Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה קורה גם לטובים ביותר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב מה קורה כשנהג F1 חושב שיגואר S טייפ R יכולה לקחת את הפנייה במסלול באותה מהירות שהוא לוקח אותה עם היגואר F1 שלו :wink:

באדיבות אוטוקאר כמובן:

http://www.autocarmagazine.co.uk/movies.asp

(ושימו לב - עוד הרבה סרטים מעניינים יש שם...)

רוני

ותודה למסטר אוף דיסטרקשן

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שימו לב מה קורה כשנהג F1 חושב שיגואר S טייפ R יכולה לקחת את הפנייה במסלול באותה מהירות שהוא לוקח אותה עם היגואר F1 שלו :wink:

באדיבות אוטוקאר כמובן:

http://www.autocarmagazine.co.uk/movies.asp

(ושימו לב - עוד הרבה סרטים מעניינים יש שם...)

רוני

ותודה למסטר אוף דיסטרקשן

מדהים.

אהבתי.

תת היגוי קטלני ליגואר...

Back to the original - NC again.

פורסם

אךך אךךךך איזה דבר רוני שיחקת אותה תת היגוי קטלני ביותר.

מה הנהג הזה חשב לעצמו, הכי הדהים אותי זה שהוא חייך אחרי התאונה :shock:

טוב בעצם הוא לא משלם כלום :wink:

פורסם

קטלני במלוא מובן המילה.

הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח לשמור את הסרט.

למישהו הפתרון?

second is the first looser

פורסם
קטלני במלוא מובן המילה.

הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח לשמור את הסרט.

למישהו הפתרון?

לא גבר אפשר לראות את הסרט רק דרך הנט אין דרך להוריד את הסרט הזה

פורסם

איזה פחד!

מעניין אם זה שחצנות של נהג או סתם טעות תמימה.

ראיתם איזה יופי זה הסתיים???,שאלו אחד את השני הכל בסדר ויצאו כאילו לא קר כלום. אני הייתי נכנס להלם טוטאלי ומאבד את עצמי....זו עוד תכונה של נהג מרוץ קור-רוח(אולי יותר מדי אפילו).

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
איזה פחד!

אני הייתי נכנס להלם טוטאלי ומאבד את עצמי....זו עוד תכונה של נהג מרוץ קור-רוח(אולי יותר מדי אפילו).

אל תיסחף, זאת לא כזאת תאונה רצינית... :roll:

ודווקא הנהג וההוא לידו נראים די לחוצים, אז מה עם הנהג חייך...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ראיתם איזה יופי זה הסתיים???,שאלו אחד את השני הכל בסדר ויצאו כאילו לא קר כלום. אני הייתי נכנס להלם טוטאלי ומאבד את עצמי....זו עוד תכונה של נהג מרוץ קור-רוח(אולי יותר מדי אפילו).

אני חושב שהייתי מתנהג בדיוק ככה. בטח היו עפות לי המשקפיים והייתי עסוק בלחפש אותן בבהלה, אבל לא חושב שהייתי מתרגש יותר מדי, אפילו צוחק על כל העניין. (הייתי צוחק פחות אם הייתי הנהג :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני חושב שהייתי מתנהג בדיוק ככה. בטח היו עפות לי המשקפיים והייתי עסוק בלחפש אותן בבהלה, אבל לא חושב שהייתי מתרגש יותר מדי, אפילו צוחק על כל העניין. (הייתי צוחק פחות אם הייתי הנהג :wink: )

רוני

הייתה צוחק ממש מאט לו הייתה הבעלים של היגואר :)

חוץ מזה - אין ברכב ווילונות צד מתנפחים בהתהפחות?

P.

פורסם

רוני

דווקא די מהנה העניין אני גם הייתי צוחק,אבל מצד שני הייתי בוכה עם לא היה ביטוח :wink:

מעניין מי ישלם על הנזקים ואיך זה בדיוק הולך במקרה של נזק למכוניות שלא שלך במסלול ?

פורסם
מעניין מי ישלם על הנזקים ואיך זה בדיוק הולך במקרה של נזק למכוניות שלא שלך במסלול ?

זה פשוט מאוד. המכוניות מבוטחות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה פשוט מאוד. המכוניות מבוטחות...

בסדר מבוטחות אבל אין פרמיות וכו' וסוגים?

יש למישהו מידע על ביטוח מרוצים כמה משלמים ,וכד'?

פורסם
יש לי רק שאלה אחת איפה הכריות אויר בכל בתאונה הזאת מה הם לא נפתחות?

שים לב, הפגיעה היא צידית. קודם המכונית מסתחררת, אז מתהפכת על הגב, ובסוף פוגעת מהצד במחסומים שבולמים ב"עדינות" את הפגיעה. כנראה שזה לא היה מספיק חזק בשביל לפתוח את כריות האוויר. הקדמיות בכל מקרה לא היו צריכות להפתח. אולי הצידיות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...