רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
סרט חובה לכל חובבי הרכב. בקרוב של בסרט http://www.apple.com/trailers/wb/looneytunesbackinaction/trailer
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ריכוז עבודות בכבישי מתנ''א מרכז לשבוע: 29.12.03 עד 3.1.04 29.12.03 עד 3.12.03 כביש 1 חמד לכיוון מזרח, הטלאות, חסימת נתיב מ- 22:00 עד 05:00. - 30.12.03 כביש 1 מוצא לכיוון מזרח, ביצוע עבודות צבע, חסימת נתיב מ- 23:00 עד 05:00. - 29.12.03 כביש 38 צומת ביג לכיוון דרום, ביצוע עבודות אספלט, חסימת נתיב מ- 21:00 עד 05:00. - 29.12.03 עד 30.12.03 כביש 41 צומת בית רבן כנות, ביצוע עבודת הטלאות, חסימת נתיב מ- 22:00 עד 05:00. - 30.12.03 כביש 41 צומת בית רבן, החלפת נורות רמזור, חסימה בצומת לסירוגין מ- 22:00 עד 05:00. - 29.12.03 עד 30.12.03 כביש 40 צומת בדק עד בארות יצחק, ביצוע עבודות צבע, חסימת נתיב לכיוון צפון מ- 22:00 עד 05:00. - 29.12.03 כביש 40…
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
במידה והיה לכם סכום בלתי מבוטל (אבל בגבולות ההגיון), מה הייתם משפרים ברכבכם? איזה שינויים הייתם מכניסים בו כדיי להפוך אותו לטוב יותר? ואם אין לכם אוטו ספורטיבי, ועדיין יש לכם רעיונות ממשיים על שיפור רכב כלשהו (ולא סתם לזרוק "הייתי משפר את הטורבו"), אז תכתבו איזה אוטו (ושוב, בגבולות ההגיון, שלא יהיה פה פורשה 911GT2 או אלוהים יודע), ומה הייתם משפרים. אם אפשר להכניס סכומים, מה טוב, אבל סכומים זה בדרך אגב, ופחות חשוב\מעניין. אז, יאללה, לכתוב.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
נגמר לי הטסט ב 22/1. עדיין לא הגיע אלי החידוש. היה צריך להגיע כבר? מה אני עושה אם כן, משרד הרישוי בשביתה לא?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברה מישהו יכול לענות לי על שאלה פשוטה? האם לשומאכר יש קלאץ בפורמולה? ככל שידוע לי יש לו תיבה חצי אוטומטית ולפי מיטב ידיעתי בתיבה חצי אוטומטית אין קלאץ' ואם אין קלאץ' אז למה הוא נחשב כהנהג שמעביר את ההילוכים הכי מהר שיש כיום....? הרי זה לא תלוי בו אם אין קלאץ'...... מישהו יכול להבהיר לי את הנושא?
הודעה אחרונה מאת snoop, -
הנושא - חקיקה
מאת Mad Max- 2 תגובות
- 841 צפיות
אנא תכנסו לכאן ותקראו , זה חשוב!
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פרוטוקול מס' 107 מישיבת ועדת הפנים ואיכות הסביבה יום רביעי, ט"ו בכסלו התשס"ד (10 בדצמבר 2003), שעה 09:00 סדר-היום: מרוצי מכוניות הנערכים על ידי בני נוער � "דיון מהיר" של חבר הכנסת איתן כבל. קישור: http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/pnim/2003-12-10-01.rtf
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 979 צפיות
חבר טוב שלי רכש במזל טוב מיאטה שנת 98 ביום שישי האחרון, אולם נתקל בבעיה בעת ניסיון לבטח אותה, חברה אחת נתנה לו הצעת מחיר של 8000 ש"ח לשנה, ואילו חברה אחרת אליה פנה, כלל אינה מעונינת לבטח את הרכב אצלה. אישית, מעולם לא ידעתי שביטוח רכב זה הוא בעייתי, האם יש כאן כותבים בעלי רכב שכזה, או מכירים אחרים ויכולים לייעץ על חברות ביטוח המציעות מחיר סביר יותר לביטוח הרכב ??? אודה מאוד לקבלת עזרה, ה RS.
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
פרוטוקול מס' 107 מישיבת ועדת הכלכלה מיום שלישי, י"ד בכסלו התשס"ד ( 9 בדצמבר 2003 ), שעה: 10:00 סדר היום: תאונות הדרכים ובעיית הפיקוח על כשירות צמיגי כלי רכב - דיון מהיר בהצעתה של חברת הכנסת אורית נוקד. קישור: http://www.knesset.gov.il/protocols/data/rtf/kalkala/2003-12-09-02.rtf
הודעה אחרונה מאת The Garlic Press, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כידוע לכם הרכב שלי הורד מהכביש, לאחר שתוקנו הליקויים , הינני צריך לעבור טסט , לפי מה שאמרו לי לאחר שחותם לי הטסטר על הטופס של ההורדה ונותן לי אישור שעברתי טסט (אני מניח ?) אני הולך למשרד הרישוי ... מפה יש לי קצת בעיה להבין מה עושים חלק אומרים שאני מראה להם והם מדפיסים לי רישיון ואני הולך לדואר וחותם כמו שכפל רישיון אמור להיות. חלק אמרו שאני מוציא רישיון בצבע אדום (זמני) , מחתים שוב את הטסט , ואז מחזיר להם והם מוציאים לי כחול רגיל וחלק אחר אמרו שצריך להוציא רישיון אדום (זמני) , לעבור איתו טסט , ללכת לקבל כחול ולעבור איתו טסט שוב .. מה לעזעזל אני עושה ?! בנוסף לכך , הבנתי שבשביל לעשות העברת בעלות חייבים טסט \ רישיון בתוקף ... מכיון שמשרדי הרי…
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
מאסר בפועל בגין נהיגה בפסילה כבוד השופט בן פיילס מבית משפט השלום בקרית שמונה גזר 12 חודשי מאסר בפועל על ונונו בגין העובדה שהורשע על פי הודעתו בעבירות של נהיגה בזמן פסילה ונהיגה ללא תעודת בטוח תקפה, בכך שביום 6.1.03 בשעה 10:00 לערך, נהג ברכב מסוג פרטי, בחצור הגלילית, אף שידע כי הוא פסול מנהיגה. ונונו הינו בעל רשיון נהיגה משנת 1983 צבר עד כה, 22 הרשעות בעבירות תעבורה , בינהן ריבוי הרשעות בגין נהיגה ללא רשיון נהיגה תקף (ת/2, מס' 22,18,19,16) וכן בעבירות מהירות מסוג הזמנה לבית המשפט (ת/2,מס' 15,14,13) ואף בגין אחריותו לגרימת ת"ד בנהיגתו בחוסר זהירות (מס' 20). כבוד השופט בן פיילס: "העבירה של נהיגה בזמן פסילה הינה מהחמורות בפקודת התעבורה, ובגינה נקבע עונש עד שלוש שנ…
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בכל מקרה, מי שבפורום של רכישת רכב, ראה שזיינתי לכם לא מעט תשכ'ל ואתם בטח חושבים שאני איזה דיקטיל, אבל בכל זאת... זה האוטו שאני ואבי החלטנו לקנות בסוף: http://www.pic4u.co.il/share/album.aspx?a=bb6f21e56d35430c82cea3b937d0f572 תכנסו תראו את התמונות... המכונית למי שלא הבין לבד: אודי a3 1.8 ידנית שנת 2002 עם 20 אלף קילומטר. מושבי עור מוקסון(אור לבן\בז), מערכת סאונד משפורת עם רמקולים של בוס ו-2 אחוריים של אינפיניטי. כל התוספות... בקיצור, בונבון...
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם אתם חושבים שלנשיא המדינה יכולה להיות השפעה בנושא של הספורט המוטורי, אם הוא יביא את דעתו על נושא זה, כמובן שנציגים מאיתנו יפגשו איתו בנושא הזה, האם אתם מעונינים כי אני מכיר אישית חבר מהפורום שמכיר את נשיא המדינה, והוא יכול לנסות לפתח איתו שיחה על הנושא הזה, מה אתם אומרים
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
המחליפה של הקווילייר,למי שלא יודע. זהה מכנית לאופל וסאאב
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 885 צפיות
יש משהוא שאני לא מבין למה ל M3 יש כל מיני שמות מוזרים כאילו שזה דגם אחר ככמו: laguna sea או hamman מה ההבדל בין M3 רגילה?
הודעה אחרונה מאת המכונאי, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2851376,00.html מה לא יעשו בשביל עוד כמה שקלים!!!!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בתאריך 29.12.03, בשעה 22:00,יערך שינוע מטען חורג, מאזור התעשייה הצפוני בלוד לחריש. המטען באורך 45 מ' והוא ישונע על ידי מספר מובילים . להלן מסלול הליווי: אזור התעשייה צפוני ליד "דניה סיבוס",צומת כביש 40 מחלף לוד כביש 1 מחלף בן שמן עלייה לכביש 6 צפון עד ניצני עוז. יבוצעו עצירות מעת לעת של הליווי בשול הדרך לשם שחרור לחצי תנועה. מועד סיום הליווי לכל המאוחר עד השעה 05:00 למחרת. מקור: דובר משטרת מחוז ת"א
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הודעתו של דובר משרד התחבורה
הודעה אחרונה מאת 205 אייי.G.T, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני עושה איזה עבודה וצריך מידע, וכמה שיותר... רצוי שזאת תהיה כתבה מיוחדת רק על בעיית היציבות אבל גם כתבות כלליות על ה-TT שיהיו בהם כמה שורות על הנושא תתקבלנה בברכה . את הכתבה ב-y נט כבר ראיתי... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-91069,00.html
הודעה אחרונה מאת shooter h, -
- 0 תגובות
- 920 צפיות
לא ברור לי מה החוק אומר לגבי הגיל המינימלי המתיר שימוש בעגלה חשמילת המשמשת בדרך כלל את אוכלוסיית המבוגרים, קיבוצניקים ושחקני גולף. ברור כי כל אותם מוגבלי ניידות, אשר עושים שימוש ברכב, אין להן רישיון או ביטוח לכך. מה המצב בישראל? האם נוער עושה שימוש בכלים אלה על הכביש? ראו כיצד עיר בפלורידה מתמודדת עם הבעיה שמקבלת ביטוי לא במהירות מופרזת אלה בנהיגה ללא התיחסות למרורים, רמזורים, סימני כביש ושימוש פרוע במקומות חניה. מקור: All materials © 2003 Gainesvillesun.com http://www.sunone.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20031227/LOCAL/212270331
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
היום נסעתי בכביש גהה ממחלף ראשון לכיוון צפון. 2 המצלמות שהיו על קטע הכביש שבין מחלף ראשון למחלף של כביש מס'1 נעלמו. זה נראה לי תמוה, משום שהראשונה היא מצלמה אמיתית (לא דחליל) שתפסה לא מעט טרוריסטים. (גלוקוז, כבר קיבלת משהו בדואר?. עוד מישהו שם לב לזה?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא הייתי שם מעולם. אשמח לשמוע איך המסלול שם(בהשוואה להרצליה) איך המכוניות שם (בהשוואה להרצליה) ואיך המרשלים והמדריכים שם... שוב בהשוואה לקניון הקרוב ההוא... רון.
הודעה אחרונה מאת Yaron Edry, -
שלום לכולם... טוב השבוע אחרי הרבה זמן שלא נתקלתי בכחולים קיבלתי מפגשים לא רצויים. היום: יום ראשון השעה : 6:15 בבוקר מיקום:מול כלא השרון רכב מסוג B4 לבן בלי סימון עם לוחית אדומה עומד בשולי הכביש. ככל הידוע לי לרכב אין מולטינובה אבל בכל זאת יכול להיות שהוא לזר. היום: יום שני שעה: 12:40 בצהריים מיקום: בית ינאי רכב מסוג פורד פוקוס בצבע ירוק טורקיז עצר רכב נוסף בשולי הדרך. כמו כן כמה שעות לאחר מכן באותו היום נצפתה בלנו בורדו של אלדן במחלף פולג. והשיא הוא היום מיקום: רעננה צפון שעה: 16:50 רכב מסוג מזדה לנטיס LX בצבע שמפניה זהב מסביב ללוחית לא הייתה השתייכות לשום חברת ליסינג/השכרה בעל לוחית רישוי : 50 - 587 - 90 בפני…
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הודעתו של דובר משרד התחבורה.
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מזל טוב. יש לכם מכונית סינית: http://www.carkeys.co.uk/news/2003_december/24/1478.asp
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 40 תגובות
- 7 אלף צפיות
אבל לפני שעה בערך עצר אותי שוטר. בכביש 4 בכיוון אשדוד.. הייתי עם עוד 3 חברים באוטו. נסעתי 150 בערך.. הוא עקף משאית מימין בזמן שעקפתי אותה משמאל... הפעיל סירנה. סימן לי לעצור בצד עצרתי בצד.. פתח את דלת הנוסע. כולם חגורים כמובן.. ביקש את הרישיון שלי.. התחיל לצעוק עלי שאצא מהאוטו. הייתה שם עוד שוטרת שאמרה שנסעתי 140 הוא אמר לחברי שהיו באוטו שנסעתי 160 לא היה לו ואסקאר.. כשראיתי שאין וואסקאר בניידת.. ביקשתי שתראה לי את מהירות הנסיעה שלי.. כמובן שהיא לא יכלה.. היא אמרה שהיא לא רוצה.. אמרתי לה שתפסיק לשחק איתי משחקים .. "אני נסעתי 110 קמ"ש לכל היותר" היא בתגובה: "אני נסעתי 140 ולא הצלחתי לתפוס אותך" כשאמרתי לה: "הספידומטר שלך כנראה ל…
הודעה אחרונה מאת ozzy, -
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תיראו את התמונה ..... http://kuchi.tiptip.co.il/fileupload/store/UNBusstopj.jpg
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב לפי תאורו של יותם פה, הכביש נשמע כמו דרך מבטיחה להעביר בה איזה חצי שבת, במיוחד שבת כמו היום, שהתחיל דווקא כיום מאוד שמשי ונחמד (חוץ מרוחות קצת מעצבנות)... העברתי לפאלם את תיאור ההגעה למקום ומהלך הנסיעה, העברתי גם את המפה הקטנה והחמודה שיותם הואיל וצירף למעננו... (תודה רבה על ההשקעה יותם ד"א) אני יצאתי מאור-יהודה, כך שתיאורו של יותם התאים לי, שנינו מגיעים מאותו כיוון למקום... תוך 20 דקות כבר הייתי בתחילת כביש 232 (ממש ליד הירידה לחוץ ניצנים למי שמכיר או יעזור לו למצוא את המקום)... מבחינת הנוף, זהו באמת אחד המקומות היפים ביותר שראיתי לאחרונה, במיוחד כעת, כשיש פריחה והירוק שולט בחוץ, השדות, העצים, ממש רוגע לעיניים ולנפש... תפסתי את החברה, לקחתי את המצלמה שלי …
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני לא יודע אם לערער או לא אבל הטסטר הכשיל אותי בכוונה . ביום חמישי האחרון היה לי טסט במשך כל הטסט נהגתי מצוין עד שהטסטר אמר לי לפנות ימינה וישר שמאלה, משום מה שכחתי שאני גם צריך לפנות שמאלה, וממש קרוב לרמזור הטסטר הזכיר לי אז ישר האטתי כדי שאוכל לעבור לנתיב השמאלי כמה מכוניות עברו ואז אני עברתי. אחרי שעצרתי הטסטר שאל אותי למה האטתי ולא נשארתי בקצב של המסלול השמאלי אז עניתי לו שאם הייתי נשאר בקצב שלהם לא הייתי יכול לעבור. הוא לא קיבל את זה ואמר שאני לא בסדר שהאטתי ואני עמדתי על שלי. אני הייתי במלול הימני שפונה שמאלה ושהתחלתי ליסוע ובאתי להכנס למסלול הימני ( שאליו אני צריך להגיע) הטסטר בלי שום סיבה נגע לי בהגה ואמר שבאתי להיכנס למסלול השמאל המורה שלי א…
הודעה אחרונה מאת malky, -
- 26 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאחר קריאה הפורם הסתבר לי כי יש הרבה שלא מבינים דבר פשוט, המהירות כשלעצמה אינה הורגת, אבל עם משהו ישתבש במהירות גבוה (והוא ישתבש) התוצאה תהיה קטלנית,לנהג ולסובבים אותו-ניסוי פשוט, עמדו מול קיר בטון קחו מס' צעדים אחורה והתקדמו לעבר הקיר כאשר המצח שלוח קדימה ונגחו בקיר, עכשיו תעשו אותו דבר, אבל בריצה-למען הסר כל ספק אני לא דוגל בנסיעה איטית אבל אני שולל הישתוללות בכביש ציבורי. המדינה לא השכילה לבנות מסלולים למרוץ כמו באירופה, אבל זה לא נותן לגטימציה לנהוג בחוסר זהירות בארץ. 478 הרוגים בשנה לא משקרים-אבל גם לא בוחרים לכנסת... (מוגש כחומר למחשבה)-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 544 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- laviil
- natco
- desertdriver
- flytomars
- SlowRide
- stx
- BassDriver
- yoav911gt2
- thebaron
- ESTK
- osheri
- sperial