רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,620 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קרייזלר אמור לייצר מכונית על שתהיה מוכן לכביש בקיץ הקרוב. מכונית עם 850 כ"ס ו 4 מגדשים מכונית חיה רעה הנה הקישור: http://motocar.msn.co.il/motocar/news/news.asp?id=2882&news_day=
הודעה אחרונה מאת reemcharged, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
??? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה...
הודעה אחרונה מאת imri, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמצית האישום: סטיה מנתיב נסיעה, סעיף 40 (א) לתקנות התעבורה תשכ"א 1961 רשלנות, סעיף 62 (2) לפקודת התעבורה (נוסח חדש) תשכ"א 1961 ופרטים נוספים כאמור בכתב האישום. כתב אישום: 1. בתאריך ....נהג הנאשם ........ונסע בכביש..... 2. הנאשם נסע במהירות של 65 קמ"ש ובהגיעו לעיקול שמאלה איבד שליטה על רכבו כאשר סטה ימינה לשוליים הימניים משם המשיך למסלול הנגדי והתנגב במכונית... הנהוגה בידי.... (להלן המתלונן) שנסע בכיוון הנגדי לכיוון נסיעת הנאשם. 3. רשלנותו של הנאשם מתבטאת בכך שנסע במהירות בלתי סבירה לתנאי הדרך והעקומה במקום ועל ידי כך גרם לתאונת דרכים בה נחבלו בגופם הנאשם, המתלונן ונוסעת במכוניתו וכלי הרכב המעורבים ניזוקו. סה"כ האשמות: 1. סטייה שלא בבט…
הודעה אחרונה מאת U-re, -
קורס נהיגה
מאת Nis- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לברר פרטים על קורסי הנהיגה השונים המתקיימים בארץ ( מסלולים, אלתרנתיב) המלצות וחוות דעת ממי שעבר קורסים כאלו. וכמובן כיוון של מחירים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הגיע לי דו"ח על תמרור אין כניסה. למי שלא זוכר: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=20202&highlight=%E6%EE%EF+%E4%F1%FA%E2%EC%E5%FA מסתבר שהתמרור לא היה חוקי, ואכן יום אחרי שנתנו לי דו"ח הורידו את התמרור. היום הגיע לי הדו"ח. למי אני פונה בשביל לבטל אותו? אני מקווה שיש עם מי לדבר והאפשרות היחידה היא לא ללכת להישפט כי ממש אין לי כוח לכל התהליך הזה. עריכה: מאיפה אני יכול להוציא פרוטוקול על הצבת התמרור?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הצעת חוק של חבר הכנסת דניאל בנלולו פ/1767 כיום נשללת גמלת הבטחת הכנסה מבעל רכב. זאת, מבלי להביא בחשבון שיקולים של שווי הרכב, צורך משפחתי או אחר ברכב וכד'. יתרה מכך, קיומו של רכב יכול לסייע למקבל הגמלה במציאת עבודה והפסקת ההזדקקות לגמלת הבטחת הכנסה. סעיף 9א(ג)(1) לחוק הבטחת הכנסה, התשמ"א-1980, נועד להתמודד עם בעיה זו. ברם, סעיף זה מעולם לא נכנס לתוקפו ובחוק התכנית להבראת כלכלת ישראל, הוא אף בוטל החל מה-1 בינואר 2005. מוצע לתקן את הסעיף כך שבמקום מתן פטור לרכב ש"גילו" למעלה מחמש שנים, יינתן הפטור לרכב ש"גילו" למעלה משבע שנים. כך יוקטן הנטל התקציבי הכרוך בהפעלת הסעיף. בנוסף, מוצע כי הסעיף יופעל החל מיום 1 בינואר 2004. סעיף 9א(ג)(4) לחוק המאפשר לבעל רכב, שלי…
הודעה אחרונה מאת תומR, -
חדש בפורום!!! תמונות!!! 1 2
מאת מתן-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בשעה טובה גם לפורום הזה מגיעות תמונות. הפעם, האימפרזה ו ה GTI נופשות בנווה צדק. הזמנות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
אני לא יודעת איך מאייתים באנגלית דהייטסו שרייד ואני לא מצליחה למצוא תמונה האם תוכלו לעזור לי ?
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז זהו, היא הגיעה, כולל 180 כ"ס. http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=1984
הודעה אחרונה מאת Guy, -
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם... הייתי מאוד שמח עם אנשים פה הפורום (שמידי פעם רושמים על זה) היו מפרסמים באופן כללי על השכרת רכב במדינות בהם היו + מפרט על מחיר/סוג הרכב/עלות דלק באותה מדינה- והתרשמות קצרה על החוויה.. כבר קראתי פה פעם פעמיים על כאלו שעשו זאת... ואני השכרתי לדוגמא רכב ב-45$ (גיפ סמוראי 98) ליום ל-3 אנשים והיה כיף לא נורמאלי... מומלץ בחום.. כל זה ע"מ שאנשים שיוצאים לרחבי העולם יוכלו לראות דומאות "חיות" של אנשים שעשו זאת ולא להדפק במחיר וגם לקבל רעיונות... (אני למשל בכלל לא תיארתי לעצמי שאני ישכיר גיפ בכזאת עלות... בכלל לא שווה לקנות בארץ גיפ אלא לחסוך עלויות ולנסוע לטורקיה מתי שבא להתלכלך קצת)... מקווה שתיענו מי שיכול... תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת NASHNASH, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כב' השופטת אטליא וישקין מבית המשפט לתעבורה בפ"ת גזרה את העונשים הבאים על והבה שלתיאל אשר האושם בגין חמישה מקרים שונים, בהם נהג בזמן פסילה. בגין אישום מס' 1 : 6 חודשי מאסר בפועל, 6 חודשי מאסר על תנאי ו 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה. בגין אישום מס' 2: 6 חודשי מאסר בפועל , 6 חודשי מאסר על תנאי ו 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה. בגין אישום מס' 3: 6 חודשי מאסר בפועל , 6 חודשי מאסר על תנאי 10 חודשי פסילה מלקבל רישיון נהיגה. כנ"ל לגבי אישומים 4ו-5 פל 000114/03
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני מחפש את הבחור שהבלש הרים עליו יד... אנא צור איתי קשר 055-777353 אלון לכל שאר החברה היותר מבוגרים שקוראים את זה - זו בדיוק הסיבה שעלינו להמשיך להגיע למפגשים כדי ששוטרים מושחתים וחסרי תרבות לא ינצלו לרעה את סמכותם. ודרך אגב, הצלם ששטען שאיננו שוטר, נראה על ידי אח"כ מניח את המצלמה בניידת ונכנס אליה ומשוחח עם השוטרים. חובה להגיש תלונה נגדו! אני לא נגד הפעילות הסמויה שהם עושים - טוב לי עם זה שלא ישתוללו במפגשים. אבל, מפה ועד להרים ידיים על ילד שאפילו לא פנה אליו ועוד להגיד לבחור שיש לו מזל שהוא באמת לא הרים עליו יד... חבל שהוא לא חשב להרים יד עלי או על הבן שלי בן ה 19 חודש... חרא של בן אדם... מקומו במעצר לא במשטרה... אלון
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרבה זמן אני מנסה להבין מה הקשר בין ה CLK הרגילה ל - CLK GTR. לכאורה, לפי השם, יש בינהם קשר כלשהו, אבל מבחינת מנועים וכו' אין שום קשר בינהם. בכלל, באופן כללי, הבנתי שה CLK GTR מיועדת לסבב מירוצי הטורינג, אבל בינה לבין שאר המכוניות בסבב (911 GT2 וכד') אין ממש קשר. בכל מקרה, כמו שאתם רואים - אני מבולבל. אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר בבלאגן, ולתקן את הטעויות שיש לי (ויש, אני בטוח), ואולי (אם יש לו כוח) לתת סקירה כללית על הGTR וייעודה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתם יכולים לרשום לי מי אתם? על מה אתם נוהגים? למה? פשוט מעניין אותי לדעת כמה\מי\למה אנחנו... תודה , אדריאן.
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבוד השופט ישעיהו שנלר מבית המשפט המחוזי בת"א חייב את חב' אזורים בנין (1965) בע"מ, חב' פ.ג. גלילות בע"מ, אינברסיונס טוריסטיקס ס.א. וישאל אמלט השקעות (1993) בע"מ למסור את מלוא החזקה ו/או השימוש במקרקעין המצויים בחזקתן ובבעלותן הידועים כגוש 7244, חלק מחלקה 1 בשטח של כ- 4,232 מ"ר הכלולים במסגרת הפקעת המקרקעין בתוכנית תל-אביב (תא/ד/2716) אשר צורפה לבקשה. במקום מתוכנן הקמת מחלף, כולל בניית גשר עילי - רמפה - להזרמת התחבורה בכביש חיפה-תל-אביב בצומת הקאנטרי-קלאב מצפון למזרח, דהיינו מכביש 20 לכביש 5. המקרקעין המיועדים להפקעה מצויים בצידו המזרחי של מתחם הקאנטרי-קלאב והגובל בדרך נמיר. המקרקעין הינם חלק משטח ה"קאנטרי-קלאב" וכששטח החלקה כולה הינו 114,884 מ"ר (להלן - הקאנטרי).
הודעה אחרונה מאת דן-אברהם, -
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
עוד יום שישי עובר לו ואני מוצא את עצמי בדרך צפונה אל חברתי שתחיה. יום שישי הזה הותיר את רישומו עלי בחתך עמוק באצבע (כוסאומו ברגי כוכב מגורדחים) ו-205 אחת מפורקת בחניה... לאחר שיצאת מרישון הגשם החל לרדת בעוז (למזלי...) וליווה אותי לאורך כל הדרך יחד עם רגל ימין כבדה. לאחר מחלף אולגה, בירידה ליד תחנת הכח ראיתי הבהובי ניידות במחלף קיסריה. המחט התייצבה לה על מספר חוקי יותר עד שהגיעה ל-0. אפס ?! מחזה מלבב... ניידת אוונסיס וניידת B4 חסמו את הכביש כאשר מלפניהן החלה לנסוע שיירה די רצינית. פסל סביבתי גדול ומכוסה בברזנט, עם צללית מטוסית משהו, הוסע לאנשהו. דווקא עכשיו?! הספקתי להצטער שלא ירדתי לדרך 65 אלא נשארתי על כביש החוף כי היה לי זמן רב לחש…
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 42 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
הרכב הנ"ל נמצא בבעלותי כשנה הוא נקנה במחיר מחירון של 33K היום לתדהמתי הרבה בדקתי את מחיר המחירון וחשכו עיניי "אני בשוק אני בהלם אני המומה" ירידה של 8K במחיר המחירון WTF !!!. *הנתונים הם לפי מחירון "יצחק לוי". האם הוא שווה משהו? מישהו יכול להסביר את פשר ההתרסקות הנ"ל? האם גם כאן הצרפתיות נותנת את אותותיה?
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מסרתי את הרכב שלי (פונטו ספייס) לחבר משפחה (הוא סוחר מכוניות) שימכור אותו, ביום שישי בא אליו הקונה ובדק את הרכב. כמובן שהוא טוען לבעיות פה ובעיות שם ולקלאץ גמור ומנוע עצל והשד יודע מה עוד, מה שהפריע לי זה שאני קניתי את הרכב מסע גל חברת השכרה ולטענת הקונה (קונה פוטנציאלי) הוא ברר אצל סע גל והרכב בילה בצבא בזמן השכרתו! לי נאמר מסע גל שהרכב היה בליסינג, השאלה שלי היא האם הוא באמת יכול לברר פרטים כאלה ואם זה לא חדירה לפרטיות? ואיך באמת ניתן לדעת מה היה גורלו של הרכב הזה? גם לטענתו המחירון הוא 10 אלף מתחת למוצהר בלוי יצחק וכבר הודעתי שאיני מעוניין למכור לו את הרכב מהסיבה שאנשים כאלה הם מתכון לצרות בחיים.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני יודה לכם מאוד אם תרשמו לי לתמוצא של בוגאטי ווירון, בהתחלה חשבתי שהיא גרמנית בגלל ה-w ששייך לפולקסווגן ואז חלק אמרו לי איטלקי וחלק צרפתי ואני דיי מבולבל, אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בת 16 נהרגה ביום שלישי בשבוע שעבר לאחר שניפצעה בראשה כתוצאה מנפילה מגג מכונית עליה היא "גלשה". קישור לסירטון וידאו באתר. מקור: The Associated Press http://www.local6.com/news/2752923/detail.html
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2857431,00.html
הודעה אחרונה מאת toonami, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2857532,00.html למי שיש עוד תמונות , לשלוח !! אולי יעשו כתבה מקיפה..
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה לפני כחצי שנה עשיתי תאונה פניתי שמאלה בצומת ללא רמזור בעלת שלט תן זכות קדימה, לא ממש הענקתי את הזכות , והופ מצאתי את עצמי בתוך קיר לאחר סיבוב של 180 מעלות מפגיעה ברכב כשהוא נוסע בערך 100 קמ"ש, בכל אופן לא עשו לי שליליה מנהלתית במקום, מנהל משטרת תנועה ויתר לי, עכשיו (היום) היה לי משפט על התעונה בה הואשמתי על שלושה סעיפים: א. אי מתן זכות קדימה. ב. פגיעה ברכוש. ג. פגיעה בנפש. ישבתי עם התובע והגעתי איתו לפשרה הזו: - חודשיים שלילה בפועל. - כנס של 300 ש"ח שלושה תשלומים, שירדו כאשר אני מקבל משכורת צבאית. - ושלילה על תנאי שלושה חודשים למשך שנתיים. מה אתם אומרים יצאתי בזול הוא שזה דיי סביר למצב? נ.ב התובע רצה לתת לי 1000 ש"ח כנס והורדתי …
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה כבר פורסם... אבל מצאתי במקרא אתר שבו ניתן לקנות ספרים בעברית בנושא רכב. לשימושכם http://galgalim.hadgama.co.il/books.php
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 16 תגובות
- 24.7 אלף צפיות
לא שחברתי בהריון (*טפו טפו טפו* דופק על עץ) אבל האם יש חובת חגירה לאישה בהריון, האם אין הדבר מסוכן לעובר גם בגלל "מכות חלשות" שבהם אין סכנה לאישה עצמה אך הנסק שיכול להגרם לעובר בגלל החגורה גדול? סתם משהו שחברתי שאלה אחרי שנשאלה בנהיגה מונעת (ריענון, לא נקודות) ושאלה אותי והיה נשמע לי קצת הגיוני, למרות שחוקתית קשה להאמין שיש כזה דבר... אז מה חכמינו אומרים?
הודעה אחרונה מאת gmb, -
שלום! החלק השני של החלק השני של סקרי "מלכת היופי" של carsforum מונח לפניכם והבחירה קשה. טרחנו ועברנו על כל מכוניות העל (supercars) וסיננו מתוכן את עשר היפות ביותר. דאגנו לבחור מכונית אחת מכל יצרן, בכדי שלא להעלות להם יותר מדי את האגו. שוב פעם - תבחרו את המנצחת, והיא תוגרל לזוכה המאושר שיבחר מבין כל המצביעים. (עליכם לשלם רק מיסים בשיעור 128%, מיסי נמל בשיעור של 2.5%, ודמי שתיקה לי בשיעור של אחוז ורבע - לכן אנא בחרו את המכונית היקרה ביותר ) כמו כן ברצוני להודות לכל הגאונים שבסקר הקודם שאלו שאלות אינטיליגנטיות כדוגמת "למה אין אלפא 147" או "איפה הפורשה קררה GT". באופן ברור אותם אנשים לא קראו את מה שכתבתי שם, ולכן אני יכול להעריך באופן זהיר שהם גם…
הודעה אחרונה מאת viper-gts, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום פורסמה ביינט כתבה המכילה מידע מעודכן בנושא, שאני מניח שרבים מאיתנו כבר שכחו ממנו מאז שצץ בקול תרועה רמה לפני שנה. אז, הפתעה, מסתבר שאף אחד לא קפץ על המציאה ועל הדרישות הלא הגיוניות. אבל זה בסדר. יש תרופה. נכון, ניחשתם - עוד דרישות לא הגיוניות. אחד מהדברים המטופשים ביותר שמוזכרים שם, לדעתי, הוא איסור על היבואנים "המקבילים" לייבא רכב שעברו יותר מ-6 חודשים בין זמן היצור שלו לבין הגעתו לארץ. הרי כבר בימינו אנו יבואני הרכב הנפלאים ישמחו לדחוף לכם רכב שישב גם שנה אצלהם במחסנים, לעיתים בהנחה מצחיקה. וככה מתגלגל לו הגלגל... או לא. הכתבה כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2857408,00.html דעתכם?
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
סמוך לחצות נשדד רכב מסוג רובר מתושב שדרות, עת ביקש לקבל שירותי כספומט, המתלונן יליד 1977 יצא את רכבו, שחנה ברחוב יצחק שדה בתל אביב, וניגש לכספומט סמוך בהותירו את המפתחות ברכב, לפתע הבחין באלמוני המתקרב בריצה לרכב וביקש למנוע את כניסתו, אלא שהאלמוני דחף אותו, נכנס לרכב ונמלט. בעל הרכב לא נפגע. מקור: דובר משטרת מחוז ת"א
הודעה אחרונה מאת BigMan, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת שלילת רשיון ניגזר על איש עסקים בריטי לאחר שמכוניתו נתפסה נוסעת מהר בראותה מצלמת מהירות 10 פעמים במהלך פרק זמן של 6 שבועות. בנוסף, הוא זכה לשלם קנס בגובה 900 פאונד. מקור: © Copyright of Telegraph Group Limited 20 http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2004/01/10/nspeed10.xml&sSheet=/news/2004/01/10/ixhome.html
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעת דובר משרד התחבורה
הודעה אחרונה מאת K&N,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 840 אורחים (הצג רשימה מלאה)