רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,616 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
ובכן הסיפור היה אתמול בלילה כאשר חזרתי ממסיבה עם הרכב, היתרחשה התהפכות עקב איבוד שליטה שנבע מהחלקה על חול וחצץ בכביש רטוב. מה שנגרם לרכב הוא טוטאל לוסט וישנה תמונה להמחשה. אני אישית נהגתי ולא שתיתי!!! (נהג תורן) ושלום לכל הנוסעים כולם היו חגורים , ואני בטוח ב 100% שזה מה שהציל לנו ת'חיים. פשוט לא יאומן. אני עדיין בהלם מהדבר, והייתי חייב לפרוק את זה מהלב שלי. תיזהרו אנשים ותשימו לב לכל מה שהולך בכביש , החול בא אחרי עליה שהיתה ובצעתי בלימה קלה אשר הוציאה את הרכב מאיזון וגרם לו להתנגש בגדר ולהתהפך. אכן היה עצוב לי מאוד ואני מאוד מודה לאלוהים או לכל מי שהיה שם שהגן עלי , ואפשר להגיד שיצאנו מזה דיי בנס. פשוט מפחיד. תיזהרו אנשים, תיזהרו ותפקחו עיניים!.
הודעה אחרונה מאת רפי, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני סתם שואל שאלה, אין לי ידע מוקדם בזה, אז תהיו חופשיים לתקן אותי: יש המון מכוניות כמו דיהטסו שרייד '90 ומטה ודומיהם על הכביש, נכון? לא אוטו טוב במיוחד. השאלה שלי היא למה אנשים לא רוצים / לא מודעים לכך שאפשר (אולי לא? פשוט נראה לי) לקנות איזה אוטו בן 30, שהרבה יותר קל וזול להחזיק אותו, והוא לא פחות אמין מאותו שרייד?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש מועדון לרנו כמו מועדון PSI לפיז'ו-סיטרואן? דניאל
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה אתם אומרים??? http://news.walla.co.il/?w=//481927
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 23 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
כהרגלי בקודש, שבת בבוקר כשאני בבית ולא סוגר בבסיס אני יוצא לטיול, פעם זה היה עם הג'יפ בשטח ומאז שקניתי את ה106, זה כבר על הכביש. כששירתתי בספינות, חבר שלי, שגר בשדרות, המליץ לי על כביש יפה ומפותל, (כמו שאני אוהב) שמקשר בין ניצנים לשדרות. כבר הרבה זמן שרציתי לנסות אותו. הייתי אמור בכלל לנסוע בבוקר מוקדם לעשות את אשתאול עם חבר, אבל הוא לא קם (תודה סהר) אז החלטתי בסופו של דבר לנסוע לבדי לכביש הזה. מיקום: במפה הזו ניתן לראות את הכביש (מסומן ב"תרסיס" חום) שנסעתי בו, ובעיגול ורוד-אדום את מקום החנייה (עליו אני אספר בהמשך) שעצרתי בו בסוף. סיפור הטיול: בקיצור ולעניין, כביש מדהים, הרבה מקומות עצירה, לא מעט ישורות אבל המון המון סיבובים, כביש יחסית רחב …
הודעה אחרונה מאת Carrera4S, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הבוקר בשעה טובה ומוצלחת נחתו להן שלוש מגאן II האצ'בק אצלנו בחברה. מובן שמורעל כמוני מייד צריך ללכת לבדוק את מה שהגיע... ובכן, העסק עם הכרטיס נחמד מאד, עד הרגע שרציתי לדומם את המנוע... האוטו לא נכבה מסתבר שהחכמולוגים היו חייבים להוסיף קודנית לרכב וכתוצאה מוסר סינכרון בין האימובילייזרים השונים האוטו לא כבה. סוף טוב הכל טוב נלקח חזרה למתקיו האבזרים והעסק סודר.. האם עוד מישהו נתקל בבעיות בהתקנת מערכת מיגון למגאן II והאם חברות הביטוח דורשות תוספת מיגון לדגם הזה
הודעה אחרונה מאת Guy, -
-
בקרוב מהיר ועצבני 3 1 2
מאת hayaben- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.countingdown.com/movies/3277097/news?item_id=3279282
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 10 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני מעונין להתחיל ללמוד על משאית (בן 18 ). והשאלה שלי אם זה נכון שזה מקנה גם רשיון על אוטובוס ?
הודעה אחרונה מאת be_roo, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם לדגמי CC של פז'ו הביטוח יותר יקר מקופה/האצ'בק רגילה של פז'ו? תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפני כשבוע הוזמנתי ע"י אלון אסולין מצוות 'אוטוויק' להצטרף לאימון של קבוצת המרוץ שלהם בשבת. המסלול שנבחר כלל שבילים מהירים של אזור תל צפית עם עקומות חדות לרוב ובוץ חלקלק בחלק מהן המחייב נהיגה זהירה ויוצר החלקות מענגות ביותר, אפילו ב 20 קמ"ש. אלון יתחרה העונה עם הפאג'רו של הצוות שמוכן לקטגוריה A בראלי הניווט ונבנה בצרפת ע"י ראלי ארט. שוב הטקס הקבוע של כניסה למושב המרוץ העוטף והמחבק, ספארקו EVO 2. על חמשת רתמות הבטיחות ישנם הסמלים של ראלי ארט, להזכיר לנו מי עמל על בניית הרכב. חובשים את הקסדות (שהתבררו מאוחר יותר כמגרדות ביותר ומחייבות קרחת או שיער קצוץ בכדי להרגיש בהן בנוח) ומחברים את קשר הפנים, כדי שיהיה קל לדבר ופחות רעש באוזניים. לאימון הצטרף הפאג'רו השני של הצוות, איתו מ…
הודעה אחרונה מאת Z-8, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה 01:38 אני חוזר הביתה עם האופל , נכנס לחנייה וקולט מישהו מסתתר מאחורי ה CTI לקחתי רוורס עד הסוף וכיביתי אורות , חיכיתי שהוא יצא ואז אני ינגח אותו עם האופל... איך שהוא יצא לחצתי גז לכיוון שלו ואז הוא חתך בחדות וקפץ גובה של שתי קומות!! והסתתר בתוך איזשהו כוך ...זרקתי עליו את המוטות ברזל שיש לי בבגז מברגם כלי עבודה וכל שאר הפלדות...חיכיתי שהוא יצא והזמנתי משטרה... אחרי 20 דקות שאני מחכה לניידת אני קולט אותו מוציא את הראש אז זרקתי עליו עוד מברג של 20 ס"מ והוא התחיל לפחד ותוך כדי שאני צועק לו ומקלל אותו , יצאו כמה שכנים שלי , גם שוטרים גם מגבניקים וגם עבריינים , ירדתי למטה והתחלתי לפוצץ אותו מכות ושכנים שלי גם , כולם. הוא התחנן שנעזוב אותו וסיפר לנו שהוא בא …
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כבר מספר שנים יישנה תופעה של גניבת מגבים אחוריים ברכבי פיאט אונו באיזור הצפון. האם אתם יודעים בשביל מה הגנבים צריכים מגבים אחוריים של פיאט אונו? האם מישהו נתקל בתופעה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kdog, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול בערב הלכתי למלא דלק אז בפניה לתחנה נכנסתי ככה ב30 קמ"ש בערך פתאום ראיתי באמצע שאני פונה מלא מלא חול על הכביש ידעתי שהתחת של האוטו יתחלק ואז יהייה לי תת היגוי בדיוק זה מה שקרה..... עכשו לא נתתי ברקס בפניה כי כמה שאני זוכר שעם ברקס האוטו יתחלק עוד יותר השאלה שלי אם אני צודק או לא יענו לתת ברקס במצב כזה או לא ???????? תודה!! אהה והאוטו היה פורד פוקוס סדאן 2001
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
מה דעתכם לקיים מחאה של כל חובבי הספורט המוטורי בארץ בעקבות הפשיטות האחרונות והמלחמה שהכריזה המשטרה עלינו. אני בטוח שבעזרת חשיפה מספקת נוכל להשיג את המטרה וזה זירוז חוק המירוצים. אני מתכוון למחאה כמו נסיעה איטית מת"א לי-ם ובסיומה הפגנה של כל האנשים עם הרכבים שלהם, חוקי למהדרין ללא הפרעה לציבור. זו זכותינו להפגין ולהראות את הכוח שיש לנו כי הענף הזה כולל היום אלפי אנשים בארץ. מה דעתכם בנושא? הצעות יתקבלו בברכה. אוהד.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אף פעם לא הבנתי מה היתרון במנועי המכוניות האמריקאיות. למשל שפונטיאק טמפסט. 3.1 ליטר, המנוע 115 כ"ס בלבד. אני ממש לא רואה יתרון במנוע הזה. נפח מנוע גדול... אבל מה זה נותן? לא עדיף 115 כ"ס על 2 ליטר? אני ממש לא רואה שום סיבה למנועים האלו, והדוגמא שפה היא אחת מבין רבות. מישהו יכול להסביר לי את ההיגיון?
הודעה אחרונה מאת Skrew, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה זקוק לעצתכם בדחיפות, לכל מי שהיה ביום שישי במפגש וראה את התאונה LIVE יודע כמובן שמכל בחינה הגיונית בעל הסובארו אשם -כולל הוא . עובדה: הוא אפילו לא לקח ממני פרטים , הוא נתן לי את שלו וביקש סליחה , "בשביל זה יש ביטוח לא" . הקיצר אתמול אני מתקשר אליו מה החצוף אומר לי דיברתי עם דוד שלי בוחן תנועה , הוא אמר "שאתה יצאת ברוורס אז אתה אשם" , אולי באמת מבחינת החוק מי שיוצא ברוורס אשם . אבל אני אפילו לא נסעתי , יצאתי , ראיתי אוטו רחוק חיכיתי עד שהוא יעבור ותוך שניה הוא נכנס בי , אם הינו מביאים בוחן על המקום הוא היה מקבל שלילה על החריקה שהוא דפק שם . חברה מה אתם אומרים איך אני יכול לשכנע את הביטוח אם בכלל בלי להגיע לתביעה (אין לי כוח לחכות חודשים)? רועי.
הודעה אחרונה מאת hayaben, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.205gtidrivers.com/articles/s-quaifeatbinstall.html (מצאתי את זה בפורום של מועדון אלפא רומאו) אדם.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משהו יודע מה בודקים כאשר יוצאים עם רכב ישראלי מן הארץ (לטיול בחו"ל) ומה בודקים בו כאשר מכניסים אותו חזרה, מס' מנוע ושילדה למשל... משהו יודע על אדם שעשה דבר כזה???
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם שתופסים על מהירות השוטר חייב למדוד את המהירות ע"י ממל"ז או אחד הצעצועים שלהם . האם הוא יכול לטעון נסעת מהר כי אני(השוטר) נסעתי X(מקסימום לכביש) ואתה נסעת יותר מהר או משהו בסגנון?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, היום אימא שלי החליטה לשלם את הביטוח השנתי לרכב (מקיף + חובה וגם ביטוח שמשות וטייפ). הרכב הוא סיאט איביזה 2004, מנוע 1400CC, ידני, חמש דלתות. STELLA. עכשיו, כדי שנהיה רגועים (אני לפחות..) היא התקשרה לחברה מסויימת, אני לא רוצה לפרסם את השם, המוקדן אמר לה בעצמו שהביטוח לאוטו מאוד יקר. הם דרשו 5400 על המקיף, 1800 על החובה. והם גם דורשים איתוראן... שהתקנתו עולה כסף... לשם השוואה, הסוכן שלנו רצה 3500 מקיף, ו1900 חובה. ועוד 300 שקל חלונות ורדיו. הוא אינו דורש איתוראן.באוטו יש אזעקה וקודן (לפי הבנתי רק צריך קודן לביטוח..) בכל מקרה, רציתי לדעת למה הביטוח כ"כ גבוה.... הנהגים באוטו שלנו הם רק אני ואחי. ושנינו מעל גיל 24.. הבחור גם שאל את א…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
תודה לאל, זה לא מה שחשבתם, אני ילד טוב, אבל אחי המפורסם עשה תאונה בפיאסטה... היא שנת 84, ואף אחד לא רוצה לקנות אותה, לכן אחי החליט לנסוע עד לטסט או עד שמשהו יידפק, ואח"כ למכור אותה לפירוק תמורת סכום סימלי... מה שקרה זה שאתמול גברת אחת הועילה בטובה להיכנס בפיאסטה מהצד... לא נכנס לזה, אבל נניח שהיא האשמה 100%, ולאחי יש כמובן רק ביטוח צד ג', מה שאומר שהתיקון עליה(הביטוח שלה).... הנזק הוא אך ורק קוסמטי, אך נזק גדול ומשמעותי.. אני משוכנע שמדובר בעבודת פחחות וצביעה ממש ממש לא זולים... מצד שני, אף אחד לא יקנה את הרכב, במיוחד לא במצב הזה ולתקן זה פשוט לא הכי משתלם... השאלה היא כזאת - במידה ואחי לא רוצה לתקן את הרכב, האם עדיין מגיע לו פיצוי בגובה מחיר התיקון לדוגמה? מחיר אח…
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה ההבדל בין שני חברות הנ"ל? הן לא אותה חברה? לשתי החברות אותם דגמים בדיוק, רק שמות שונים... מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שימו לב מה קורה כשנהג F1 חושב שיגואר S טייפ R יכולה לקחת את הפנייה במסלול באותה מהירות שהוא לוקח אותה עם היגואר F1 שלו באדיבות אוטוקאר כמובן: http://www.autocarmagazine.co.uk/movies.asp (ושימו לב - עוד הרבה סרטים מעניינים יש שם...) רוני ותודה למסטר אוף דיסטרקשן
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מוקם מועדון חובבי ספורט מוטורי. מומלץ לכל חובב רכב (ארבע או דו גלגלי) לעיין בחומר המצורף. חובבי אירועי הראלי שבינכם ואלו שחולמים להתחרות פעם ברכב ראלי באופן חוקי גם אם תקציבם לצורך הנושא מוגבל, ימצאו במועדון זה בשורה של ממש. כל מילה נוספת מיותרת! http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/5909851.doc אלון.
הודעה אחרונה מאת אלון חלווה, -
נערך
הודעה אחרונה מאת remus, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בקרוב יש לי מישהו שטס לאוסטריה (אולי אני אצטרף) ואני רוצה לקנות פילטר אויר לאוטו, השאלה איפה יש שם (כתובת מדוייקת אם יש) ואיזה פילטר כדאי לי (ראם אייר אבל איזה חברה) ל106 S16 ואני רוצה גם גבות לפנסים מקדימה, ואם יש עוד המלצות לדברים נחמדים שאין בארץ או שיותר זולים שם.
הודעה אחרונה מאת shainin, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תנחשו במה התנגש הרכב הזה, (לזוכים יש פרס בצורת הודעה פרטית עם זיכוי ל 5 ש"ח דלק )
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת אני שמח להודיע על הקמת מועדון אופל ישראל ... המועדון מיועד לכל בעלי האופל בישראל (ספורטיביות/משפחתיות/אספנות) והוא ללא כל תשלום. מטרות המועדון הם: - יצירת קהילה של אוהבי המותג - עזרה בשיפוץ/שיפור/תחזוקה - מפגשים וארועים לחברי המועדון - איסוף ספרות טכנית - הרחבת הידע והפרסום של מותג אופל בארץ כמו כן אני מזמין אתכם לפנות אליי במייל ([email protected]) או בה"פ עם הצעות שיפור/טענות/מענות/הערות/הארות. כל מי שמעוניין לעזור במאמרים או חדשות מוזמן לפנות אליי או לשלוח לי כתבות/חדשות/קישורים ואני אעלה אותם כבר לפורום ... כמו כן אתם מוזמנים להעלות תמונות לגלריה, להעלות קישורים, להגיב בפורום וכו' ... כתובת האתר: http://www.classiccar…
הודעה אחרונה מאת lior218, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יום שלישי אני שם והייתי רוצה לדעת איפה יש חנויות לשיפורים אני רוצה להביא בקליות גאנטים ואולי גם ספויילר לקליאו שלי תודה
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 1 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם מישהו מכיר אתר עם רשימת מכוני הרישוי ומקומם ? אני צריך להגיע ל"מכון דרום" בת"א
הודעה אחרונה מאת kompy,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 937 אורחים (הצג רשימה מלאה)