Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כל מילה - פנינה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם איזה אחד מתרגש מהדוח הראשון שלו

לא נראה לי שסתם.

הדוגמאות שהוא הביא הן קלות לעומת מה שקורה בסביבה שלי לפחות.

זה מאוד נגע לליבי,כי גם ברחוב שלי יש איזה משוגע שמרביץ.ובתחילת הרחוב יש גן שעשועים===> ילדים בכל מקום.

פעם אחת יצאנו אליו כל השכנים והערנו לו......הוא לא לקח את זה יפה(התחיל לאיים וכאלה) הוא לא עשה רושם על אף אחד,אבל לנהוג לאט ובזהירות את זה הוא עושה יפה מאוד.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

של אחד שפתאום התפקח.

רק חבל שהוא לא חשב וכתב כך עוד לפני שתפסו אותו...

ולגבי זה:

"כמו מרבית עם ישראל. אני נוהג תמיד במהירות הגיונית, נע בכביש בקצב של כולם פחות או יותר. בעיר אני בקושי עובר את ה-40, מפחד מכל תנועה"

בולשיט, כמה אנשים כבר ראיתם שנוהגים במהירות הגיונית ע"פ חוק על הכביש?!, אני בקושי רואה מישהו שנוהג כהלכה בכבישים, אם זה מבחינת דרך ארץ, איתות, וכו'. מה שנאמר בציטוט הוא פשוט היפוקריטי.

• תוכן חדש...