטו הוא יזי** …
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 328 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- הרקוליטו
- שחר 1
- avargel
- Cycleman
- Supertigre
- David32
- Pavlik
- הדיין
- Yuvalino
- asix
- Or05230