רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,616 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו יכול לעזור לי בהזמנת מוצרים מחו"ל איזה אתרים שולחים לארץ ואיך מזמינים ? בתודה מראש אסף
הודעה אחרונה מאת 205 אייי.G.T, -
- 21 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חבר שלי אכל שלילה עד למשפט.... על זה שהוא נהג בכביש של הוד השרון שמותר שם 50 הוא נסע 43 מעל המותר כחולים תפסו אותו...לקחו לו את הרישיון .... וכנראה יזמנו אותו למשפט עוד חודש... מה הוא יקבל? 10 חודשים שלילה?!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 11 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אוקיי אבא שלי החליט לקנות בליינדר לאוונסיס החדשה שלנו עכשיו אני לא בין איזה דגם לקנות כדי שיכסה את האוטו טוב מבחינת גילוי יש את הM20 extreme או את הM30 שמשום מה יש אותו רק באתר הישראלי... יתאים שתיים מקדימה וזהו?
הודעה אחרונה מאת TaZoK, -
- 2 תגובות
- 831 צפיות
בקישור המצורף: http://62.90.71.124/heb/dover/3523888.rtf
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אממ הגיעה לידי תמונה של עטיפה של דיסק...עם הרכב הנ"ל,למישהו יש מושג מי היצרן של הבובה??
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האם יש אפשרות לדעת לפי שני הספרות האחרונות (04) איזה שנה הרכב? אני יודע ש-56 זה 2004 ו-51 זה 2003 במספר דגמים. יש בכלל שיטה למספור השנתון הזה, או שזה אקראי?
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה לא ניסינו כנגד המכמונות מנעול מכסה את המספר, הרשת מכסה, הלכנו לאתרים שונים שימכרו לנו חומרים המונעים החזרה, והנה כל מה שהיינו צריכים לעשות זה לקחת את הספריי לשיער של האישה וזה הכל. כל הכבוד לדרומיים האלה, הפגינו חשיבה מקורית ויצירתיות.
הודעה אחרונה מאת Dr Evil, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה הפירוש של המילה GTI???
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תהנו http://images.maariv.co.il/cache/ART619444.html
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 5 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אז ככה,רציתי לדעת מה יקרה אם תופסים אותי החבר'ה הכחולים בכביש בינעירוני בלי טסט בתוקף (נגמר היום בלילה) והאם זה יכול להיגע לשלילה,או שזה רק קנס כספי?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת leon 20VT, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
עם יד על הלב, מישהו פה פעם השתמש בזה? באורות החנייה? האם הדבר היחיד שהם עושים באוטו זה אכן לגמור את הבטריה כשבמקרה שכחתי לכבות את האורות? לא היה עדיף שכשאין סוויצ' פשוט האורות היו נכבים? אפילו בטסט לא בודקים את האורות האלו.
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נראה בשעה האחרונה , ( 10:30 ~ ) מתחת לגשר השלום . ניידת סמויה מסוג סוזוקי בלנו בצבע כסף , שתי הספרות האחרונות של המספר היו 28 . רכב השכרה מאלדן . שימו לב !
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
קודם כל לידיעתכם הוחלט להחליף את הדלק מועשר עופרת בדלק עם אשלגן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2852469,00.html השאלה היא האם מותר להשתמש בדלק מועשר אשלגן ברכבים עם ממיר קטליטי? האם זה יותר טוב לרכב? והאם זה לא ידפוק את המנוע של רכב ישן שחייב עופרת לשימון וניקוי השסתומים? וזהו **עריכת הנהלה: קיים דיון פעיל בנושא בפורום טכני, אנא המשיכו שם**
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבוד השופטת נ. קפלינסקי מבית משפט השלום רמלה גזר עונש של 2 חדשי מאסר בפועל אשר ירוצו בעבודות שירות על אבוקסיס משה בגין עבירה של תקיפת שוטר בנסיבות מחמירות. נסיבות המקרה היו כאשר שוטר אשר מילא את תפקידו כדין הבחין כי נאשם 2 נוהג בניגוד לכוון התנועה. השוטר ביקש מנאשם 2 לעצור ולהזדהות ואחז ברשיונו. נאשם מס' 1 אשר הבחין ששוטר עיכב את אחיו, איים על השוטר שידקור אותו, שישחט אותו וירצח אותו "עוד היום" ושזה יהיה יומו האחרון. בהמשך נאשם 1 ניסה להכות את השוטר באגרופיו בכוונה להכשילו, אלא שאלו שנכחו במקום מנעו זאת ממנו. כאשר השוטר הודיע לנאשם 1 על מעצרו, נאשם 1 נמלט ובכך ברח ממשמורת חוקית בה היה עקב עבירה מסוג פשע. באותן נסיבות נאשם 2 תקף את השוטר בכך שבעט בו …
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קבוצה ישראלית עלתה לשלב הסופי של מכרז *BOT בטייוואן דני טל, הנציג הכלכלי בטיוואן: " במידה והקבוצה הישראלית תזכה בפרוייקט, יהיה זה הפרוייקט הגדול ביותר בו זכתה חברה ישראלית בטייוואן עד כה" קבוצת משקיעים ישראלית, Appian-Group, עלתה לשלב הסופי במכרז להקמת מערכת אוטומטית לניהול וגביה בכבישי האגרה בטייוואן. מדובר בפרוייקט BOT לפרק זמן של 20 שנה לצורך הפיכת מערכת הגביה הידנית המסורבלת הנהוגה כיום בכבישי האגרה בטייוואן לאוטומטית ומתקדמת, בדומה לכביש חוצה ישראל, ובכך לחסוך זמן ולשפר את השירות. בטייוואן 770 קילומטרים של כבישי אגרה הכוללים 120 מחלפים, ו- 18 נקודות גביה ידניות. זכייה בפרוייקט תהיה משמעותית לנוכח העובדה שכבישי האגרה בטייוואן הנם החלופה העיקרית ל…
הודעה אחרונה מאת כRובי, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
נסעתי היום למשרד הרישוי בחיפה , לאחר שנאמר לי בטלפון שהם יקבלו אותי. הגעתי לשם , והקופאית אומרת לי שאינני מהצפון (די באמת ? ) ולכן היא לא תקבל אותי , אמרתי לה שאני כולה צריך הדפסה של הרישיון וזאת כדי למכור את הרכב וכו וכו ואין צורה אחרת לעשות את זה בלה בלה בלה , היא אמרה לי "אני לא מתווכחת , שלום!" בקיצור ולעניין ... בזמן שהארץ המסריחה שלנו שובתת , והמקום היחיד בחיפה בפתוח , אין להם לב שבנאדם שנסע 120 ק"מ וחיכה קרוב ל 40 דקות בתור , וכל זה בשביל הדפס מסריח שלא לוקח יותר מ 30 שניות ...(את הפרטים היא כבר הזינה במחשב והעלת את הטופס והכל , רק היה צריך ללחוץ הדפס) קיצור גועל נפש מה שהולך היום במדינה המסריחה שלנו !
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כב' השופטת נ. אוהד מבית משפט השלום פתח-תקוה פסלה את הנאשם, פריג' ראקז, מלקבל רישיון נהיגה לתקופה של 6 חודשים וזאת בגין העובדה שלא נשמע להוראת שוטר לעצור לבדיקה שיגרתית, המשיך בנסיעה ונאלץ לעצור ברמזור וכמו כן נהג הנאשם בעת שנפסל בהוראת בית משפט המחוזי. בנוסף נהג הנאשם בכפר קאסם ברכב בזמן פסילה, ללא רישיון נהיגה וללא פוליסת ביטוח. כמו כן הואשם פריג' ראקז בעבירות של סמים, רכוש, איום ותקיפה. פ 001867/01
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
מה בדיוק היתרון של תיבה עם 6 הילוכים על פני תיבה עם 5 הילוכים? (ולפני שאנשים יקפצו - כן, ביצעתי כבר חיפוש)
הודעה אחרונה מאת ozzy, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אולי לא שמתם לב אבל בשני הכיוונים יש כל מיני שלטי מהירויות 60 וגם 80, כאשר גם כך המהירות מוגבלת ל100 (כל עוד אתהלמשלם על הנסיעה ). לא מצאתי כל צידוק לשילוט הזה מלבד הכיתוב באישור קצין משטרה. האם כל קצין משטרה יכול להגביל את מהירות הנסיעה ללא כל צורך? עד מתי ישלטו שם השלטים המגוכחים האלה ?
הודעה אחרונה מאת IID, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
הערכות מיוחדת לליל הסילבסטר תהיה גם של אגף התנועה, תוך איוש מרכז דיווח ושליטה, הכוונת תנועה והסדרת חניות בסמוך למקומות הבילוי השונים. כמו כן יתוגבר הפיקוח בכבישים העירוניים והבינעירוניים, על מנת לאפשר זרימת תנועה תקינה, וכן יוגבר הפיקוח על עבירות התנועה. שוטרי התנועה יפרסו באיזור מקומות הבילוי והפאבים ויבצעו לנהגים בדיקות לגילוי שיכרות על מנת למנוע תאונות ושיבושי תנועה. " משטרת ישראל עושה ותעשה כל שביכולתה כדי לממש את אחריותה על מנת לאפשר למבלים לבלות בשלום ובבטחה, ותתפרס בכוחות מתוגברים על מנת להגביר בקרב האזרחים את תחושת הביטחון". אמר מפכ"ל המשטרה רנ"צ שלמה אהרונישקי.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם. עזבו רגע את כל המגזינים והעיתונים שמדרגים את מכונית השנה. אני חושב שגם אנחנו צרכים לבחור ולהביע דעה כאן בפורום על האוטו שעשה לכם את זה השנה. לי היה בחירה די קשה בין ה אלפא 147GTA ל STI החדשה. אבל בחרתי בכל זאת בSTI מה אתם חושבים
הודעה אחרונה מאת avihay, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז הסיפור הוא כזה: ביום 29/06/2003 נעצרתי על ידי שוטרת עם ממל"ז בדרך קיבוץ גלויות 120 בת"א, בטענה שנסעתי במהירות 77 קמ"ש במקום בו מותרת מהירות 50 קמ"ש לפי תמרור ב-24. המרחק הנמדד - 174.1 מטר, "אני מפעילת הממלז שמרתי על קשר עין רצוף ... נעצר בצד והוסברה לו העברה ... כמו כן הוצגה לו מהירות ומרחק המדידה ... בכל הכניסות לעיר מוצבים כשורה וברור תמרורים ב-24" ביום 27/06/2003 , תוך 30 הימים הנדרשים, שלחתי מכתב רשום ליח' תנועה יפתח שנתנה לי את הדו"ח, ובו הסברתי את מסלול נסיעתי שאין בו תמרור ב-24 (דרך עירונית) בשום מקום (למתעניינים : איילון צפון , צומת וולפסון לכיוון צפון (תמרור ב20 שמגביל ל 70 קמ"ש) , ימינה לרח' בן צבי, שמאלה לרח' הרצל, ימינה לרח' קיבוץ גלויות, וב…
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עשרות קונדומים משומשים, נמצאו בצידי אחת מהדרכים הבינעירוניות בצפון, לצידי אחת מתחנות האוטובוס. עובדי מע"צ, אשר יצאו למבצע נקיון כבישים תחת הכותרת "מנקים את השנה", נדהמו לגלות מימצאים אשר אינם שייכים מן הסתם, לדרכים הומיות רכב ועתירות תנועה. בין השאר, כאמור, עשרות קונדומים ליד תחנת אוטובוס בצפון, 3 מיטות שנזרקו לצידי מחלף מורשה, במרכז הארץ, 900 פחיות שתייה ועוד כמספר זה בקבוקים ריקים, מסוגים שונים, אלפי קופסאות סיגריות ריקות ו-83 צמיגים. כל אלה רוכזו בנפות מע"צ, הבקבוקים יוחזרו והכסף יועבר לקופות לרכישת קפה ותה לעובדים. כן נמצאו פריטי רכב רבים ובהם מכסים לגלגלים (טסות) מסוגים שונים. מקור: מאיר גזית, יועץ תקשורת דובר וממונה על קש"ח
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מקצה 39... השעה: 23:13, תאריך 28.09.2003 המקום: חניון בקומה 3- בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה פעם ראשונה שלי בקארטינג... והיה גדול! ממש כיף.. השליטה, האחיזה, ההשתפרות תוך כדי נסיעה, הלמידה "על המקום", העקיפות, המתח... הילדים הקטנים המטומטמים שנכנסים בך מאחור כאילו שזה מכוניות מתנגשות (עד עכשיו כואב לי הגב והצוואר)... ממש נהנתי... מה אתם אומרים על זמן של 34.73? לא רע? או לא טוב? יחסית לבחור במשקל של כמעט 90 ק"ג (זה בטוח הכביד על הקארט ). דרך אגב, אם זה משנה, זה היה על קארט מספר 33... שמשום מה נראה לי שהיה אחד האיטיים (אולי זה בגללי (המשקל), והעובדה שרוב האחרים היו ילדים קטנים ששקלו בטח 50 ק"ג)... בואו נעשה פה מעין סקירה על כמה כל אחד עשה.. יהיה מעניין.... יש מק…
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה התחיל מסמלים שבאורח פלא שבוע אחר קנייתם(שנת 2000) נעלמו לפתע ואיש עדיין לא יודע היכן הם עד היום..... הגנב השאיר כמה סימנים לא מחמיאים לרכב.....עברה שנה(2001) והנה הכיסויי גלגל(טאסות) תפסו גלגלים ויצאו לדרכיהם באורח פלא בליל בין חמישי לשישי לפני שנתיים (איך אפשר לשכוח דברים כאלה כואבים שגונבים לך דברים)......והיום(2003) כאשר קמתי הבוקר צמד המגיני רוח התמימים והצנועים שלי עשו קסמים ונעלמו. דבר אחד עדיין לא הבנתי סמלים בסדר....טאסות למרות שהיו מחוברות לבורג עם אום....אמרתי בטח קאטר.....והיום מגיני רוח זהו לא הבנתי אם כאשר החלון סגור השמשה (כנראה לפי מה שאני יודע) נועלת את המגיני רוח...(U הפוך והשמשה נכנסת בינהם). מישהו יכול להסביר לי מה הולך כאן?! איך זה נגנב? הר…
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 0 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הודעתו של דובר משרד התחבורה
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 4 תגובות
- 911 צפיות
חברה אני צריך מידע על פולקסוואגן - היסטוריה, ואסטרטגיה שיווקית היום. כמו כן קצת מידע על המתחרים העיקריים של דגם הגולף. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבוד השופטת שירה בן שלמה מבית משפט השלום ראשון לציון גזרה 5 חודשי עבודות שרות בבית חולים איכילוב בת"א על גליק עזרא אשר הואשם בעבירה של זיוף מסמך הקשור לשימוש ברכב, העברה ואחסון של מידע כוזב ושיבוש מהלכי משפט וזאת בשני אישומים, קרי, בשתי הזדמנויות שונות. הנאשם זייף באמצעות מחשב החברה אותה ניהל רשיון נהיגה עבורו, לאחר שרשיונו נפסל למשך 30 יום, ולאחר חפוש שערכה המשטרה במשרדי החברה הורה לאחר להשמידו. באופן דומה זייף 2 רשיונות נהיגה לאחר, שרשיונו נפסל, תמורת 750 ¤, ולאחר החפוש האמור ביקש גם ממנו להשמידו וכך עשה. פ 003248/02
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סרט חובה לכל חובבי הרכב. בקרוב של בסרט http://www.apple.com/trailers/wb/looneytunesbackinaction/trailer
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ריכוז עבודות בכבישי מתנ''א מרכז לשבוע: 29.12.03 עד 3.1.04 29.12.03 עד 3.12.03 כביש 1 חמד לכיוון מזרח, הטלאות, חסימת נתיב מ- 22:00 עד 05:00. - 30.12.03 כביש 1 מוצא לכיוון מזרח, ביצוע עבודות צבע, חסימת נתיב מ- 23:00 עד 05:00. - 29.12.03 כביש 38 צומת ביג לכיוון דרום, ביצוע עבודות אספלט, חסימת נתיב מ- 21:00 עד 05:00. - 29.12.03 עד 30.12.03 כביש 41 צומת בית רבן כנות, ביצוע עבודת הטלאות, חסימת נתיב מ- 22:00 עד 05:00. - 30.12.03 כביש 41 צומת בית רבן, החלפת נורות רמזור, חסימה בצומת לסירוגין מ- 22:00 עד 05:00. - 29.12.03 עד 30.12.03 כביש 40 צומת בדק עד בארות יצחק, ביצוע עבודות צבע, חסימת נתיב לכיוון צפון מ- 22:00 עד 05:00. - 29.12.03 כביש 40…
הודעה אחרונה מאת BlackSheep,
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 937 אורחים (הצג רשימה מלאה)