Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרייזלר מפציצה מכונית-על

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא רואה אז הנה החלק המעניין:

ה ME 4-12,כמרומז בשמה, מצוידת במנוע V12 מרכזי, עם 4 (!) מגדשים מבית AMG בנפח 6 ליטר המפיק, שימו לב, 850 (!) כ"ס ו-117 קג"מ. התיבה בת 7 הילוכים ותוכננה במיוחד להעברות הילוכים מהירות כברק תחת עומס מומנט רב. יחד עם נתון משקל של כ-1,150 ק"ג בלבד מתקבל יחס הספק משקל אדיר של- 1.35 ק"ג\כ"ס. המשקל הנמוך מושג ע"י שימוש בחומרים מתקדמים לשלדה ולמרכב המשלבים משקל קל וחסינות מרבית.

עם נתונים כאלה בוודאי לא תתפלאו לשמוע שההאצה ל- 97 קמ"ש אורכת כ-2.9 שניות בלבד והתאוצה ל- 160 קמ"ש אורכת כ- 6.2 שניות. את קו ה- 400 מטר היא תחצה לאחר 10.6 שניות כאשר אז מחוג המהירות יראה כבר כ- 227 קמ"ש. המהירות המרבית, אגב: 400 קמ"ש.

boo.jpg

לקוח מאתר מוטוקאר

הראל.

boo.jpg

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

שמישהו ירצה לקנות כזה דבר כשהוא יכול לקנות אקזוטיקה עם שם תשוקה והיסטוריה.

אני מקווה שקרייזלר יפסיקו לזרוק לפח כסף על מכוניות אה-לה קרוספייר ויתחילו לייצר מכוניות רגילות וטובות ורק לאחר שהם יבססו את עצמם מבחינה תדמיתית,עיצובית, ואיכותית, אז ורק אז להוציא רכב שכזה (איזה בנאדם שפוי יקנה קרוספייר כשהוא יכול בתקציב שכזה לרכוש את הדבר האמיתי?).

לייצר מכונית על זו לא בעיה וממכונית שכזו לא נולדים חלומות אלא זו סתם עוד מכונית לשים על המדף ולכן אני מאד מקווה שלא ייצרו אותה. אני יודע שהייתי מעדיף לנהוג במלפפון הים המטאלי (כמובן שלאחר שאשפר אותו בעזרת פיל כמו בפרסומת של ה206 :D ) מאשר באוטו שאין לו שום משמעות.

פורסם

עוד קרנף מבית היוצר,אמריקה.

האם זו עוד אחת מהמכוניות שלא יודעות להתנהג יפה וכל מה שיודעת זה להאיץ בקו ישר.....אני מקווה שלא.

על כל מקרה, נראה לי שיהייה לקריזלר קשה לעמוד בתחרות עם האלטרנטיבות שקיימות בחוץ למרות הנתונים המרקיעי שחקים הללו.

יא בבה, איזה סוסה

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
מדהימה... מעניין איך יחסי הגיר הולכים .. ראשון 100 .. ?

אמור להיות בערך כמו הבוגאטי:

ראשון-100

שני-150

שלישי-200

ככה עד שביעי......

Bugatti_1.jpg

• תוכן חדש...