Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בכביש גהה ממחלף ראשון לכיוון צפון.

2 המצלמות שהיו על קטע הכביש שבין מחלף ראשון למחלף של כביש מס'1 נעלמו. :shock:

זה נראה לי תמוה, משום שהראשונה היא מצלמה אמיתית (לא דחליל) שתפסה לא מעט טרוריסטים. (גלוקוז, כבר קיבלת משהו בדואר?.

עוד מישהו שם לב לזה?

פורסם
אכן, גם אני שמתי לב להעדרה של הראשונה - בסמוך לגשר ראשון. הדחליל בסמוך למחלף גנות דווקא נשאר עומד על כנו למיטב ידיעתי (כמו שני הדחילים בכיוון הנגדי, ליד ת"ד הסיירים וגשר ראשון).

רועי,

לצערי הדחליל בכביש 4 דרום מעט אחרי ת"ד הסיירים אינו דחליל :( זו מצלמת מהירות לכל דבר, רק שהיא מופעלת לעיטים רחוקות (אך נוכחתי לראות את הפלאש שלה פעמיים-שלוש בשנה האחרונה...לא עלי, touch wood).

P.

פורסם
אכן, גם אני שמתי לב להעדרה של הראשונה - בסמוך לגשר ראשון. הדחליל בסמוך למחלף גנות דווקא נשאר עומד על כנו למיטב ידיעתי (כמו שני הדחילים בכיוון הנגדי, ליד ת"ד הסיירים וגשר ראשון).

רועי,

לצערי הדחליל בכביש 4 דרום מעט אחרי ת"ד הסיירים אינו דחליל :( זו מצלמת מהירות לכל דבר, רק שהיא מופעלת לעיטים רחוקות (אך נוכחתי לראות את הפלאש שלה פעמיים-שלוש בשנה האחרונה...לא עלי, touch wood).

P.

מכיוון שהיא לא צילמה אותי עובר שם עם מונית על 150 קמ"ש (נהג מטורף :shock: ) באמצע הלילה, חשבתי שזה דחליל (מה גם שמעולם לא ראיתי אותה מצלמת...)

נו, מה זה משנה, ממילא אני תמיד נוסע שם כחוק ;-)

פורסם

אגב, המצלמה על כביש 4 (גהה) לכיוון צפון, לאחר קריית אריה (פ"ת -

בית IBM) שופצה וכעת נראית מוכנה לפעולה, לאחר זמן רב בו הייתה

מושבתת - עם דלת פתוחה לרווחה.... :shock:

beware :wink:

MCS 2008

פורסם

יש מצלמה אחרי גשר ראשון ?! (זה יענו הגשר שמחבר בין ראשון הישנה לחדשה (ז'בוטינסקי למשה דיין)?

עברתי שם פעמים ספורות ולא ראיתי שום מצלמה... :shock:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

רועי,

P.

אין שם מצלמה... :?

פורסם

יש שם מצלמה, טיפה לפני הגשר ממש איך שמתחילים לרדת בירידה שלפניו

היא מוחבאת מאחורי שלט!!

אבל היא דחליל

מוזר שדוקא מצלמה נסתרת היא דחליל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מילא היא חזרה, היום ראיתי שהשניה לכיוון צפון מול התחנת דלק גם קיבלה ארונות תקשורת .

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מילא היא חזרה, היום ראיתי שהשניה לכיוון צפון מול התחנת דלק גם קיבלה ארונות תקשורת .

השנייה לא יכולה , בתצורתה הנוכחית , להיות מצלמה כי מדובר בעמוד דמה . אני אבדוק בקרוב אם החליפו שם את כל העמוד . אין בהכרח קשר בין ארונות תקשורת לנוכחות מצלמה.

פורסם
אולי הם התחילו לשים גם ארונות דמה :lol:

או שמתחילים לעשות עמדות אינטרנט בשולי הדרך עבור הנתקעים :mm_tongu:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...