רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני נוסע 60 70 קמ"ש פתאום עוצרת אותי מזדה לבנה שכורה שבתוכה שוטר הג'יפ פתוח לגמרי רק עם דלתות חצי . בקיצור הייתי לא חגור בגלל שלא היה חגורות פשוט בג'יפ והוא לא הסכים לזה הוא פשוט היה חייב לתת דו"ח אפילו על הדלתות הוא חיפש משהו לתת בדק צמיגים חיפש נזילות (ועוד הייתי על מדים!!!) בקיצור נתן לי 250 שקל על חגורה זה היה לפני חצי שנה וביקשתי להישפט הוא ציין בדוח שאין כלל חגורות בג'יפ עברה חצי שנה ואני מקבל פתאום הזמנה לבית משפט לעוד חצי שנה בקיצור להישפט שנה אחרי הדוח. יש סיכוי לצאת מזה? יש סיכוי לקבל יותר כסף קנס? אני על תנאי ל 3 שנים של 30 יום שלילה יש מצב שיפעילו את התנאי?
הודעה אחרונה מאת unix, -
תאונת טומקאר בת"א 1 2
מאת כRובי- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מתוך לקט צילומי התאונות של השבוע שעבר (מפרסומי משטרת ישראל) http://www.telaviv.police.gov.il/dover/Index1.asp?id=6080
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
קורסים לנהיגה מתקדמת
מאת Guest gonen- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש קורסים לנהיגה מתקדמת (נהיגה בתנאים קשים או משהו כזה) יש הבדל בין הנעה אחורית וקדמית בנהיגה כזאת ? ז"א אם אני הולך לקורס כזה ויש לי הנעה אחורית יצטרכו ללמד אותי שיטות שונות או שהתפעול הוא זהה (למשל בהחלקה..) ?
הודעה אחרונה מאת Mushi ZX, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחרונה עצר אותי שוטר ובדק את הרשיונות שלי. מכיוון שקנינו את האוטו עם זכויות של עולים חדשים, לפני 12 שנה, רק לאבא שלי מותר לנהוג בו וכמעט חטפתי 500 שקל קנס. איך אני יוכל לבטל את ההגבלה כדי שגם אני אוכל לנהוג ברכב? הבנתי שזה למספר מסוים של שנים. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת snoopy, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התערבתי עם הבוס שלי שיש חברות רכב איכותיות במיוחד (יגואר, רולס רויס וכד') שמגדלות פרות רק בשביל להפוך אותם בסוף לריפורי עור מפנקים במיוחד. אני בטוח שקראתי על זה משהו פעם באינטרנט אבל לא מצליח למצוא שם דבר עכשיו. בבקשה תעזרו לי עם קישור שמאשש את טענתי מול הבוס... תודה מראש לכל המסייעים
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחרונה קיבלתי את הטופס החדש כדי לעשות את המבחן השנתי ויש שם כמה דברים חדשים וממש לא ברורים.. לדוגמא, מתחת לחלק המרכזי יש מאין שורת נתונים יותר ספציפיים על הרכב שכפי שהבנתי מטרתה היא למנוע מסוחרים ונוכלים לזייף רכבים, קיצר רשום שם כמה כ"ס יש ברכב, כמה דלתות ,איזה גיר ,כמה דלתות אם יש לו מזגן וכו'... מקרה שקרה כך קרה ו.. כמעט כל הפרטים שבשורה התחתונה לא נכונים וחלק לא מקבילים למה שנאמר בשורה העליונה לדוגמא- למעלה רשום 16V ושיש 3 דלתות ולמטה רשום 5 דלתות אוטומט ו..................60 כ"ס!!! בושה וחרפה!!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כב' השופט אברהם הימן מ-ב"מ לתביעות קטנות ראשון לציון, התבקש לדון בתביעת נזיקין בגין נזק שנגרם לתובע בעקבות תאונת דרכים בין רכב הנתבע שהיה נהוג על ידו, לבין כלבתו של התובע מסוג "פינצ'ר". טוען התובע כי ביום 26.3.03 בשעה 19:30 בערב עת טייל עם כלבתו על מדרכה סמוכה לרח' דרור 68 בראשל"צ, פגע הנתבע עת נהג ברכבו בכלבתו, שהיתה עם התובע. כתוצאה פגיעה זו נגרמו לכלבה חבלות ונזקקה לטיפולים רפואיים רבים. טוען הנתבע כי התובע התרשל משום שלא נקט באמצעי זהירות לבל תקפוץ כלבתו מתחת לגלגלי רכבו. כבוד השופט קבע כי האחריות מוטלת על 2 הצדדים כאשר אחריות התובע היא 80 אחוז ושל הנתבע 20 אחוז. השילוב של כלב קטן, רצועה בעלת אורך משתנה ומיקום של מגרש חניה הביאו את השופט להחליט כך. ה…
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 2 תגובות
- 924 צפיות
כבר כמה זמן שאני מנסה לחפש ברחבי הרשת את התמונות של דגמי ה- 9,11 של רנו ומישום מה אני לא מוצא,אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני אשמח מאוד תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
לפני כשעתיים הוקפצתי לתאונה שקרתה ליד מקום מגוריי, להפתעתי גיליתי שזה חבר מהיישוב עם 205 GTI... לפי מראה הרכב לא האמנתי שהוא יצא משם רק עם שריטה קלה ברגל... החכם התרברב בפניי על זה שהוא לקח את הסיבוב ב-170 (סיבוב של לכל היותר 130), ובפני המשטרה טען שקפצה לו "חיה" לכביש ("קפצו לי חתולים, חמורים לכביש"). בנוסף, הוא היה גם בשלילה... התמונות חמות וטריות... סעו בזהירות! הראל. ...אלוהים מתחשב גם בטיפשים...
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראיתי אתמול מיאטה אם גג קשיח וזה נראה פצצה. זה בא ככה או שזה איזו קומבינה?
הודעה אחרונה מאת EYAL-MR2, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
להלן סדרי הקנסות והניקוד בעבורן לעבירות נפוצות: סוג העבירה קנס בגין העבירה ניקוד נסיעה ללא אורות כנדרש 100 ¤ 2 נק� אי חגירת חגורה נוסע 250 2 אי ציות לתמרור עצור 250 4 שימוש בפלפון 500 4 עקיפה מימין 250 4 אי מתן זכות קדימה מעגל תנועה 250 4 אי ציות לתמרורים איסור כניסה 500 6 אי ציות לתמרורי איסור עקיפה 250+500 6 נסיעה שלא בכיוון ע" הוראת התמרור או בניגוד לחץ המסומן על הכביש 500 6 נהיגה בשוליים 750 6 נהיגה שלא בימין הדרך 250 6 אי מתן זכות קדימה 6 אי חגירת חגורת בטיחות לנהג 250 6 ילד לא רתום בהתקן ריסון 500 6 פנית פרסה בנסיבות מחמירות הזמנה …
הודעה אחרונה מאת friziblite, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כשבוע שבועיים היו פה מלא שרשורים לגבי נסיעת מחאה לירושלים, אפילו נתתי את מס' הטלפון שלי למשהו (בנוסף למייל) ועד היום לא שמעתי שום דבר חדש... כנ"ל לגבי מועדון לספורט המוטורי??? משהו יודע מה קרה עם הדברים האלו?
הודעה אחרונה מאת NadavRally, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. גם במיאטות החדשות וגם בישנות יש שעון במרכז הלוח שעונים בין המהירות והסל"ד (למעלה). הוא קשור לשמן, האם מישהו יודע אם זה לחץ שמן או טמפ' שמן? יובל.
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שירשור אחר הזכיר לי את זה... שמתי לב לתופעה מוזרה... לפני כמה חודשים שופרו הנתונים של 0-100 של כל הדגמים בסידרה 3 באתר מוטוקאר, חלקם לפחות ניראים מופרכים לגמרי, הנה הנתונים החדשים ובסוגריים הישנים... 318 בגירסת 1800(1385 קילו-115 כ"ס בלבד, אוטומטית כמובן עם 4 הילוכים) - 10.9...(היה 11.9) 318 בגירסת 2000(1395 קילו- 143 כ"ס) - 9.3!(היה 10.2) 320(1465 קילו-170 כ"ס) - 8.2!(היה 9.3) 325(1490 קילו-193 כ"ס) - 7.2!(היה 8.3) 330(1505 קילו-231 כ"ס) - 6.5 (היה 7.0) עוד מישהו שם לב ??? מה דעתכם ??? (כל הנתונים מתחייסים לגירסת סדאן 4 דלתות ותיבה אוטומטית...) ינון.
הודעה אחרונה מאת רפי, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כשאני נוהג בשטח, חלים עלי חוקי תנועה?
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יום שישי עצרתי ברחובות ליד המדי נייט (אם מישהו מכיר לא ניראה לי) לאסוף חבר שלי...פתאום משטרה באה מאחורי.....אמרה לי לעצור בצד....נתנה לי 250 שקל על הפרעה לתנועה.. בנוסף לזה..היום אני חוזר מהביצפר...עם שתי ידידות שלי באוטו... נוסע בכביש נס ציונה רחובות... ועוקף רכב כחול (לא משטרה -אני חוזר שוב- לא משטרה) וגורם לו ללחוץ קצת על הברקס.. פתאום הוא מסמן לי לרדת לצד ואני רואה ששני שוטרים מלשינים ישבו באוטו....הוא אמר שסטיתי מהנתיב שלי בצורה מסוכנת...בסוף הוא הביא לי דו"ח רק על חגורה מאחור שידידה שלי לא חגרה... קיצר.... 350 שקל בשלושה ימים.. קרה למישהו כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעת דובר
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 37 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מעשה שהיה כך היה... חזרתי לי מבילוי מכיוון הרצליה.. ישבתי במדצו עם חברה שלי ושתי ידידות שלי ושכנות שלה.. הקיצר אוכל סוף הדרך אהבתי... אבל זה לא לעניין נסעתי לי בכביש החוף (2) בנתיב השמאלי בסביבות 130-140 ככה התנדנדתי לי ועקפתי כמה פעמים בסבבה ואז ניהיה כביש ריק ונשארתי בשמאלי... אל תשאלו אותי למה.. כנראה מתוך הרגל. פתאום משום מקום צצה לי ניידת ועוצרת אותי לא נלחצתי גם אין לי מושג למה... אני נהג חדש כולה 7 חודשים רשיון,5 בלי מלווה ולא עוצרים אותי שוטרים בדרך כלל וכשעצרו אותי על אין כניסה פעם אחת אז זה גם היה לא ברור בדיוק ויצאתי בלי בעיות. מה שכן עכשיו לא היה כך אתם בטח חושבים שמותר 90 נסעתי 140 זה 50 מעל המותר זה אומר נקודות ושלילה במקום וכו' וכו'.... אז ג…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הכתבה המעניינת ביותר מזה מספר חודשים....... מה דעתכם ???
הודעה אחרונה מאת אליה, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
גבר נ?מ?ל?ט עם מכונית הוואן שלו מהמשטרה ולעיתים מהירות המ?ר?ד??ף הגיע ל-160 קמ"ש. סוף ההמ?ר?ד??ף היה כאשר הרכב ניכנס לתוך נהר ארקנסס בקליפורניה. מקור: Copyright 2003 y TheHometownChannel.com (יש סירטון וידאו באתר) http://www.thehometownchannel.com/news/2734912/detail.html
הודעה אחרונה מאת Yarik, -
- 4 תגובות
- 950 צפיות
אב ל-2 נורה בביטנו לאחר שסירב למסור את מפתחות הרכב שלו לשודד מ?ז?י??ן אשר ביצע את השוד בפ??אב? ואשר לבש קסדה מלאה לראשו. מקור: © The Australian http://www.theaustralian.news.com.au/common/story_page/0,5744,8324948%255E421,00.html
הודעה אחרונה מאת Yarik, -
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני נוסע בכביש של אסף הרופא ליד בית דגן , השעה 4 בבוקר , נוסע לי על 80 , לפתע רואה מאחורי ניידת שטסה , אבל ממש טסה , מסנוורת אותי , ומסמנת לי לעבור , (היה רמזור אדום ) עכשיו אני עברתי , איך שעברתי , מצלמה מצלמת אותי.... , איך שהיא צילמה אותי , הניידת עברה אותי על לפחות 140! סימנתי לה עם האורות הגבוהים , אבל כלום , היא נתנה לי פס ונעלמה.... מה אני עושה במצב כזה, אני נהג חדש , נוהג חצי שנה, אין לי עבירות תנועה בכלל , שומר על החוקים , ובטח שלא עובר ברמזורים אדומים , תעזרו לי , אני לא רוצצה לקבל דוח שאני לא אשם בו... תודה. תומר. דרך אגב, אני כמעט בטוח שלא ראו תניידת בתמונה , למה שאני הייתי בטוח הצומת , היא עדיין לא נכנסה לצומת.…
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סימו לב לפגוש האחורי (מקוריותו ניתנת לניחוש בקלות)
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- 1 תגובות
- 954 צפיות
תודה רבה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אם מישהו יודע איזה דגם של ב.מ.וו הוא זה שמופיע בתמונה אני אשמח לשמוע אני הרבה זמן מחפש את השם של הדגם... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע
הודעה אחרונה מאת daniel-rsi, -
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן. נסעתי היום בכביש החוף (בחיפה, ליד מקסים) ןנראה לי שצילמו אותי בגלל שראיתי פלאש כשעברתי מתחת לאיזה גשר או משהו כזה. בכביש מותר לנסוע 80 ואני נסעתי 100. מה שמוזר לי זה למה צילמו רק אותי כאשר כל שאר המכוניות נסעו בהרבה יותר מ100 ואפילו הייתה ניידת תנועה ליד ולא שמה לב. יש שם מצלמה באיזור בכלל? מה יעשו עכשיו? אני נהג חדש, מה העונש הצפוי? תודה, מודאג.
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לא מצאתי במחירונים...
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מאיזה שנה החלו לייצר את הדור השני של ה-106 ומה ההבדלים בינהם?
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
פולו צבעונית 1 2
מאת Herman-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
תמיד הסתקרנתי האם זה מקורי או צביעה מקומית?
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 916 אורחים (הצג רשימה מלאה)