Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה קורה גם לטובים ביותר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה קישור רוני :!:

יש שם סרטון מדהים של V12 עובד בתוך מוסך, הקטע הוא שאין לו סעפת פליטה :twisted:

אז רואים ממש להבות מתוזמנות והמון המון רעש!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
יש לי רק שאלה אחת איפה הכריות אויר בכל בתאונה הזאת מה הם לא נפתחות?

שים לב, הפגיעה היא צידית. קודם המכונית מסתחררת, אז מתהפכת על הגב, ובסוף פוגעת מהצד במחסומים שבולמים ב"עדינות" את הפגיעה. כנראה שזה לא היה מספיק חזק בשביל לפתוח את כריות האוויר. הקדמיות בכל מקרה לא היו צריכות להפתח. אולי הצידיות...

רוני

אתה צוחק?

חבר שלי עבר מעל בור (בור קטן) בגהה, וכתוצאה מהטלטול - כרית האויר הצידית נפתחה.

הכרית הצידית שבסרטון ממזמן הייתה צריכה להיפתח. או שאולי בכלל אין שם כרית אויר צידית?

:roll:

172

פורסם

שים לב, הפגיעה היא צידית. קודם המכונית מסתחררת, אז מתהפכת על הגב, ובסוף פוגעת מהצד במחסומים שבולמים ב"עדינות" את הפגיעה. כנראה שזה לא היה מספיק חזק בשביל לפתוח את כריות האוויר. הקדמיות בכל מקרה לא היו צריכות להפתח. אולי הצידיות...

רוני

אתה צוחק?

הכרית הצידית שבסרטון ממזמן הייתה צריכה להיפתח. או שאולי בכלל אין שם כרית אויר צידית?

באיזה רכב נפתחה כרית צידית כתוצאה מבור? זה תקלה די רצינית.... היא לא אמורה להיפתח מזעזוע בלבד.

פורסם

רוני

אתה צוחק?

באיזה רכב נפתחה כרית צידית כתוצאה מבור? זה תקלה די רצינית.... היא לא אמורה להיפתח מזעזוע בלבד.

יונדאי גטס 1.6 GLS.

אז אתה אומר שהיא לא הייתה תקינה?

החליפו להם את המשענת בחדשה..

היה צריך להיעשות מעבר לזה?

יש לציין שהבור היה מסוג הבורות שהיו בכביש 5 לאחרונה, כתוצאה משביתת מע"צ. משהו בסגנון.

תודה 8)

172

פורסם

לפני כחודש כרית הצד של הנוסע נפתחה ב-C3 אצלי בעבודה.

אחד החבר'ה עלה על קרש, כן קרש שהיה מונח על הכביש.

לפתע היה בום עצבני והדבר הבא שהם ראו זו כרית אויר מנופחת.

לא נעים, ריח של אבקשת שריפה משולבת עם אבקה לבנה.

בכל אופן ה-C3 הזו כבר חודש נוסעת עם נורית אתראה של "AIR BAG" ולחברת ההשכרה ממש לא מזיז.

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...